Bebei de Canada in burtici de mamici
Raspunsuri - Pagina 9
laurajr spune:
Nu stiu ce s-a intamplat aseara cu forumul dar eu am scris un mesaj lung dar n-am mai avut net si s-a pierdut, pana acum la 5 seara n-am putut intra pe forum .
Anyway, sunt in sapt 38 si mai am 9 zile pana la marea confruntare !
Mie de la maternitate mi-au dat o nota cu ce trebuie adus si bagajul e destul de voluminos, aproape ca-n Romania...si ma mira ca la noi la nastere nat te tine 24-max 48 ore...deci la trebuie atatea ???
Eu din pacate n-am avut parte decat de2 eco, dr meu m-a refuzat cu eleganta la fiecare solicitare spunand ca nu e cazul, ca fatul e sanatos .
Macar a acceptat sa-mi induca nasterea, luni merg iar la control sa vedem daca bb e pregatit de marele pas .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura
38 sapt si Ioana Nazdravana
romaria spune:
Ktrinel ,frumoase poze.
Andreea si eu o sa cer cezariana cand merg saptamana viitoare la asta a mea. Daca o sa accepte atunci o sa-ti spun.
Pupici la fete,
Romaria,
32+
Pepsi spune:
valen, da eu voi naste cam in jurul datei de 19 iunie, acuma astept cu sufletul la gura rv-ul cu ziegler din 23 noiembrie, si sper sa-mi zica ca totul e ok, nici nu nu si cu risc ptr anomalii, ca abia fac 32 saptamina viitoare, dar Ziegler mi-a spus rindul trecut ca tocmai anuntase la o fata de 20 ani ca avea un bebe cu sindrom down...e drept ca riscul creste cu virsta, dar am sa-ti spun ce-mi zice mie in 23 cind merg la control, iti dai seama ca avem acelasi medic, si nastem in aceeasi perioada, fain nu?vom schimba impresii....
Flavia
+10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
andreea-ana spune:
laurajr,la ce medic esti aici? sau esti la midwife? Nici sa nu stai mai mult de 24 de ore in spital ca precis te alegi cu o infectie, si sa nu lasi pe nimeni sa se apropie de tine sau de bebe pana nu-si spala mainile.!!!!
Andreea
Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604
laurajr spune:
Andreea, nu ma speria, vorbim aici de spitalul din Kitchener sau de unul din Ro
? Oricum la spital nu cred ca va veni multa lume, la 24 de ore cat stau nici nu are sens, ii astept cu drag acasa !
Deja mi-am cumparat sanitizer pt maini,ca nici acum nu-l uit pe socru meu care mergea la baie, nu se spala pe maini si venea sa-i dau fata in brate
...
Eu sunt la dr. Halmo, ce stii de el ? Pana acum s-a purtat deostul de profesional, mi-a facut testele care trebuie, e amabil, bine ca te concediaza repede nu e de mirare la cat de putini medici sunt .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura
38 sapt si Ioana Nazdravana
valen spune:
Laurajr, ce putin mai ai!!! Sa ai nastere usoara si rapida si sa ne tii la curent. Parca am si uitat cum este sa mai ai cateva zile pana nasti; fetita mea are un an si o luna si uneori nu-mi vine sa cred ca este a mea, ca am nascut-o eu si ca intr-adevar sunt mama. Am avut marea sansa, in Romania, sa nasc in aceeasi perioada cu cea mai buna prietena a mea si, culmea, ea simte la fel ca mine. Or sa se marite fetele si noua tot n-o sa ne vina sa credem ca avem copii. Doamnee...Pepsi, chiar ca e frumos sa facem schimb de impresii. I-am trimis un mail dr-lui spunandu-i ca vreau sa fac prenatest si mi-a dat un nr. de tel unde sa ma programez pt. masurarea translucentei nucale a bebelusului. Spre surprinderea mea, am gasit un rv miercurea viitoare. Chiar astept sa ne spui ce discuti cu medicul. Sa gandesti pozitiv si ai sa vezi ca situatia va fi mai usor de suportat. El face echo la fiecare rv?Gabriela
+11, mamica d-rei Sarah Marie
Donia spune:
Denisa si Andreea, felicitari! Sa mearga sarcina bine si sa va vedeti minunile sanatoase!
Laura, mi s-a parut ca n-ai mai aparut pe forum si m-am gandit ca poate ai plecat sa nasti... Daca nu te vedeam nici azi sigur urma sa te sun maine. Pune-ma si pe mine pe lista de telefonat in caz ca-ti vine pofta sa nasti mai repede.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ktrinel spune:
am fost ieri la control, si pt ca colul nu da semne mai ca lumea, doctorita a amanat inducerea de vineri...ca a zis ca ar fi prea lung travaliul si nu vrea sa ma tina atatea ore pr perfuzii si alte alea...ce sa fac? daca colul nu vrea sa se scurteze mai mult...eram putin dezamagita ca ma gandeam la ziua de vineri ca la nu -stiu-ce...dar dupa calendar, bebitza mea ar mai avea o sapt, asa ca e ce sa o grabim neaparat ?!?!?
poate ar trebui sa fiu mai activa , sa umblu mai mult, ca sa ajut procesul...ca de cand a venit mama,..nimic nu mai fac.
cam asta e despre mine. ramane pe marti un control si o monitorizare, apoi mai hotaram.
pupici
Ktrinel si
Ana Julia 39sapt
Monicutz spune:
Denisa ma bucur mult ca esti gravida din nou1 Felicitari pt bebe 2. Sa dea Dumnezeu sa vina cu bine si sa fie cum va doriti!
Laura, bafta multa! Mai ai un pic. Eu mai am destul dar deja incep sa ma cam ia emotiile. Dar mi-am promis ca nu ma las coplesita...:)
Va pup,
26+
Denisam spune:
Cristina- tzinem pumnii sa fie ok pina martzi totul. Eu am umblat de am zapacit, am spalat geamurile pe 12 ian( emma a venit prin c-section pe 17 ian) si am carat galetzi cu apala greu si tot nu a vrut sa iasa singura, si cum nu eram de acord cuinducwerea nici eu si nic medicul, am zis ca fiind cel mai safe pt bebe si mama cezariana, asa sa iasa. Nu ar fi fost bien sa o mai tzinem ca deja avea mainile si picioarele cretze.Asa ca sa fie cum vretzi voi!
Monicutz-mersi mult de urari.O sa fie bine si la voi, ai sa vezi,lasa emotziile ca nu ajuta
-cum facem sa ne auzim totusi?
Eu vb de emotzii ca pina nu trec de 13 sapt tot stresata sunt un pic, ca de..cu probl mele, desi ieri reumatologul si medicul de familie mi-au spus ca e ok bb, astept sa ma vad si cu gineco si endocrinologul sa imi confirme si ei.Pupicei la fetele frumoase!
Laura- nastere usoara si numai bine, sa vina bebe in sigurantza si tu sa te refaci rapid, tzine-ne la curent te rugam.pupici!
Donia- si tzie si lui bb pupici si numai bine,mai ai putzin si tu!!
Carmencita tu ce mai zici?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!