Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Catty dimineata am facut 1.30 h pana la servici si de obicei fac cam 30 de min.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra sa te auda DD.
Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by rox_dox

neata fetele....

n-am mai putut presta aseara, ca sotul meu s-a simtit cam rau...

de curiozitatea, spuneti-mi si mie, daca ar fi sa raman insarcinata acum, cam cand ar fi data nasterii...adik cum se calculeaza?

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

intra aici si vezi :

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

aici nu ninge, a fulguit putin putin dimineata

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetelor! Ce mi-ar placea si mie sa fiu acasa in Bucuresti sa vad cum ninge. Aici nu prea ninge iar daca ninge nu se aseaza.

Ziua 18 si nimic nou. Ma tot inteapa ovarele si am o scurgere albicioasa drept pebtru care m-am tinut de cuvant si nu l-am lasat pe sot sa doarma aseara. Ma gandesc ca macar in eventualitatea ca voi ovula mai tarziu cine stie. Ca sa nu omor pasiunea eu nu ii comunic sotului cand am ovulatia, incerc sa o facem cu regulalitate ca si inainte de a incerca pt bebe astfel incat sa nu se simta folosit.

Olivia tu cum te simti? ceva simptome?

Anca si Corinuk sigur e cu ochisori.

Va pup

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

catty daca vrei sa ajungi la timp in Bucuresti ia Sageta Albastra! mai bagi si tu un ban in buzunaru CFR-ului!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sunt z24. de obicei am CM la 26 zile da a fost si la 31. pana acu nici un semn. de obicei mi se umfla sanii si devin tare durerosi in perioada asta, dar luna asta nimic.........cred ca la fetele cu intrazieri mari e cu ochisori! doamne ajuta sa spargeti gheatza!

andra ma bucur ca esti optimista! n-ai mai intrat pe mess. te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Luna, nici un semn, doar ca ma dor sanii dar asa patesc de obicei inainte de CM. Eu il am de 26-28 zile.
Haideti cu noutati, feteleeee!

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

saru'mana fetele...
mi-am facut testul ala si la o medie de 28 zile la CM mi-a iesit data estimativa a nasterii undeva pe la sfarsitul lui iulie..
si data estimativa a conceptiei 2 noiembrie...dar eu cum aseara n-am prestat...

dar m-am gandit ca eu in ultimele 6 luni am avut media la CM de 29, ca am mai avut si de 31 zile...am recalculat cu 29 zile, si mi-a dat conceptie pe 3 noiembrie si nastere pe 27 iulie...

asa ca diseara trebuie neaparat sa prestez..

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ROX, pai si mie mi-a aratat ca ziua conceptiei a fost duminica trecuta cand am prestat la greu, si cica as naste pe 20 iulie 2007.
LUNA, scurgerea albisiosa si intepaturile de ovare sunt semn de ovulatie. Cel putin asa e la mine.
MYCHIDUTZA, stiu io de ce vrei sa iau Sageata albastra, da nu o iau. Hehehe!!
Pupici la toata lumea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput