Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diulet12 spune:

Va multumesc inca o data tuturor de primirea calduroasa.
Normal saptamana asta ar trebui sa-mi vina si mie CM, poate nu-mi mai vine ca n-am simptome ca mi-ar veni doar ca ma cam doare capul.
ANIAST...imi trimiti si mie ,te rog, programelul acela ,adresa mea este: dipomed@yahoo.com.
Stancutza ..imi pare rau sa aud ce-ai patit dar nu te ingrijora ca vine el si bb.
Corinuk si eu am patit-o de multe ori ,si nu plange ca luna viitoare poate va fi pe bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Buna ziua fetelor!

Va salut pe toate si va pup dulce pe toate!

Noilor venite le urez bun venit si sedere cat mai scurta!

Catty, nu am mai auzit nimic de tine!cuma fost la control? ce ti-a zis doctorul?

Corinuk,imi pare rau ca esti z2...poate luna viitoare...

Laura, te . ma bucur ca ti-a venit cm-ul....asta inseamna cain curand te apuci iar de .

Anca, am sperantze la tine....Mychy....mai bine nu astepta rushii...

PamELLA, stancutza,imi pare rau ca pt sarcina pierduta....nu va descurajati! cu DD tot inainte!

Fetelor eu am un week-end de pomina. Alerg de colo colo si abia am reusit sa intru sa scriu cateva cuvinte. Oricum sunt tare trista.....testele de ovulatie imi ies cand pozitive cand negative....si zau ca le fac asa cum trebuie ....pe toate....
DD stie cand ovulez si cand nu. Eu incerc sa cat mai des....poate iese. Cert este ca azi a inceput sa mai creasca temperatura....dar testul de ovulatie facut ieri nu era "foarte"
pozitiv, adica linia 2 era foarte fina. iar azi eaproape negativ...vedem maine cum va iesi testul.

cam atat pt azi. sper sa mai pot intra mai pe seara si sa mai vb putin.

muuuuuuulti la toate!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

CORINUK> imi pare rau de Z2!!sincer...iti tin pumnii luna urmatoare!
Chantal> e buna ideea ta! ma apuc de munca!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare aspirante dragi, eu nu mai pot intra sa vb cu voi deoarece de unde am eu internet nu se deschide site-ul, am sunat la ei si nu-si explica ce are... M-au intrebat "doamna sunteti dependenta de acest site???? """ NORMAL CA DA!!!!!!!!!!!! La noi a trecut perioada de ovulatie in care de l-am terminat, si acum asteptam rezultatul =
Corinuk imi pare rau ca e Z2, lasa ca vine el bb...

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Corinuk ce ai facut?
M-ai lasat singura?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

BUNA TUTUROR!
Fetelor , cine poate sa-mi trimita si mie programelul acela de care se vorbea ieri?
Adresa mea este popa_mi_a@yahoo.com Va multumesc si va pup pe toate ,optimistele mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Anca poate la tine e ...
Fetelor tuturor care a-ti anuntat ca sunteti va doresc o sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi, FELICITARI!!!!!!!!!!!
Nu stiu daca o sa pot intra miercuri asa ca va urez tuturor MIHAELELOR SI GABRIELELOR LA MULTI ANI!!!! SI CAT MAI CURAND SA PRIMITI CEL MAI DE PRET CADOU!!

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Carmen multumesc mult de tot.
Nu te-am mai vazut de mult...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

fetili, am muncit putin la ea(la lista)..ziceti-mi parerea voastra acu`!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Asaa lista.E super...

anca
poze nunta

Mergi la inceput