Aspirante optimiste > 20 ani (11)
Raspunsuri - Pagina 12
irlandeza spune:
Pt, putin , nu mai ai asa mult de asteptata, vreo 4 zile ? si sa fie cu ochisori.
Noi 2 singurei
kriss79 spune:
Irlandeza, sa dea Domnul sa ne indeplineasca dorintele noastre de a deveni mamici cat mai curand!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
aniast72 spune:
E dragutza lista, apreciez efortul, dar vechile aspirante o pastrau in forma asta (cea veche) pentru ca aspirantele erau trecute in ordinea vechimii (inscrierii). Era ceva de suflet, era interesant de vazut cand o aspiranta isi indeplinea visul...cam de cat timp incerca. Parerea mea este ca ati luat prea repede decizia de a o modifica, netinand cont de aspirantele mai vechi... In lista respectiva se pusesera multe lacrimi...mult suflet... acum e doar un catalog de aspirante.
Nu dati cu rosii dar asta e parerea mea.
corinuk spune:
Fetelor sunt foarte trista!Incerc sa uit dar la fiecare 5 minute imi revin in minte momentele in care ma rugam sa nu mai vina uratii!Cu toate ca am stiut tot timpul ca nu este sarcina(teste negative,tb 36,7)o particica din mine spera inca...Ieri dimineata cand m-am trezit mi-am mai luat odata tb(de miercuri nu mai facusem nici un test)deja scazuse..36,4 cerul a cazut pe mine!Mi-am adunat cu greu fortele ptr momentele ce urmau..mi-am botezat finutza la 13.00!Imi venea sa urlu de durere in biserica sa strig la Dumnezeu ca vreau si eu o minune sa nu ma mai pedepseasca!Totul a trecut acum...
Stancutza tot ce ai scris m-a ajutat enorm...Imi pare tare rau ptr ce ai patit!Dar am invatat din durerea ta ceva...sa trec momentul asta sperand si asteptand o noua sansa!Mute imbratisari!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
CristinaSon spune:
Helou,
numele meu este cristina si as dori sa ma inscriu si eu in lista aspirantelor la titlul de mamica :P. m-am inscris pe acest forum dupa ce am vizitat de la un cap la altul site-ul "despre copii" care mi-a fost recomandat de mai multe prietene ... deja mamici :D
imi place foarte mult si vreau sa fac si eu parte din comunitatea voastra !! multumesc frumos pt ajutor
quote:
Initial creeata de kriss79
Lista aspirantelor care vor deveni mamici:
A- Alinuche(Alina), Anca Wish(Ana-Maria), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), adimercedes(Adriana), andra10(Andra), Anku(Anca Cerasela), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), adya(Adina), adi95(Andreea), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), Aissa(Cristina), ancuta_stan(Ancuta-Elena), antosit(Antoaneta), Andrusha(Andra), Adhnana(Caterina), Aniast72(Andreea), alibebe(Alina), ayna(Corina), Andrada.P, amameda(Meda), ancadragoman(Anca), andriushca(Andreea), aurel_cris, Al�, AndraZ (Andra), Anaoi(Ioana), alina.a(Alina), B- bibyrox (Rozalia), biancaxl(Bianca), barbye(Mirela), BIENCUTA(Bianca), bubuleana(Georgiana), brianna, blueeyes2003(Mirela), brabe, BiancaB(Bianca), C- Codri(Codruta), Costi(Elena), Cornelia1172(Cornelia), Camisv(Camelia), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), Carmen e(Carmen), Carmen.cita(Carmen), cristabb(Mihaela Cristina), Crinuta 71(Ioana), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), claucia(Claudia-Ioana), cornelianeli (Cornelia), cherry22, Corinuk, carmencyta(Carmen-Mihaela), Carmen_Marieta, cris.do, cicina, carmenpit, catty(catalina), claui, Carla28, clarissa, Chantal,D- deca(Carmen), dinah(Elena), danap( Daniela), dedi(Adela), danangie(Daniela Angela), dionisiade(Florentina), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), didi-anda(Anda Ioana), danuta_c(Dana), dyana(Diana), Dyana(Diana), Danyalo(Elena-Daniela), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), Daniela76(Daniela Gabriela), didi-edi, daciovi(Daciana), Diulet12, E- elli(Manuela), ela2004(Ionela), Elenya m(Mihaela), Elise, estecri (Sorina), F- flory76(Florentina-Iuliana), Floran(Florina), Fanta(Stefana), floarea de colt(Ana Maria), florentin156(Rodica), floriscris, Felicia(Felicia), G- Gabid(Gabriela), gogosar(Natalia Anca), Gabela(Gabriela), giugiuca(Irina), GeorgianaI(Georgiana), Gabriela Elena(Gabriela Elena), GildaT(Eleonora), georgiiana(Georgiiana Alina), geo ionita(Georgiana), Gabriela- Elena, geany bc, Gabitzu37 (Gabi), H- heleny(Heleny-Elena), helicom, helga,I- Ioana1971(Ioana), Ilenya(Ileana), irinacodrina(Irina Codrina), Ileana(Ileana), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), iepurila(Irina), Ioana-Cristina(Ioana-Cristina), iepumic(Anca), Irinush4u, Ionara23 (Ioana), Ioanatugs(Ioana Tugs), iuca(Viorica), iliuta, irlandeza(Marinela), iazminn, J- Jonica(Ioana), july_g(Iulia),K- kriss79(Cristina), kla78(Claudia), Kory (Mary), L- Lulu77(Alina Mariana), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), lachione(Mihaela Laura), LindaG(Linda), Lumit(Luminita-Violeta), luli(Mirela), lauion(Laura), lucia_1(Lucia Elena), LoredanaG, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Liana30(Mariana), Lauricipani(Laura-Alexandra), laviniaN(Lavinia), Luna1,luy(Luiza), lorinaoo1, Lucia28, Laura Ioana, M- MirelaV(Mirela), Mariaa(Maria), MadalinaM (Nina), Marunzika(Ana Maria), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), marrina(Monia), Mihaela V(Mihaela), motanik(Andra), Miramar(Cosmina), Mary14 (Geanina Maria),mmc_nd(Malina-Mihaela), miki-miki (Mihaela), Mirela_1(Mirela Carmen), Mica-mica(Mihaela), mormelvio(Mihaela-Magdalena), mihaStroescu(Mihaela), marryan, marianna, mita.2000, Moira,Michellex, MP_Julya, mychydutza, Micky2007, mi_a, N- nounou(Florina), nicol78(Elena-Nicoleta), Natalia26(Raluca Elena), nanuk(Gabi), nusy (Marinela), NanaMotoc, nucutza(Irina-Felicia), nushulica (Nusa), Nadya, Nikunikalai, Nichi, noela_carmen, O-OtiliaLia(Otilia), oanabbb,Olguttza(Ioana Alexandra), oanademunck(Oana), Oana T(Oana), Olivia26(Ramona), Oana_2006, oanaonyx (Oana), P- Pepsica(Antonia), Pis(Mihaela-Felicia), Pia(Oprina), pusichet(Ana Maria), Pmihaela(Elena Mihaela), pupesita (Mihaela), poki, PamELLA(Gabriela), puiusu(Oana), R- Robert(Robert si Alina), Remy(Camela), Roxee(Raluca), ralu76, rox dox, roxx, S- Salmida(Adia Florentina), Speranta(Angelica), Salomea(Elena), steliana04(Steliana), simonette(Sanda), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), Sheherezada(Florentina), Sadaf, sorceress(Florina), Stelutza_36, Sheritra(Adina), selina-d, stefaniaro(Stefania), Sim Stoian, stancutza (Diana), T- Tumpi(Ionela), thea_m(Teodora), Tabitha (Ioana), Tzuca74(Ioana), turturica, tumpidunki,V- Victoria(Veronica), Valentinag(Valentina Georgeta), valicutza(Valentina), voicu_bebi,Z- zisaCami(Elena-Camelia), zamfir.mel(Mihaela), zozela(Marilena), Zenobia,
-ute foste aspirante:
Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Mcrissa(Cristina-Daniela), Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), Alexia28(Mihaela), doxinu, Dasha, musete(Laura- Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic(Cristina Valentina),
, foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina),anangel_lexi(Alexandra),osna(Svetlana),mamiFlori,Beatrix(Melania),Georox,Amy-@my,Mirona(Mirona),
Doamne Ajuta la cat mai multe la acest capitol nou!
kriss79 spune:
Buna dimineata!
Am vazut opinia voastra Aniast si zisaCami!Poate ca aveti dreptate!imi cer scuze daca v-am amarat fetelor! (ma refer la cami care se vede acum la sfarsitul listei)
Eu am incercat sa aranjez in ordine alfabetica, dar pastrand totusi ordinea de pe lista daca ma intelegeti.
Daca parerile majoritare vor fi pentru schimbarea listei in forma initiala, ma conformez si o voi schimba.
Va rog, astept parerile voastre!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
maria08 spune:
Buna dimineata, fetelor!!!
Aniast: Am primit programelul de la tine si iti multumesc pentru asta! Chiar aveam nevoie.....la cat sunt eu de ametita........
Kriss: Mie mi se pare ok lista........doar ca ai omis sa ma treci si pe mine in ea. Te rog......sunt si eu aspiranta de 2 ani. Multumesc!
In alta ordine de idei: pentru mine e o luna pierduta.....fara ovulatie desi testele au iesit pozitive, TB si dr. T spun ca luna asta e pierduta......
Va pup!!!