Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

ASA E! SUBSCRIU LA CELE DE MAI SUS!
eu mai mult de 20% nici nu l-am mai lăsat să se downloadeze...mi s-a rupt inima numai cat am vazut denumirea...
hai mai bina sa fim sus cu optimismul,sa muncim cu spor si sa visam la burticile pline de iubire!!!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANCA, vitamina e se ia max 15 zile pe luna. De obicei eu iau 15 zile de la z1 pana la ovulatie.
ANDRA, si eu i-as omori pe dr astia tampiti. Dar macar sa se rezolve problema si sa fie bine.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Catty si eu stiam la fel si daia nu am luat.O sa iau daca imi vine CM.Nu?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Anca, iei vitamina e cand iti vine CM. Eu tot sper sa fie bebe si testele sa fie proaste, iar noul dr sa iti dea o veste buna.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

mi_a, sunt tare de inima....dar mai mult de 2 min nu ma pot uita la filmulet. nu am facut niciodata avort si nu stiu ce inseamna....dar nici nu vreau sa stiu. sper ca DD sa nu ma faca sa trec prin asta niciodata. nu judec pe nimeni care a facut avort. mai ales ca sunt momente in care trebuie sa il faci din motive medicale.....dar este crunt....ca si rox_dox, zic ca e mai bine sa scoti linkul....sunt traumatizante imaginile.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

La mine nu s-a deschis si se pare ca mai bine.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anca, mai bine ca nu s-a deschis. In starea in care esti tu acum numai filmuletul asta iti mai trebuia.

Pe mine una m-a intors pe dos. astazi nu cred ca mai sunt buna de ceva. sper sa nu am cosmaruri......

dar sa trecem peste asta. cu cat vb mai des cu atat curiozitatea va fi mai mare.
Deci anca....ia-ti inima-n dinti....alege-ti un doctor....fa-ti o programare si mergi inainte.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Ancutza, daca faceai beta-HCG din sange, te scuteai de stres si nu mai exista dilema "este sau nu este sarcina". Stiai clar ca este o dereglare si pana acum te-ai fi dus la medic sa o rezolvi. Eu chiar nu inteleg de ce ezitati sa faceti analiza asta (am observat ca nu esti singura). Chiar daca este neplacut, raspunsul este sigur!

Na, ca am venit si eu sa te cert!

Gabi

Mergi la inceput

Gabi cred ca ajung la vorba ta pana la urma.
Chiar asa de dur a fost filmuletul?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Andra, iote aci.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput