Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Aspirante optimiste > 20 ani (11) | Autor: kriss79

Link direct la acest mesaj

Lista aspirantelor care vor deveni mamici:
Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), GeorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), zisaCami(Elena-Camelia), elli(Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Marunzika(Ana Maria), Natalia26(Raluca Elena), thea_m(Teodora), dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), bibyrox (Rozalia), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada(Florentina), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T(Oana), july_g(Iulia), motanik(Andra), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), claucia(Claudia-Ioana), florentin156(Rodica), Olguttza(Ioana Alexandra), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana(Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72(Andreea), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), Tzuca74(Ioana), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza(Valentina), ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, laviniaN(Lavinia), Nadya, Al�, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003(Mirela), irlandeza(Marinela), luy(Luiza), catty(catalina), iliuta, oanabbb, helicom, claui, lorinaoo1, selina-d, iazminn, brabe, amameda(Meda), poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), Sim Stoian, andriushca (Andreea), estecri (Sorina), AndraZ (Andra), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Luna1, Carla28, Oana_2006, mychydutza, Micky2007, NanaMotoc, Lucia28, nichi,noela_ carmen, Laura Ioana, stancutza (Diana), PamELLA(Gabriela), Diulet12, oanaonyx(Oana), Gabitzu37 (Gabi),alina.a (Alina), maria08, CristinaSon, aweya

-ute foste aspirante:
Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Mcrissa(Cristina-Daniela), Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), Alexia28(Mihaela), doxinu, Dasha, musete(Laura- Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic(Cristina Valentina),

, foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina),anangel_lexi(Alexandra),osna(Svetlana),mamiFlori,Beatrix(Melania),Georox,Amy-@my,Mirona(Mirona),

Doamne Ajuta la cat mai multe la acest capitol nou!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Kriss, multumim ca ai deschis un nou capitol si sa dea DD ca la sf lui sa scada nr de aspirante si sa creasca simtitor cel al -dutelor.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

M-am sculat cu noaptea in cap si l-am deschis
Sa te auda Dumneazeu Olivia!

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANIAST, eu voi face IA dupa ce imi trece si CM-ul asta. Merg azi la dr, z21, sa imi faca un ultim control si sa imi dea tratamentul pt IA care se preconizeaza in perioada 20-24 noiembrie, ca rushii vin acum pe 9 noiembrie. De nu ar mai veni as da o petrecere de zile mari. Acum inca asteptam rezultatul ultimei prestari.
KRISS, nu stiu daca DASHA este trecuta pe listuta aspirantelor. Daca este, mut-o la gravidute ca are FIV reusit. Felicitari inca o data Dasha.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele....

n-am mai putut presta aseara, ca sotul meu s-a simtit cam rau...

de curiozitatea, spuneti-mi si mie, daca ar fi sa raman insarcinata acum, cam cand ar fi data nasterii...adik cum se calculeaza?

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna dimineata fetele,eu Z 35 si nimic,nimic...
Rox_dox cand a fost ultima menstruatie?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la mine!
Va tin pumnii in continuare!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Dasha felicitari!Sarcina usoara si bebe sanatos!Rox, intra pe prima pagina la desprecopii, ai in partea stanga cand vine barza? , pui data ultimei m si iti calculeaza data aprox a nasterii!
si eu mi-am calculat, ca in fiecare luna cand am prestat, de altfelmie imi iese la sf. lui iulie acum...

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maaamaaaaaaaaa ce ninge!!!!!!

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata fetele ca florile!!!!

Desi astazi ninge in Bucuresti, e frig si e urat afara...eu sunt vesela....Nu ma intrebati de ce pt ca nici eu nu stiu. Insarcinata nu sunt, ca doar sunt z12, dar ma simt intr-o forma de zile mari. Aseara nu am mai intrat pe forum pt ca am ....gatit.... In ultimul an nu mi-a venit niciodata chef de gatit ca aseara....cred ca am luat-o razna
Sper sa va dau si voua putin din starea mea de bine si sa incepeti week-endul frumos.

Corinuk.......Anca......ce faceti mai fetelor? eu cred ca iese bb la voi luna asta, zau! pt voi am cate o care sa va poarte noroc si multi

Catty, ma rog pt tine sa fie ca sa scapi de IA. Te pup dulce si in cazul in care nu ne mai "auzim" iti urez bafta la dr deseara! Iti tin pumnii sa fie bine! Poate descoperi ca esti Sa ne dai vesti dupa ce ajungi acasa!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Si la noi ninge frumos. Da nu vreau sa ninga pt ca se face frig si eu tre sa ajung azi la Bucuresti. Cum ajung eu la timp?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput