bahmu' divorteaza iar :))

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Mama, ce-am pierdut!!

Pai nesimtita asta de Bahmu' trebuia si ea sa-si gaseasca nasu'(in persoana sotului). Bine ii face! Mie mi-e sila de ea de la o emisiune la Euforia unde era invitata si, in cadrul emisiunii apareau doua fete care trebuiau votate (parca), una din ele era imbracata mai modest nu cu haine de firma, cine stie ce bijutetii, dar care totusi ii puteau in evidenta silueta. A facut-o pe saraca fata, in direct, ca pe naiba, ca e imbracata ca de pe centura, urat de au intrerupt aia emisiunea (mai exact au bagat publicitate), iar saraca fata avea lacrimi in ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

eu una nu-i mai inteleg pe astia 2!altii incerca sa-si acopere probleme din famile iar ei le face public!!!de rasul rasului

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Se pare ca la ei functioneaza bine zicala :nici cu tine, dar nici fara tine.
Ceea ce mi se pare ridicol la acest cuplu este ca de ori cate ori apare o fisura in relatia lor vuieste toata mass-media iar ei doi alimenteaza pe deplin focul cu niste detalii de nu stii sa razi sau sa plangi.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

roxivan,la emisiunea de la otv "doamna"Bahnuteanu se plangea ca desi este nevasta de miliardar se imbraca de la casa de moda Obor ,iar din America nu isi cumpara decat tricouri la 5 usd...

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu propun sa se ofere preturi reduse pentru casatoria/divortul de aceeasi persoana si tarifele sa scada cu numarul de evenimente.

Astia doi se merita. Mai repetea omul o greseala, da deja de la a doua repetitie e prostie curata.

The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Clover

Eu propun sa se ofere preturi reduse pentru casatoria/divortul de aceeasi persoana si tarifele sa scada cu numarul de evenimente.

Astia doi se merita. Mai repetea omul o greseala, da deja de la a doua repetitie e prostie curata.

The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.

Ar fi o idee!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

quote:
Originally posted by sunt_mamica

roxivan,la emisiunea de la otv "doamna"Bahnuteanu se plangea ca desi este nevasta de miliardar se imbraca de la casa de moda Obor ,iar din America nu isi cumpara decat tricouri la 5 usd...

ilinca

Eu una nu o cred. A zis si ea asa ca sa impresioneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Eeee...asta seara-i randul lui la OTv.
Si se vaieta fata ca a venit iarna si nu are chiloti pe ea...

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Si se vaieta fata ca a venit iarna si nu are chiloti pe ea...[/navy]

Adriana,
daca citeshti aici, sa stii ca a bagat chilotzi la Obor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ati vazut aseara emisiunea la otv????doamne....nea' Prigoana facea pe bunul educat iar Adriana pe marea mahalagioaica.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput