bahmu' divorteaza iar :))
Raspunsuri - Pagina 4
oanamc spune:
Fetelor,unde sunteti?Stau cu sufletu' la gura sa aflu continuarea telenovelei folcloristice .Chiar nu ma pot concentra la activitatile mele zilnice de grija celor doi .Saraca,a ramas fara chilotei....Si sotul meu rade cand imi iau in geanta intreg arsenalul de haine,machiaje,bijuterii...chiar si cand plec la o cafea!?!?!Vezi,draga Adriana ce ai patit daca nu ai fost prevazatoare?!?!Nu stii niciodata ce se poate intampla!Eu in locul tau pasaportam intai catrafusele si apoi pe mine.Offf,dar sa ma ciupesc,eu nu sunt nevasta lui Prigoana.
blueeyes2003 spune:
Telenovela continua chiar acum la OTV.
Vai,ce preocupare are lumea de acolo!
Foarte interesant!
Mirela
Luna75 spune:
Vad ca nu aminteste nimeni de copilul cuplului.Se pare ca nici nu a venit pe lume .
La un capitol anterior al showului televizat era insarcinata.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
teo1970 spune:
parca stiu ca, de fapt, nu a fost insarcinata ;
a fost o gaselnitza de-a ei la divortul trecut ...
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Vad ca nu aminteste nimeni de copilul cuplului.Se pare ca nici nu a venit pe lume .
La un capitol anterior al showului televizat era insarcinata.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Din cate imi amintesc eu in urma cu mult timp sustinea ca a fost insarcinata dar ca a pierdut sarcina.Inventie sau adevar? Cui ii pasa?
Mirela
miria_cristina spune:
Haideti, mai!
Sunt niste penibili care se mai fac o data de ras!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Ramona J spune:
Mai fetelor, fie-va mila de noi - cele care nu avem acces la OTV si dati-ne detalii.
Asta-i chestia care imi lipseste, o doza de OTV si mai ales astia doi. Ce telenovele? Eu nu ma uit niciodata la asa ceva dar astia sint irezistibili...
Chestia cu Oborul e reala. Prigoana e zgircit si nu-si cumpara Adriana haine scumpe. Asta nu inseamna ca o duc rau. Si el poarta aceleasi camasi negre, nu?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
oanamc spune:
Vaaai,nu aveti idee cat de mult ma relaxeaza acest subiect,de fapt acest topic in general.L-am descoperit de putin timp,dar in fiecare zi dau o raita pe la subiecte sa vad ultimele barfe.Suuuper!
Sa stiti ca nu sunt o mare barfitoare,dar cand ma vad cu prietenele,disecam tot ce misca ,pacat ca asta se intampla destul de rar.
Oricum,cei doi soti sunt absolut incredibili.Au depasit mult audienta Columbenilor,care au devenit plictisitori.