Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

este ffff bine kriss,dar pe mine nu mai trecut....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

este ffff bine kriss,dar pe mine nu mai trecut....

alina
sa o ajutam pe barbye!

scuze, remediez acum!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multam' kriss,sper sa cobor in curand pe lista de jos cu toata gasca dupa mine.apreciez efortul de aranjare in ordine alfabetica,stiu ce inseamna.....

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

si mie imi place lista asa, multumim Kriss!

da, ar fi bine sa coboram toate in josul listei cat mai curand...stiti ce fetele? bucurati-va ca puteti sa fara interdictii, ma rog nici eu nu am interdictii la ci doar la ramas in urmatoarele 4-6 luni! ieri cand mi-a zis doctorita, am facut niste ochi mari cat cepele - pentru ca bineinteles dupa ce mi-a confirmat pierderea sarcinii am intrebat cat de curand putem incerca din nou! si mi-a zis 6 luni! si am repetat, cu nodul in gat! 6 luni??? i s-a facut mila de mine si a zis: hai, minim-minimorum 4!

ah, deja mi-e dor de vremea cand numaram zilele pe calendar, si stateam cu picioarele in sus DUPA...bucurati-va si de perioada asta, cred ca o s-o regretam intr-un fel toate dupa ce o sa avem mici si urlaciosi! sau poate nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

a! mi-am amintit ca promiteam intr-o postare anterioara sa va spun ce mi se pare mie ca am facut diferit (in plus) in luna in care am ramas . poate mai foloseste cuiva.

deci, in ordine aleatoare:
1. am luat Magne B6, care relaxeaza si ajuta taaaare mult sa nu te mai stresezi la munca / acasa; dupa cum stim cu toate stresul e un dusman aprig al conceperii unui copil, asa ca daca va convingeti si sotii sa ia cred ca e un prim pas; pe mine ma face mai vesela (rid mai mult) si mai detasata de problemele zilnice;

2. l-am pus pe sotul meu sa ia tincura de branca ursului, cel putin 2 saptamani / luna (inainte si in perioada ); asa cum scrie peste tot, orice tratament naturist da rezultate dupa cel putin 3 luni; al meu sot iubit (si eu, de fapt) ne-am chinuit papilele gustative cu branca ursului de cateva luni incoace, nu foarte serios ce-i drept dar am luat.

3. luna respectiva a fost prima luna in care am luat Kamayani. multe fete de pe forum o prezinta ca pe un preparat-minune si am zis sa incerc si eu. am luat 10 zile, o pastila / zi, cam in zilele 12-22 ale CM. poate era bine sa incep mai devreme - nu stiu.

4. nu in ultimul rand, am ramas credincioasa vechiului meu prieten: extrasul de mladite de zmeur. eu il iau pentru noduli la san, dar am observat efectele imediat in ceea ce priveste durerile de la CM (adica, nu le mai ai )

va zic asta pentru ca eu chiar cred ca tot ce am luat mi-a folosit, intr-un fel sau altul. poate gasiti si voi ceva de aplicat in "schema de tratament" personala, daca aveti asa ceva....

am terminat cu vorbaria, va pup pe toate!!!

stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetele mele dragi, de abia acum am reusit sa intru sa va spun cum a fpst.
CORINUK, imi pare sincer rau ca te-au invadat rushii. Stai linistita ca pana la Craciun reusim noi.
ANCA, sa dea DD sa fie bine.
Eu am fost vineri la dr si mi-a dat tratament cu Ova-mit 1/2 pastiluta din z2 timp de 10 zile si mi-a spus cat se poate de clar ca daca nu am 3-4 foliculi bunicei nu imi face IA luna asta pt ca nu vrea sa imi ia banii degeaba. Si asta mi-a dat mai multa incredere in el. O sa imi faca el IA la cabinetul lui si d-na Cocei va prepara sperma, adica a iesit asa cum mi-am dorit. Acum om vedea ce va fi. Am semne destul de clare ca luna asta nu este cu noroc. Da nu ma las eu cu una cu doua, pt ca am facut un targ toate. Sa nu uitati ca la Craciun lasam subiectul asta gol si fugim la odisee.
Pupici la toata lumea si seara buna.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by kriss79

fetelor, pe mine ma dispera asteptarea asta! nu e nici un test care se poate face in Z 18? nu mai am rabdare inca 10 zile!!si daca nu e, de ce nu s-a inventat unul??

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia (2006);Home
Incercari bebik

Cristina

Ai testul de sange.Se poate face la 4-5 zile dupa contact.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

irlandeza> serios? asa de repede se depisteaza cu testul de sange? ov a fost in jur de 1 nov..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citeste aici , ca sa te convingi ( am gresit doar cu 1 zi):

Al doilea tip de test este cel de sânge. Acesta măsoară cantitatea exactă de hormoni HCG din sângele pacientei, fiind foarte precis. Aceste teste depistează o sarcină foarte devreme, putând să îți spună dacă ești însărcinată în 6-8 zile de la ovulație.

http://www.lipstick.ro/index.php?id=85

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

pai mai tre` sa astept putindaca a fost pe 1 nov...mai sigur e pe 9 nov sa il fac!oricum e mai repede decat pana pe 15! irlandeza, multumesc!

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput