Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDRA, continua cu testele dr sigur pana se pozitiveaza de-a binele. O sa reusesti.
MARIA08, eu una cred ca petele din z17 sunt semn de ovulatie. Ia incearca si tu de luna viitoare teste de ovulatie. Poate se inseala dr T si tu ai ovulatie puiule.
ANCUTA, nimic.... Ce ai facut ieri?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

catty: teste de ovulatie am facut si ....surpriza: zilele 14, 15 ,16 pozitive! Nu mai stiu ce sa cred
O zi buna sa aveti!!

Mergi la inceput

MARIA08, pai daca ai avut teste pozitive, atunci e clar ca in z17 ai ovulat si de aceea ai avut petele acelea. De ce nu incerci sa afli si parerea altui dr referitor la ovulatia ta?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor ce ma sfatuiti sa fac m-am trezit cu fata umflata de la masele si nu stiu ce sa fac,dr mia dat ketarol dar scrie acolo contraindicat in timpul sarcini.Eu sunt Z 20 deci ar mai trebui sa astept pina imi dau seama daca sa prins ceva de la IA.Aseara am luat un ketarol dar parca imi este teama sa mai iau.la toate

Mergi la inceput

AUREL, du-te la dr sa iti lucreze pe cale si sa iti dea drumul la puroi, Pana nu stii daca IA a reusit nu lua nimic. Te duci la dr zilnic sa iti dea drumul la puroi si va fi bine.
Pupici si sanatate.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele,va pup pe toate si va multumesc ca va interesati de mine asa de mult.
Aseara nu am putut sa intru ca nu am avut net,a cazut normal.
Am fost la dr si mi-a dat urogestan(5 pastile)si a zis ca daca nu imi vine sa mai iau 5.Insa azi dim cand m-am trezit am avut niste ameteli ingrozitoare si stare de voma(nu am vomat).
Mai aseara cand am ajuns acasa m-am pus pe un plans de toata frumusetea si va spun si de ce.Eram in cabinet la dr si a intrat o alta doctora cu o pacienta,acum va dau citat:"Doamna dr va prezint pe....pacienta de-a mea,si frumoasa pe deasupra.A ramas IAR insarcinata."
Eu ma grabesc sa o felicit si asta deodata se ingalbeneste si balbaie ceva.Apoi dr ei continua ,"vrea sa faca intrerupere de sarcina",acum e randul meu sa ma ingalbenesc si sa imi de-a lacrimile.
Dupa care a urmat o intreaba discutie in legatura cu ziua "executiei",se programa si negocia cum fac eu cu cosmeticiana mea si parca nu era in joc o viata de om.
Mai ma credeti ca imi venea sa o strang de gat pe...aia?
Si tot in tot timpul discutiei nu i-a lipsit zambetul de pe buze.
Deci acum stau si astept sa vad ce se intampla ,poate totusi este o minune ce mi se intampla.
Pupici la toate fetele.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ancuta dar dupa consult,ce a zis doctora ta ,nu esti insarcinata?
sau ce ?
si nu te mai gandi la alte persoane,nu are rost,noi contam!
progesteronul din utrogestan da stare de greata...

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Nu mi-a mai facut control ca a zis ca este clar o intarziere.Cred ca iar am dat peste o "profesionista".Dar dor si sani de la urogestan?
Sunt cu moralul la pamant..

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ooof, anca...doctorita asta la care ai fost nu mi se pare de calitate..
cum adik "se pare"? nu trebuie sa te controleze sa vada exact?
nu poti sa te duci si la altcineva?
la alt dr?

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Asta ma gandeam si eu ,dar am zis sa stau intai cateva zile sa vad ce se intampla.Voi cum spuneti?

anca
poze nunta

Mergi la inceput