Aspirante optimiste > 20 ani (11)
Raspunsuri - Pagina 17
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Daca parerile majoritare vor fi pentru schimbarea listei in forma initiala, ma conformez si o voi schimba.
Va rog, astept parerile voastre!
kriss79, eu am inteles intentia ta dar gandeste-te cam cate persoane au fost de acord sa o schimbi in ordine alfabetica...din cate sunt pe lista. Iar acum la acest subiect, majoritatea aspirantelor sunt nou venite care nu stiu cam de cati ani e facuta aceasta lista si cam de cat timp "aspira" fetele din capul listei. Gandeste-te de ex la Victoria, care era in capul listei si acum este...intr-adevar, prima de la litera V. In forma asta a listei, stie cumva cineva ca ea este cea mai veche ditre aspirantele de pe listutza si stie cineva cam de cat timp se chinuie? In alta ordine de idei...stie cineva care este cea mai proaspata aspiranta? Ma repet, forma alfabetica este ok dar gandeste-te cate informatii iti ofera forma asta si cate iti ofera cea veche.
Andreea
corinuk spune:
Anca eu am luat o pastila pe zi de Utrogestan!Vorbeste cu dritza!Dar stii ce te rog verificati si TB dimineata !Maine asta sa faci!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
rox_dox spune:
quote:
Originally posted by aniast72
E dragutza lista, apreciez efortul, dar vechile aspirante o pastrau in forma asta (cea veche) pentru ca aspirantele erau trecute in ordinea vechimii (inscrierii). Era ceva de suflet, era interesant de vazut cand o aspiranta isi indeplinea visul...cam de cat timp incerca. Parerea mea este ca ati luat prea repede decizia de a o modifica, netinand cont de aspirantele mai vechi... In lista respectiva se pusesera multe lacrimi...mult suflet... acum e doar un catalog de aspirante.
Nu dati cu rosii dar asta e parerea mea.
fara suparare kriss...dar subscriu la ce a zis andreea...
zic eu ca e mai frumos asa...sa vezi urcand incet-incet in lista...
pupici
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
aniast72 spune:
maria08, diulet12, mi_a, ma bucur ca ati primit programelul si ca va foloseste, sa va poarte noroc.
AndraZ, aurel_cris, in 5 min o sa-l aveti in mail. -ici
kriss79 spune:
Am schimbat! cred ca aveti dreptate, m-am grabit sa o schimb prea repede
In actiunea mea de schimbare a listei, e posibil sa fi uitat sa trec dintre ultimele aspirante. Daca e vreuna dintre voi care nu se regaseste, atentionati-ma!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
Diulet12 spune:
Deci fetelor.....inseamna ca sanii umflati,durerosi si moi nu e semn de sarcina....inseamna ca iar m-am amgit de pomana
CATHY .. sa sti ca departe de mine gandul de a te contrazice intr-adevar fiecare isi cunoaste corpul ce l mai bine...doar ca mi-am dat o parere..
AndraZ spune:
Aniast72, multumesc mult pt programel. Sa fie cu noroc la toata lumea!
Corinuk, parac imi promisesesi ca esti mai optimitsa......nu ar fi mai bine sa va duceti intai sa va faceti toate analizele ( si tu si sotul) si apoi sa vedeti cum sta treaba?
Catty, Mychy....nu mai am mess
Andra
"Cere si ti se va da!"
nichi spune:
Fetelor stiti cumva daca tratamentul cu Branca Ursului se intrerupe pe perioada ovulatiei.eu iau de 2 luni si nu l-am intrerupt deloc mai vreau sa iau 1 luna si apoi gata fiindca m-am saturat de gustul asta "bun"?