Bebei de Canada in burtici de mamici
Raspunsuri - Pagina 8
Monicutz spune:
Ina, o sa avem fetita de data asta :)!
Valen, chiar daca nu iti recomanda sa faci transparenta nucala, eu cred ca e bine sa o ceri tu. Asa pt tine sa fii linistita. Eu stiu ca se face intre 12-14 saptamani. Esti sigura ca nu ti-a facut-o odata cu ecografia aia de care zici?
, 26+
Ktrinel spune:
din experienta mea: masuratoarea pliului nucal se face automat la eco , parca la cea de 12 spt. nu te intreaba.te intreaba doar daca vrei sa faci si testele de trisomie/down chiar daca masuratoarea e buna . deci e la alegerea ta. daca masuratoarea ar arata ceva probleme, probabil ca ar recomanda ei automat.
nu stiu daca ati auzit de clinica Procrea, acolo am facut eu testele astea, parca au fost 125cad , returnate 50% de asigurare.vedeti ca are si site procrea.ca. tot acolo sunt si pachete de eco 3D/4D.
Ktrinel si
Ana Julia 39sapt
Ktrinel spune:
fetelor, va multumesc pentru ca v-ati uitat la poze....acum sa vedem cat de tare va semana cu cea reala !!! oricum , si eu am ramas uimita ce bine se vedeau anumite chestii (buze de ex)
Ktrinel si
Ana Julia 39sapt
rocs02 spune:
Valen, eu am facut testele astea la prima sarcina la Procrea care este nu departe de centrul Rockland , iar la a doua la Ovo Clinic care este pe Decarie nu departe de Walmart. Daca vrei pot sa caut numerele de telefon sa ti le dau sa-ti faci programare pana vorbesti cu doctorul tau. Dar trebuie sa fii pregatita sa platesti, astea nu sunt acoperite de asigurarea provinciala. Eu am considerat ca sunt importante, nu e garantie 100 % , dar pentru linistea mea ( relativa) sufleteasca eu mi le-am facut.
Ktrinel, e o scumpa printesa ta. Eu am facut cu Luca 3D pa la 12-13 saptamani si , spre surprinderea mea, pozele am iesit destul de bine. In orice caz, nasucul care se vedea foarte bine in 3D s-a dovedit a fi identic cu originalul. Insa pozele tale sunt grozave!!!
O zi buna la burtici,
Roxana, Julia (10 oct. 2003) si Bebe Luca (31 mai 2006).
Roxana, Julia Luca
Ktrinel spune:
rocs, merci
uite ca si tu ai o Julia !!! acum vad!
sa iti traiasca.
Ktrinel si
Ana Julia 39sapt
andreea-ana spune:
Azi am aflat si eu ca voi fi mamica a doua oara candva prin iulie 2007, nu mai zic data exacta, caci Anais, fetita mea a venit mai repede cu 3 saptamanai acum 3 ani.....De data asta insa tare as vrea sa fac cezariana asa ca daca mai auziti de ginecologi care faca cezariana la cerere va rog spuneti-mi si mie.
Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604
Denisam spune:
Valen- exact asa cum tzi-au spus Monicutz si Ktrinel- e bine sa faci toate cele 3 teste!Si se fac intre 11-13 sapt- eco si 13-16 blood work.
Ktrinel- da-mi si mie te rog un nr de tel.sa te sun! Tzin pumnii maine, te rog sa ne anuntzi ce vesti ai, ok?pupici!
Monicutz- felicitari pt fetitza!O sa avem si noi bebe 2 in iulie 2007, noi ne doream bebe 2, dar vroiam as faca Emma 1 an si sa am fac eu mai bien cu tiroida si articulatziile, culema ca e de 2 sapt de cand stiuca sunt insarcinata ma simt mult mai bine. Acum vreau doar ca Dumnezeu sa aiba grja de noi sa fie simburelul sanatos si eu la fel sa ne crestem comorile.
Ina- ce mai face Rachel-merge singurica, acum face 1 anisor-doamen ce a zburat timpul mai ieri imi ziceai ca esti gata sa nasti dar mai ai treaba prin casa[bang.Tu ce mai zici?
Andreea-Ana- medicul meu face cezariana electiva- e in Oakville, dc te intereseaza, spune-mi si itzi dau datele.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
andreea-ana spune:
Denisam, da-mi te rog detalii despre medicul tau, sau daca vrei scrie-mi un pm cu numarul tau de telefon si te sun daca nu te deranjez, sa-ti cer detalii.
Multumesc mult,
Andreea
Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604
Pepsi spune:
Valen, si eu merg tot la dr Ziegler, este printre putinii care iti face ecografie la primul rv, ca sa verifice sarcina, dar nu e ptr pliul nucal, nici nu e legat de tritest. cum ti-au spus si fetele mai sus aici se poate face tritestul + ecografia nucala, la laboratoare private pe banii tai, ai Procrea sau Ovo, da-i o cautare pe net si ai siturile lor cu preturi cu tot, se face intre saptamina 13-14 ptr primul trimestru, si te poti programa fara sa ai nici o trimitere. motivul ptr care fac eu acest test, este ca in vara am avut o sarcina oprita in evolutie la 12 saptamini si vreau sa ma asigur ca de data asta totul e bine, ca totul e ok, chiar daca sint doar procente in analizele de singe, tot e mai bine decit nimic. tot la ziegler am mers si cu sarcina a doua, si la primul rv mi-a dat vestea cea groaznica, acuma am primul rv cu el pe 23 noiembrie sper din tot sufletul ca vestile vor fi mai bune. e normal ca ti-a dat testele de singe, e rutina, si programarea la eco de 20 saptamini iar e normal ca nu el o face. e bine sa faci tritestul daca el ti-a recomandat, ce virsta ai?(scuze indiscretia), si eu am sa vorbesc cu el de tritest ca vreau sa-l fac( costa cam 355$ cu tot cu eco nucala, si 455 daca iei si o eco 3D ),
ktrinel, f frumoase pozele, asa le are si o prietena de-a mea, de aceea si eu as vrea sa fac de data asta in 3D.
Flavia
+10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
valen spune:
Multumesc frumos fetelor care mi-au raspuns. Stiu ca e bine sa fac tritestul asta in primul trimestru, de asta ma si agit acum, mai ales ca sunt in saptamana a 12a. Am nascut anul trecut in Romania si sunt la curent cu analizele pe care trebuie sa le fac, insa nu sunt familiarizata cu sistemul medical de aici.Doctorul nu mi-a spus ca ar trebui sa fac prenatestul si nici eu nu i-am zis deoarece am presupus ca-l voi face automat. Abia acum am priceput ca-l fac doar daca prezint un risc anume sau la cerere. Tocmai am implinit 27 de ani, deci nu am risc mare, dar cum am mai zis si eu, si cum ziceti si voi, vreau sa-l fac pt. linistea mea. Voi cauta pe net clinicile de care spuneati; sper sa si gasesc loc asa repede.Pepsi, vom naste in aceeasi perioada...foarte frumos.Andreea, felicitari