Aspirante optimiste > 20 ani (11)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Catty asa este,o sa reusim noi ,dar mai si obosim.Oameni suntem...
anca
poze nunta
corinuk spune:
Catty m-am gandit destul de bine si ma bate gandul sa fac si eu IA!sotul meu nu este de acord dar eu simt ca o iau razna daca nu raman anul asta!Zi-mi si mie te rog pasii pregatitori si in ce parioada clara a luni se face!Multam
Pupicei ptr Andra,Mychy,Anca eu am luat utrogestan de miercuri3 zile ca sa imi vina CM!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
ancadragoman spune:
Corinuk ma crezi ca in momentul asta ma gandeam la tine?
Nu stiu cat o saiau ca azi ma duc la dr.Se gaeste in orice farmacie?
Cum te simti?
anca
poze nunta
AndraZ spune:
Corinuk, bine te-am gasit!
Anca, deja ma "enervezi".
E tare stresant CM-ul asta al tau. Dar eu tot iti tin pumnii. Poate o fi bebe. Multi
!
Fetelor, eu sunt trista ca dintr-o data nu stiu daca am ovulat sau nu. Catty, ai dreptate cu testele. O sa caut Dr Sigur....ca adaca nu stiu nici cand ovulez.....atunci ar fi cazul sa ma taiati de pe lista ca va fac forumul de rusine
![]()

Andra
"Cere si ti se va da!"
AndraZ spune:
Mi_a...tocmai ce vb ca nu stiu cand ovulez si am vazut ca tu ai un programel de ovulatie. Mi-l trimiti si mie te rog mult?
Adresa mea este andra_zaharia2004@yahoo.com si am si messenger activat....
Merci mult!
Andra
"Cere si ti se va da!"
nichi spune:
CristinaSon bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta! Fetelor va doresc o saptamana placuta si cu multe vesti bune.Eu mai am aprox.6 zile pana treb. sa-mi vina uratii,dar eu nu-i primesc o sa ma lupt cu ei.Apropo de teste de ovulatie eu fac cam de 5 luni si rezultatele au fost f. variabile,adica azi imi iesea cu a 2 linie palida,a doua zi negativ iar urmat. pozitiv eu am luat o marja de eroare mai mare impreuna cu sotul
si sper sa fie cu folos,al meu sot luna asta se gandea cam cand ar trebui sa nasc,dr. mi-a zis sa mai asteptam pana in feb. daca nu o sa fac IA,sper sa nu mai fie nevoie.Kriss te rog sa ma treci si pe mine pe lista! Va pup fetelor!

MEDA