Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Bine te-au mai mushtruluit fetele,,Ancutzo.Acum ca ai realizat care sunt lucrurile importante in viata ,capul sus si mergi mai departe. Gandeste-te ca faci totul pentru copilul tau.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Feteloc chiar ca m-ati trezit.Va multumesc pentru dus chiar daca a fost cam rece.
Am vb cu nasa mea de dr si ea mergea la Polizu nu la Giulesti si nu mergea la acelasi dr mereu ,ptr ca merge prin asistenta sefa de acolo(se cunosc f bine).Ce stiti de Polizu?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nasa mea a nascut la Polizu. nu stiu la ce dr. cica spital naspa medici buni..........asta am auzit.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anca, eu merg la o dr de la Polizu de cativa ani buni. Sunt foarte multumita. Nu am ce sa-i reprosez. Eu zic sa mergi cu incredere maxima! Daca ai si un nume, cu atat mai bine. Poate iti pot da cateva informatii.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu am nici un nume.Poti sa imi spui cum il cheama pe dr tau?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

e-mailul meu este ioanara23@yahoo.com, please please please dati-mi si mii programelul, ieri am uitat sa trec adresa. graba, uf... va pup mult, va citesc zilnic
anca, eu zic sa faci un test de sange decat sa stai asa in incordare...

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Vreau si eu va rog programelul asta!corinuk_dent@yahoo.com
va multumesc tare mult
Ancutza iubita mea bine faci ca mergi la alt medic!Din cate am auzit si eu Polizu este unspital naspa dar doctorii sunt foarte buni!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Anca, asa cum te-au sfatuit fetele, incearca sa mergi sa te mai consulte un medic. Vezi ca este subiect la Clinica virtuala, despre Clinica Polizu.
Si zau, fetelor, chiar nu cred ca este cazul sa vorbim atat de urat despre un medic pe care niciuna dintre noi nu il cunoastem. Sunt si ei oameni ca si noi!
Numai bine va doresc!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anca, doctorita mea se numeste Carmen Radulescu. Am vazut ca pe forum fetele au vb foarte frumos despre ea.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna , fetelor!
Am citit toate postarile voastre si ma bucur ca suntem atat de multe care o incurajam pe Anca . Ancutza, toate trecem prin starile pe care le ai tu si toate am zis la un moment dat ca nu mai putem , dar pana la urma am luat-o luna de luna de la capat si ne-am cu situatia! Asa ca sigur vei putea sa treci peste zilele astea pline de incertitudine! Referitor la motivul tulburarii tale de ieri de la medic, si eu am trecut prin aceasta revolta de multe ori , insa ma gandesc ca lipsa de educatie din punct de vedere al contraceptiei din cei aproape 50 de ani de comunism este singura vinovata de numarul mare de avorturi. Partea care ma revolta ,ca si pe tine, dar ma si nedumereste totodata e ca majoritatea o fac cu zambetul pe buze si habar nu au ce se intampla cu adevarat si ce riscuri exista. De multe ori ma gandesc ce minte diabolica sau bolnava a inventat aceasta procedura numita chiuretaj , prin care am trecut si eu de doua ori fara voie si care mi-a lasat urme adanci in suflet , care nu s-au sters nici dupa atatia ani! SI cand te gandesti ca majoritatea o fac cu zambetul pe buze!

Mergi la inceput