Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

O sa o sun azi sa vad ce zice.
Am pana acum 2 teste negative ,deci nu cred ca este bb.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

as vrea sa va spun doua povesti scurte, din experienta mea recenta:

In octombrie s-a implinit un an de cand incercam sa avem bebe. cu cateva zile inainte de data la care trebuia sa vina CM, am facut o criza mica de depresie, ca noua nu ne iese, ca toata lumea ramane numai eu nu (am mai povestit asta la "aspirante" intr-un capitol anterior). cu alte cuvinte, imi pierdusem speranta. ma simteam si vinovata si suparata pe mine ca nu prea ma tin de credinta mea, de spovedit si impartasit nu m-am mai tinut de la nunta mea iar intre timp pacate cu ghiotura - ca noi toti, ma rog - dar ma apasau si astea.

si, surpriza, peste cateva zile iau intr-o doara un test de sarcina si vad a doua liniuta. ma uitam impreuna cu sotul meu si nu ne venea sa credem...va inchipuiti cred cum e si va doresc si voua asta. am interpretat imediat ca D-zeu mi-a dat un semn prietenos ca inca nu e totul pierdut, ba chiar credeam ca mica mea criza de constiinta contase "acolo, sus" si primeam aceasta rasplata pentru dorinta mea de a schimba ceva.

a doua parte a povestii este ca saptamana trecuta am plecat cu colegii la munte, la Sambata de Sus (unde slujeste parintele Teofil Paraian, poate ati auzit de el, e foarte cunoscut, dc nu ati auzit de el puteti sa va informati de pe net). duminica trecuta chiar am mers la slujba acolo la manastire, impreuna cu o colega si un coleg care si ei isi doresc copii. eu eram de o saptamana si pastram acest secret scump. vorbind de copii - colegul meu era cam sceptic ca o sa-i reuseasca - le-am spus amandurora cu maxima incredere: lasati ca mergem astazi aici (la slujba) si o sa vedeti ca o sa fie bine!

peste doua zile pierdeam sarcina.

concluziile mele? D-zeu are planurile lui cu fiecare suflet. Fiecare lucru bun care ni se intampla este o incurajare, iar fiecare lucru rau - o atentionare, un semn de alarma sa schimbam ceva. totul este insa cu un rost si daca nu stim sa interpretam aceste semne nu o sa primim ce ne dorim. scuze daca am filozofat aici, dar simteam nevoia sa va impartasesc aceasta proaspata experienta a mea.

stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Stancuta pupici multi si asa este viata este de cele mai multe ori nedreapta.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Stancuta pupici multi si asa este viata este de cele mai multe ori nedreapta.

anca
poze nunta

multumesc fumos Anca, ce vroiam eu insa sa spun este ca noi nu intelegem intotdeauna de ce ni se intampla anumite lucruri, dar ar trebui sa ne straduim mai mult sa le intelegem, si asa poate vom preveni anumite intamplari nefericite...eu de fapt spuneam ca totul se intampla cu un rost, chiar atunci cand ni se pare nedrept. scuze daca am fost confuza in exprimare, dar inca sunt foarte "incarcata" emotional si probabil a iesit altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

O femeie batrana mi-a zis odata cand eram intr-o stare de disperare ca DD intarzie dar nu uita niciodata,eu cred cu tarie ca va veni si randul nostru sa ne strangem copilasii in brate.Ieri am fost la botezul nepotelului,un ochi era vesel iar altul plangea,de 4 ani tot sper ca o sa raman dar eu niciodata nu am ramas.Am o verisoara care a pierdut 3 sarcini la 2,3 si 5 luni ,ea imi spunea ca e f. dureros si sunt convins ca ei i-a fost mult mai greu decat mie care nu am ramas niciodata.Anca sunt aproape sigura ca este bb.,testele astea nu sunt f. concludente.Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Stancutza, ti-am raspuns la Durerea unei pierderi de sarcina.
M-ati putea aduga, va rog, si pe mine in listuta aspirantelor?
Lista e imensa! Vin si eu cu o propunere, va rog sa nu dati cu rosii daca nu e buna. Oare n-ar fi bine sa o ordonam alfabetic dupa nick ca asa e foarte greu sa gasesti un nume in ea.
Va .

Mergi la inceput

subscriu la propunerea lui Chantal. intr-adevar, lista e foarte mare si ne incurcam in ea. daca vom avea un "catalog" cu noi, o sa ne fie mai usor sa ne reperam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor eu zic sa nu ne etichetam acu ca io nu vreau sa stau prea mult aici. asa ca propun sa lasam lista "dezordonata" adica sa nu ne facem culcush cald aici heheheheheee..........poate nu stam prea mult. acu serios........faceti cum vreti voi........numa sa plecam odataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
va pup dulce

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

uite ca ma bag si eu si pe aici,ca vad o groaza de fete de la endo si poate cu ocazia asta ma treceti si pe mine pe lista aspirantelor.
ca "aspir" cu spor de vreo 6 luni.....
anca ti-am raspuns la endo...
stancutza imi pare f fff rau ....de multe ori si eu ma gandesc ca mai bine sa vine bb cand vrea DD si sa fie bine atunci...

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Neata'!La ora asta am facut ochi si am venit repejor sa va citesc!Azi z 2!Gata am iesit din joc...ieri cand mi-era lumea mai draga ma pregateam sa plecam la biserica au venit...!Va pup!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput