Aspirante optimiste > 20 ani (11)
Raspunsuri - Pagina 13
kriss79 spune:
Maria08> imi pare rau ca nu erai trecuta..dar pe lista de la capitolul anterior eu nu te-am gasit. Te-am trecut eu acum!
Fetelor, astept parerile voastre si diseara schimb lista daca se doreste vechea forma fara nici o suparare!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
aurel_cris spune:
ANIAST daca nu te-ai plictisit trimitind acel program de calculare a ovulatie poti sa imi trimiti si mie o copie.Multumesc mult
Eu fetelor sunt Z19 mai am o sapt de asteptat sa vad rezultatul la IA facuta la toate
ancadragoman spune:
Neata fetele..
CristinaSon bine ai venit printre noi.
Eu sunt ziua 38 si nimic.Dimineata am facut un test de sarcina care a iesit negativ,deci nu e bb.Nu inteleg de ce m-am dereglat atat.Mai tarzior o sun pe doctora pentru ca ieri nu am gasito.
anca
poze nunta
catty spune:
Buna dimineata fetelor, va doresc o saptamana linistita si spor la lucru.
Pupici la toata lumea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
ANCA, ce sa fac? Astept ziua de 9 noiembrie sa vad daca ma invadeaza uratii. Despre cum a mers la dr am scris la pagina anterioara, si nu mai repet sa nu se supere moderatorii pe mine.
ANCUTA, de ce nu faci tu testul de sange?
Pupici la toata lumea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
mychydutza spune:
neatza fetele! imi pare rau de cele care au iesit din "competitzie" luna asta , dar fitzi optimiste ca pt fiecare este pus ceva deoparte, nu disperati...............eu zunt Z26 ar trebui sa vina musafirii dar dupa dereglarile din utimile luni...............cine stie cand or ateriza? simptome as avea..........mi s-au umflat sanii, ma dor..bla bla deci nu cred ca am realizat ceva luna asta(nici luna asta). dar asta e , privim cu optimism in viitor.va pup si o saptamana frumoasa !!!!!!!!!!!!oricum avem de sarbatorit
mihaela
ancadragoman spune:
Michi pai ai avea ceva simptome.Le ignori?
Poate nu mai vin uratii si iti faci un cadou de ziua ta.
anca
poze nunta
catty spune:
ANCUTA, ai reusit sa dai de dr ta?
Eu am simptome de CM. Z24, dureri de sani si ii simt ca explodeaza, dar sunt moi rau de tot, dureri de spate, numai ca am o stare de oboseala cumplita si mi-e somn mai mereu. Ovarele nu prea ma mai inteapa, etc
catalina