Bebei de Canada in burtici de mamici

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Felicitari Ktrinel!!!Refacere rapida.

Julia, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si sa ai o viata lipsita de griji!!

Roxana, mami de Julia (10 oct. 2003) si de Luca ( 31 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumim tuturor.
am nascut la Royal Victoria, dr benjamin . echipa a fost minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaPan spune:

Buna,
Ma primiti si pe mine in acest subiect?

Sint insarcinata in 5+. Aceasta este a 4a sarcina (prima terminata la 6 saptamini, a 2a in saptamina 7 jumatate, a 3a a decurs bine cu tratament de progesteron zilnic pina in saptamina 14 iar acuma am un copilas frumos si destept de aproape un an jumatate).
Acum incerc sa fac tot ce se poate sa mai am inca un copilas.
Ceea ce ma intriga, supara si chinuie la momentul de fata este atitudinea doctorei de familie (care desi imi stie istoria cu pierderile avute) inca se mai gindeste daca sa imi prescrie progesteron (utrogestan).
Am fost azi la o analiza de singe pentru verificarea sarcinii si pentru afalrea valorii progesteronului iar doctorita mi-a zis ca daca acum valoarea progesteronului e buna nu o sa mai iau Utrogestan.
Ceea ce ma ingrijoreaza este: cum o sa stiu cum evolueaza valoarea acestui progesteron in timp?
A mai trecut cineva din Canada prin asa ceva?
Ati facut analize de singe pentru aflarea valorii progesteronului sapatminal?
A facut cineva din canada tratament cu Progesteron/Utrogestan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Oana- eu cu emma am facut tratam cu progesteron pina in sapt 13 si acum fac din nou, mi-a dat medicul ginecolog ca stia ca am antcedente. Se poate verifica nivelul de progesteron dar nu stiu de ce ezita mediul de fam sa itz dea, ca doar nu plateste ea, bafta multa si du-te cu tupeu, de ce nu incerci la gineco, stiu ca astia sunt mai intelegatori.
Monicutz si Ina- e totul ok?
Doina- tu ce faci?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ktrinel, felicitari ptr printesa, si eu am nascut la citeva ore de cind eram programata la inducere, bravo tie, refacere rapida si un bebe mincacios si sanatos.

fetelor poate si laura o fi nascut.

Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

A nascut si Laurajr am vazut anuntul la sezatoare!

Numai bine tuturor,
Roxana, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

da, am vazut si eu c-a nascut laura, felicitari ptr baietel, sa fie mincacios, si tie recuperare repede.

Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LAURA--Felicitari , sa va traisca baietzelul, sa fie papacios si tzie refacere rapdia!
Eu mai am un pic si merg la eco, sper sa fim ok!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Laura si Ktrinel, felicitari!!! Sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sanatosi, si voua recuperare rapida!

Sori 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Felicitari Laura!! Sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el.

Bine ai venit Oana. Din pacate eu nu stiu mare lucru de subectul asta cu Utrogestanul. Stiu doar ca f multe fete din Romania iau. Poate dsa le mai intrebi pe ele. Aici nu am mai auzit pana acum.

Denisam suntelm OK sper ca si tu la fel :)

Noi suntem OK in general. Astept eco de pe 30 noiembrie. Sper sa fie totul in regula. Am avut ceva contractii aseara...n-as putea spun dureroase...dar deranjante. Isi aduce aminte cineva sa fi avut contractii in luna a 7a? am avut cam toata seara...daca ma ridicam in picioare. Mi se pare cam devreme totusi. Eu am mai avut o sarcina, dar nu-mi aduc aminte sa fi avut asa contractii asa devreme.

va pup,
, 28+

Mergi la inceput