Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

anca, pls....nu te uita la filmulet...pls!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Imi cer scuze inca o data si va rog sa-mi spuneti cum pot sa sterg linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra nu ma uit ca nu ma simt in stare de asa ceva

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Ileana, merci mult! Hai ca am plans si eu de am udat biroul.....frumoasa poveste nasterea Ilincai....eu le tot spun la fetele astea ca e de ajuns sa iti doresti si DD iti va da.....dar nu au incredere ca asa e

va pup dulce pe toti, in frunte cu Luca si Ilinca!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDRA, eu am vrut sa ma uit dar nu la lasa calculiciul meu ca nu am nu stiu ce naiba chestii instalate pe el. Destept calculiciul asta al meu, nu?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Mi_a nu stiu cum il poti sterge. Oricum se termina capitolul si trecem de el. Asa ca il poti lasa acolo. Fetelor, materialul asta ne aduce cu picioarele pe pamant. Mi_ a avrut doar sa ne arate ce pot face unele cu zambetul pe buze si fara nepasare. Nu a vrut sa ne provoace ceva urat. Pe mine una m-a convins si mai mult ca nu e bine si nu e ok sa avortezi. Oricum, mi_a unele lucruri e bine sa le stii chiar daca iti fac rau. adevarul doare, intotdeauna, dar intotdeauna merita sa il stii.

eu una iti multumesc!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

AndraZ esti poate singura care a inteles cu adevarat intentia mea si iti multumesc pentru asta!

Mergi la inceput

Mi_a...nu as fi putut sa cred ca ai postat filmuletul ca sa faci rau.....c'mon! doar ca ne-a socat adevarul crud si pe moment am reactionat ciudat. dar ceea ce nu te omoara te intareste, nu?

cred ca toate am inteles asta pana la urma. stii ce ma socheaza? ca era pe site-ul sfaturi ortodoxe......cum poti sa pui religia si filmul asta in aceeasi propozitie?!?!?!?

ciudati oameni.....

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

mia, am inteles toate intentia ta...si suntem toate constiente de gravitatea acestui fapt...numai ca nu cred ca aici era locul pt asa ceva...aici suntem toate impotriva avortului si dezaprobam vehement pe cele care fac asta zambind, fara sa fie constiente de ce fac...
stai linistita, ca nu ne-am suparat pe tine...nu-i nici o problema...
ideea era ca pot fi tentate sa se uite fetele care sunt insarcinate..si e rau pt ele sa vada asa ceva..chiar daca prind numai cateva cadre la inceput.
daca vrei sa-l stergi...vezi ca ai deasupra mesajului tau niste iconite...este una cu o hartie si un creion..ala e butonul de "edit"..acolo iti poti edita mesajul...si bineinteles poti sterge linkul respectiv.

ileana, emotionanta povestea ta...nu mai pot zice nimic, nu am cuvinte...pot sa zic doar felicitari pt cele 2 minunatii pe care le ai, sa iti doresc sanatate si sa-ti spun ca esti un exemplu de curaj pt toate fetele de aici. m-am uitat si pe pozele tale...sunteti frumosi cu totii..o familie reusita..sa va dea DD sanatate si putere si continuitate...sunteti perfecti impreuna toti 4!

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna fetelor,eu tocmai am venit de la servici si am intrat repede pe forum sa va citesc.Anca imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,eu acum cam 3 ani am fost la un dr. aici in P NT.,care era mai cunoscut.dar nu stiam de ce toata lumea imi vb. despre el.M-am programat iar cand am ajuns erau cam 5-6 persoane ,asistenta a venit si m-a intrebat ce prob. am,iar cand i-am zis ca vreau un bb. s-a uitat f. ciudat la mine nu mai zic de femeile care asteptau,toate vroiau sa faca avort.dr. era renumit pe capitolul asta ,dar eu de unde sa stiu.Am intrat totusi in cabinet mi-a facut un consult sa zicem,si mi-a zis sa mai astept de ce ma grabesc.Eu am schimbat dr. si acum merg la Mures si sunt f. multumita,cred ca ar fi f. bine sa schimbi si tu dr. pana o sa gasesti un dr. in care sa ai incredere si lucrul acesta este f. important,eu asa cred.

Mergi la inceput