Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

anaca, hai,incearca si te programeaza la un alt medic,medicul la care merge o prietena,o colega,sa vezi ce spune,dupa ce-ti face control.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Incerc acum sa i-au legatura cu nasa mea de cununie, ca ea merge la Giulesti.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ancutzule, cu macelari de genul asta ai de a face peste tot. Eu zic sa te calmezi si sa o iei de la capat, la un medic adevarat. Poti sa incerci la Giulesti sau sa iti faci programare la cabinetele lor particulare. Cauta pe net cabinetele lor si du-te. Nu mai lasa toti absolventii cu nota 6 sa se uite la tine si sa isi dea ei cu parerea. Doctorita mea imi face toate controalele de fiecare data. Stie ca asa trebuie si la fiecare jumatate de an imi face Papanicolau si tot ce mai trebuie. M-a invatat ca trebuie sa am grija de mine si sa imi fac toate cobtroalele ( chiar si la dentist) de 2 ori pe an. E mai usor sa previi decat sa tratezi. Capul sus si fii tare. In ceea ce o priveste pe "pacienta cea dragutza care i-ar a ramas"....sunt femei care nu au invatat ca protejarea inseamna in primul rand sanatate. Avorturile multiple pot duce la diverse boli ale sistemului reproducator....si mai bine iei o pastila in fiecare zi sau folosesti preze decat sa faci avorturi non-stop. Ele nu au inteles inca faptul ca avortul nu este o metoda de contraceptie....asta este....o sa avem si noi copiii nostri si o sa vezi ce bine va fi. Hai, capul sus si tot inainte! Uite, ca sa iti mai treaca din suparare iti dau o si un dulce.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Catty, bine te-am regasit! o sa incerc sa fac testele in continuare. Am alergat aseara prin tot Bucurestiul dupa testele Dr Sigur. Dar asa cum ti-am zis si aseara a iesit intre pozitiv si negativ....sper sa nu fi ratat perioada de ovulatie.....dar daca s-a intamplat, o iau de la capat luna viitoare. asta este.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Andra multumesc mult pentru tot.Stiu ca o sa fie bine dar pana at dece trebuie sa trecem prin atatea.Eu una cateodata simt ca nu mai pot..

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANCA, puiule toate simtim la un moment dat ca nu mai putem merge mai departe. Important este sa stim cand sa ne ridicam si sa o luam de la capat. Manuta mea te ajuta sa te ridic. Haide atinge-ma si sus ca avem de lucru.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Anca, trebuie sa poti scumpa mea! Trebuie sa luptam ca sa reusim! Te rog mult sa te ridici de jos si sa iti iei puterea de a merge mai departe!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

io zic asa : sa-i multumim lui dzeu ca suntem sanatoase! uite chiar azi am aflat de un deces..........asa ca e impo sa fim sanatoase noi si cei dragi noua . restul cum o vrea bunul Dzeu...............nu e sf lumii ca nu putem avea ACUM copii........ asta se rezolva dar sanatatea daca nu mai e asta n-o mai rezolva nimeni. asa ca : capul sus si fruntea inainte!

mihaela

Mergi la inceput

Catty,Andra,Michi mi-au dat lacrimile.Va multumesc din tot sufletul.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Ancutzule, tot raul este spre bine. Miki are dreptate: trebuie sa ii multumim lui DD pt tot ceea ce avem si sa ne rugam sa ne dea si un bb sau cati isi doreste fiecare. Trebuie sa speram si sa avem incredere in DD ca nu ne va lasa!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput