Bebei de Canada in burtici de mamici

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Rocs, multumesc pentru raspuns, idei si floricele . Adevarul e ca la magazinele de gravide n-am cautat, ca in mintea mea asta sunt, magazine de gravide, nu si de mame care alapteaza... of, of, of! Asa ca ma duc si acolo sa vad ce gasesc.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

fetele care vor sa vada cum au iesit pozele mele de la 3D

http://community.webshots.com/user/crisdor

Ktrinel si Ana Julia 39sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

http://community.webshots.com/user/crisdor

Ktrinel si Ana Julia 39sapt

o mica minune...sa fie sanatoasa si sa scoata nasucul la aer cu bine!si lasa frica mamico ca o sa fie bine.Eu una am preferat sa nu ma gindesc deloc la nastere, incearca si te relaxeaza.
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ktrinel- mersi frumos de ganduri si eu itzi doresc ca miercuri sa fie totulok si vineri sa itzi tzii comoara in bratze si totul sa decurga usor si repede.Nu itzi mai face ganduri ca va fi totul bine, sunt medici buni si ai si o parete a familie cu tine.
Eu miercuri merg la reumatolog si la medicul de familei sa repet si testele de tiroida si o sa cer trimitere si la clinica de imunologie.
Donia- ma bucur ca si tu mai ai putzin pina itzi vezi comoara!pupici.
Monicutz- tot ma tzin sa te sun,dar is tare prinsa cu fii-mea dupa 7 seara, sa vad cum reusesc,alt nr in timpul zilei nu ai?Pupici!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Donia eu am stat 3 zile in spital cu cezariana. N-am avut nevoie de camasa de noapte. Si nici prietena mea care a facut ceza...tot asa, n-a avut nevoie. Daca insa te simti mai bine....ia o camasa.

Denisa, nu-ti face probleme. Nr in timpul zilei am dar din pacate nu prea pot vorbi de la sv. O sa incerc sa e sun eu cand am o pauza ceva.

Va pup
, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Ktrinel, sunt excelente pozele. Nu-mi vine sa cred cum se vede fata!!
Eu cum va spuneam am facut 5 minute de eco 3D promotionala...dar buburuza n-a vrut deloc sa-mi arate fata. Am vazut doar piciorusele, o ureche, manutele, cum se apuca de degetelele de la picioare si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ktrinel- f.faine pozele si aici e o clinca unde se fac eco 3D si 4D-poate o sa merg si eu la urmatorul acolo, cu Emma nu am ajuns- nuc a regret, dar e o amintire frumoasa totusi.
Monicutz- mersi frumos, suna-ma tu cand ai un moment, eu in general sunt acasa.Dc sunt afara cu Emma, incearca pe cell, cred ca tzi-am dat numarul. Pupicei si sarcina usoara in continuare.Am fugit ca s-a trezit si are chef de v-atzi ascunselea.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor, ma bag si eu la subiectul asta, care mi se pare super interesant, eu sint din Montreal, pe primul meu pui l-am nascut in LaSalle, super nou spitalul, cu camere private fara sa platesc nici un ban, cu vana cu bule si baie individuala, ce sa mai ca la hotel, in schimb nu au medici, si am cam zacut, am impins 4 ore de la dilataie 10, si l-au scos cu ventuze, etc. acuma merg la Spitalul Evreiesc ptr ca prietena mea este medic acolo,si asta e mai vechi, dar au sistemul cu rezidenti, si au o sectie super de neonatologie. Am o prietena care a nascut la St Mary, am asistat si eu la nastere, spitalul e ok, doctorii s-au ocupat super de ea, spitalul e vechi in schimb, si oricum aici cind nasti ai camera singura, ca pe urma nu ai privata asta intra la asigurari, poti plati sa ai semiprivat sau privat, pretul depinde de spital. O alta prietena a nascut la St Justine, in aprilie anul asta, a fost ok, desi spitalul e mai vechi, s-au ocupat f bine de ea, si o sectie de neonatologie buna, la fel nasti singura dar pe urma daca n-ai asigurari sau nu platesti nu ai camera privata.
eu am sa merg la medic la 10 saptamini, imi va face un eco, vreau sa-mi fac si tritestul +ecografia nucala, si pe urma testele normale, nu s-a dovedit deloc ca ecografiile repetate ar afecta fatul.
si eu am facut testul de glicemie provocata, fiinda nu-mi iesisera bine testele de glicemie, si sa stiti ca nici nu-i asa de rea solutia aia, mai rau a fost ca am stat prin spital, ca-ti ia singe cind vii, bei aia, pe urma iti ia singe, apoi la 2 ore si apoi nu mai stiu exact, si stai nemincata tot timpul, aia e mai greu de suportat, dar e ok.
sarcini usoare la toata lumea.

Flavia +9, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor, multumesc frumos de informatii. Noi suntem in Montreal de 3 luni si putin si sincer sunt cam ametita. Pepsi, eu merg tot la Juif, la dr. Ziegler care mi se pare ok insa nu prea am inteles de ce nu mi-a recomandat si mie prenatestul pt. primul trimestru. Mi-a facut o echografie joia trecuta, a spus ca totul pare in regula, apoi mi-a dat o lista cu niste teste de sange pe care le voi face in spital, fara programare si un nr. de tel la care m-am programat pt. echo de 20 saptamani. I-am scris un mail acum cerandu-i informatii legate de tripul test, dar ce naiba fac daca nu primesc raspuns, ca sunt deja in saptamana 12 si e greu sa prinzi un rendez vous imediat. Joia trecuta era o mamica inaintea mea al carei bb era suspect de Down si asa plangea saracuta ca m-am cam speriat. Pepsi, tu cum procedezi, ceri singura echografia nucala sau ti s-a recomandat, ca tare in ceata sunt cu astea.Gabriela, mamica d-rei Sarah-Marie (30 sept.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

Tare scumpa comoara ta!

Si eu am facut 3D cu Rachel si am fost super incantati, au reusit sa redea foarte fidel imaginea reala ( am putut sa-mi dau seama dupa ce am nascut-o).
Noi am fost in Mississauga si am platit $200 ( nerambursabili) si intentionam sa mergem si cu al doilea bb - in cazul in care nu ne vor putea spune sexul - fiindca vreau sa stiu sigur dinainte, sa am totul pregatit ( roz sau bleu ).

Monicutz stii ce o sa ai? Sarcina usoara si numai bine!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput