Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Aweya iubita nu mai fii trista !Imi pare bine ai nimerit aici intre noi si sper ca sederea ta sa fie cat mai scurta!
Hai capul sus te rog!!!!Uite de la mine
Mai bine spune-ne povestea ta!Pupicei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

dragele mele,

o sa abordez si eu un subiect sensibil si care revine des in discutiile de aici (nici nu ar avea cum altfel): sanii

in scurta perioada in care am fost insarcinata sanii mei s-au comportat cu totul altfel decat de obicei. de obicei, din cauza mastozei (= noduli) pe care o am, inainte de CM se intaresc, dor, si mai ales pe laterale unde se formeaza placardele de noduli sunt destul de duri.

probabil va amintiti din postarile mele anterioare ca in luna in care am ramas nu speram deloc sa se intample. si totusi, mi-am cumparat un test. ce m-a facut sa cumpar testul? chiar sanii mei, care de obicei, inainte de CM cu o zi-doua, dupa etapa descrisa mai sus, se relaxau si se micsorau la loc, nu s-au mai...adica au ramas mari si durerori, dar au devenit mai putin duri. sincera sa fiu, "pufosi" mi se pare cuvantul corect. si au ramas asa pana l-am pierdut pe bebe...deci, in ceea ce ma priveste, pot sa spun ca sanii de mamica sunt mari, durerosi dar pufosi. stiu ca suna haios, dar e un indiciu, mai ales pentru cele la care inainte de CM se intampla la fel ca la mine...

sper ca ati inteles ceva - ma mir de mine: desi am muncit toata ziua, aici imi gasesc rezerve de energie suplimentare :-)

pupici tuturor

Stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Aweya bine ai venit la noi iubita. Aici nu am voie sa iti pierzi speranta si sa fii demoraizata. Intotdeauna exista o solutie, indiferent de cat de greu si de negru ni se pare totul la un moment dat in lupta asta pt bebe. Asa ca funtea sus, si stai linistita ca noi nu te vom lasa sa te apropii de butoi.
Stancutza, pai la mine sanii imainte de CM sunt mereu umflati si pufosi, asa cum ii descriai tu mai sus. Problema mea este ca luna asta durerile de sani au inceut la vreo 2 zile de la ovulatie, adica prin z16-17, ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum. In afara de dureri continue de ovare de la ovulatie incoace, de stare de oboseala, si niste vinisoare care am vazut ca mi-au aparut, si le-am descris mai sus, nu am nimic. Oricum pana nu vad roshu in fata ochilor nu cedez. Si daca ma invadeaza luna asta fac IA undeva intre 20-24.11 sicu ajutorul lui DD va veni si bebe.
Ancutule, nici o veste pana la ora asta? Hai ca special pt tine am intrat. Da Doamne sa fie bine.
Pupici si noapte buna la toata lumea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Catty unde te duci?Stai aici cu mine sa o asteptam pe Ancutza!Sper ca nu a uitat de noi care o asteptam cu sufletul la gura!
Stancutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CORINUK am reusit sa racesc si am niste stari de cacao. Ma dor toate oasele si mi-e frig intruna si vroiam sa ma bag in pat la caldurica. Nu cred ca mai apare Ancuta in seara asta, si mi-e frica sa nu fie o veste rea, ca daca era de bine sigur intra ea pana acum. Dar DD stie mai bine ce are de facut, si orice ar fi noi suntem alaturi de ea, nu-i asa fetelor?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Catty, insanatosire grabnica. am reusit sa gasesc in Bucurestiul asta mare teste de ovulatie Dr Sigur....am facut ....si cea de a doua liniutza se vede foarte slab....ca si pana acum? oare am ovulat sau mai am pana se intampla minunea?!?!?! daca reusesti sa imi spui tu ceva.....

Corinuk, mai esti?

Ancutzu, vesti ceva?

Aweya, bine ai venit printre noi si fruntea sus! Trebuie sa reusim! Sedere cat mai scurta si sa treci mai repede la odisee!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bine ai venit aweya sedere cat mai scurta la noi!!!
anca stau cu pumnii stransi....
orice ar fi nu esti singura bine?
la toata lumea!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Aweya bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta,te rog nu mai fi trista si ai incredere in DD.,aici totul este mai usor alaturi de fete si eu sunt noua dar fetele m-au ajutat mult.Despre Ancuta nici o veste? Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Nu spui nimic Anca?

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineataaaaaaa!!!!!!
Am intrat sa va urez o zi buna......sunt cam matinala ce-i drept si nu e nimeni pe-aici!
Mai fetelor, ajutati-ma si pe mine! Dupa ce luna asta T. mi-a spus ca nu ovulez, ieri, ziua 17 mi-au aparut ceva pete mici si maronii si astazi nici urma de asa ceva!? Ce ar putea fi? Nu mi s-a mai intamplat niciodata
Anca: Si eu astept cu nerabdare sa ne dai detalii!!!
Va pup pe toate!!
Chiar daca sunt noua pe aici va citesc de mai bine de un an si va stiu pe toate!!

Mergi la inceput