Aspirante optimiste > 20 ani (11)
Raspunsuri - Pagina 26
ancadragoman spune:
Eu despre Polizu nu stiu mai nimic decat ca nasa mea a nascut acolo si a fost f multumita.
anca
poze nunta
mychydutza spune:
fetelor sa ne gandim la lucruri frumoase! va parasesc azi. maine e ziua mea de nume si fac bairam la servici! tre sa ma pregatesc intens. urati-mi sa-mi iasa bucatele bune sa fac impresie buna p-aci! va pup si sanatate maxima!
mihaela
catty spune:
ANCUTA, ma bucur tare mult ca ti-ai facut programare la alt dr. Sa dea DD ca asta sa iti faca control ca lumea si sa vada exact ce ai. Pupici si sa auzim de bine.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
ANCA, macar ai facut primul pas spre noul dr. Te rog sa ma asculti.
Uite, Doxinu plangea saptamana trecuta ca dr ei i-a zis ca sarcina nu merge bine si ca o sa ii provoace avortul azi. Am convins-o sa schimbe dr si sa ceara si alta parere si dr cel nou i-a spus ca de fapt sarcina nu are 6 saptamani, ci 5 si ca totul este ok. Asa ca asculta-ne cand te invatam de bine.
Pupici.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ancadragoman spune:
Eu ascult si sunt convinsa ca ati trecut prin mult mai multe decat mine si aveti alta experienta.va multumesc ptr tot
anca
poze nunta
ancadragoman spune:
Aaaaaaa.....uitasem
Aseara dr a mai zis sa iau si" vit E pana termin o cutie".Nu am inceput ptr ca stiam de la voi ca nu se i-a asa oricum.
anca
poze nunta
AndraZ spune:
Catty, nu pot sa cred ce imi sui despre Doxinu!
Doamne, cum poti face asa ceva?!?!!? Cand te gandesti ca putea sa faca avirt si sarcina este ok......Stii ce le-as face? Le-as ridica dreptul de practica! astia merita dati in judecata si ridicat dreptul de practica! asta e MALPRAXIS!
Andra
"Cere si ti se va da!"
rox_dox spune:
nasooool....
n-am reusit sa rezist la filmuletul asta decat cateva secunde.
fetele care va stiti mai impresionabile..si mai ales fetele care sunteti insarcinate...nu va uitati la filmuletul asta va rog eu, ca e tragic...
mai bine il scoti de aici, ca unele fete s-ar putea sa fie tentate si nu le face deloc bine..plus ca sincer nu-i vad rostul aici...aici cu siguranta nu sunt fete pro avort...pt ca noi ne chinuim sa facem copii, nu sa facem chiuretaje...
asa ca te rog, de dragul fetelor de aici care au reusit sa ramana insarcinate, te rog scoate linkul ala...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!