Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaonyx spune:

Buna ziua. fetelor!
Anca, nu ai vrea sa incerci si la dr. Radu Vladareanu? Eu sunt pacienta lui si pot spune ca e un medic super si un om deosebit. Daca ai nevoie, iti trimit prin mail si nr. lui de mobil si nr. de la cabinet.
Ma enerveaza teribil ca noi, care ne dorim din tot sufletul copii ne chinuim atata ca sa-i putem avea si unele dintre acelea care ii pot avea usor ori fac avort, ori isi bat joc de ei!!
O zi buna tuturor aspirantelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nichi pupici si multumesc

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaonyx spune:

Re
Cred ca e cazul sa mai mergi la cineva.
Acum doi ani am fost la o dr. "minunata", care dupa un control superficial mi-a zis ca am HPV, trichomonas, candida, bref... m-a tratat de parca eram venita de pe linia de centura. Bineinteles, ca in urma analizelor am constatat ca nu am absolut nimic si asa am ajuns la dr. Vladareanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

poate ca povestea mea o sa fie un exemplu bun si pentru voi, si mai ales celor care-si pierd speranta... Oricum, va doresc sa plecati cat mai repede de la aspirante direct la Odisee!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dupa ce am bazait putin la citirea povestii tale ileana,iti doresc multa sanatate tie si familiei tale atat de frumoase!
si iti multumesc ca mi-ai dat din nou puterea sa sper.....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Despre ce film era vorba? Vad ca toata lumea s-a ingrozit. Nu mai gasesc link-ul si am devenit curioasa. Mi-l poate trimite cineva pe pm daca nu vreti sa apara aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

chantal, crede-ma pe cuvant ca nu vrei sa vezi filmul ala...
eu am ramas cu el pe creier si probabil n-o sa-mi iasa in veci..si n-am vazut decat cateva secunde.

mai bine sa ramai cu curiozitatea decat cu sechele.

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CHANTAL, link-ul e pe pag 18 acolo unde a scris MI_A. Este un film despre avort si pt noi asta e cumplit.
ANDRA si MICHYDUTZA, nu stiu daca mai pot intra azi pe la ora 19 pe mess. Cred ca voi intra pe la ora 20.30 ca tre sa merg la shoping cu sotul.
Pupici la toata lumea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

nu mai e ca l-a sters mia...(multumim mia pt intelegere)..
pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ROX_DOX nu stiam ca MIA a sters deja linkul.
Cred ca este cazul sa ne mutam la cap. 12, nu? Sau mai asteptam putin.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput