Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Gegea, multumesc, noi nu mai avem probleme cu lampa de veghe, in schimb am luat o steluta-veioza pusa deasupra patutului si in caz de nevoie o folosesc...dar cu teama de intuneric, am observat ca se adanceste si nu inteleg de ce si nici nu imi trece nimic prin minte cum as putea sa o combat.

Cenia, servici usor si sa te intelegi bine cu colegii...in legatura cu mustrarile de constiinta pe care ti le faci, eu zic caci atat timp cat nu incerci o varianta nu poti spune ca e buna /rea...si functie de rezultat alegi alta optiune, deocamdata e prima, nu? si iti doresc sa fie si cea mai buna.
Uitasem, un bebe sanatos si sarcina usoara cumnatei tale.

Ariadnabr, scuze, pentru nepostare, dar "te-am pierdut" intr-un mesaj mai lung, oricum, multi pupici Soniei si cat mai multe SMS-uri in alb si tie bafta la examen.

Danuta, multumesc.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Sper sa ma lase Eva sa mai scriu ceva, mai nou ma innebuneste (cum ma vede la computer) sa-i arat poze cu pisici. N-am avut de lucru intr-o seara cand ma punea sa-i tot desenez pisici (si eu sunt un anti-talent)i-am cautat ceva poze pe Internet si de atunci trebuie sa i le tot arat (a-naaa insemnand pisici).

Danuta_t, te inteleg perfect prin ce treci cu acest triplu test. Si mie mi-a iesit aiurea cand eram insarcinata cu Eva. Ma gandeam la amniocenteza, ca si tine am tot analizat. Ginecologul mi-a spus ca daca reusesc sa-mi fac o programare la eco la dr. Pop (se pare ca e cel mai tare din Bucuresti in eco-programarile se fac cu 3 luni inainte) si el imi spune ca totul e OK atunci nu mai e nevoie de amniocenteza. Mi-am pus toti cunoscutii in alerta, am reusit sa fac ecografia la dr. Pop intr-o saptamana (in care pur si simplu numai la asta m-am gandit)si dupa o eco de 45 minute in care a reusit sa vada chiar si cristalinul Evei mi-a spus ca nu are nici un rost sa fac amniocenteza, copilul nu are nici un fel de problema. El mi-a spus atunci ca acest TT da mari batai de cap (el personal nu-l recomanda), iar un ecografist priceput, cu un aparat performant iti poate da siguranta ca bb-ul nu are probleme. Multa sanatate si sa va ajute Dumnezeu sa luati decizia cea mai buna!

Ninocikap, Crangutalil, va inteleg perfect. Si eu trec prin acelasi momente de sufocare uneori. Si la noi au aparut discutiile (cu sotul binenteles), imi vine uneori sa-mi iau lumea in cap. Cel putin cand trebuie sa-si faca Victor temele... e teroare... Victor vrea sa fie ca Eva (sa nu aibe teme ) iar Eva nu-si doreste nimic mai mult decat sa stea pe scaunul lui si sa scrie (mazgaleasca) pe caietele lui. Eu nu am luat in considerare varianta cresa, doar pentru ca aici (in Bucuresti) sunt multi copii la o educatoare si virozele sunt la ordinea zilei. Si daca ar raci Eva, ar lua si Victor (probabil) si mi-as da mai mult de lucru. Dar pe mine, ma ajuta mama (atat cat poate). Dar, din pacate nu poate iesi afara cu Eva (sa pot face linistita temele cu Victor) si nici cu el nu poate lucra pentru ca nu vede bine.

Mamacita, superbe pozele. M-a delectat vizionarea lor. Alexut e un scump-atat de expresiv si dulce, hainutele sunt deosebite. Tare haioase pozele in care era imbracat cu sacou si cea in care se admira in oglinda!

Gegea, am admirat pozele voastre din Paris. Tare frumoase! Daria e un copil tare reusit, o frumusete de fetita. Multumesc pentru sfatul cu baia, am incercat deja sa-i fac baie cu spuma, dar aceleasi urlete...

Zuzu, multa sanatate puilor!

Ariadnabr, am citit cu mare placere despre Sonia. Mai scrie-ne cand ai timp

Daria, eu nu as renunta la analizele de sange. Incearca sa gasesti pe cineva cu experienta la copii (eventual sa-i recomande pediatrul pe cineva). Recoltatul tine foarte mult de experienta asistentei.

Va las ca Eva e deja disperata sa-i arat nenorocitele alea de pisici (culmea e ca mie nici nu-mi plac pisicile, dar ea, pur si simplu, le adora)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

Va intrebasem de reactia la zapada fara sa realizez ca nu toata lumea a avut zapada weekendul asta!Noi am avut un weekend plin de zapada, mai ales simbata. Pe la prinz am dus copilul la bunica pt ca aveam ceva treaba si seara pe la 6cand m-am dus dupa el am facut 1,5 ore cu masina pana de la noi la bunici , drum care in mod normal dureaza 20 min. Masinile de zapada nu faceau fatza la atata ninsoare. Din fericire s-a dus cum a venit, ieri si azi-noapte s-a topit toata, acu e cam fleasha afara!

Radu ieri a fost in greva foamei, aseara a fscut un pic de diaree, 3 scaune cam moi, asha ca i-am facut ceai de menta si leptele i l-am preparat cu mucilagiu de orez. Sa vedem azi cum se manifesta.

revin, ca au aparut urgentze!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

neatza!
va multumesc pentru raspunsuri si pentru ca ne sunteti aproape
mamacita,m-am delectat cu vederea unui baietel frumos,cochet si plin de energie. Imi place mult si de mami si de tati,m-a bucurat enorm revederea.Si bona e tare,tare draguta.Dupa fizionomie e o femeie de nota 10.
danutza cuvintele sunt de prisos.Iti doresc sa iei cea mai buna decizie,si,indiferent care directie o vei aborda, rezultatul sa fie cel scontat: un baietel sanatos!
Crangutalil moamaaaaa!M-am infiorat citind. Exact asa lupte duc si eu cu Brien si am ajuns sa tip la el,sa-l scutur cand chiar cedez nervos. Dar mi-am imaginat,citind cele scrise de tine,cum trebuie sa fie cu 2.rezistenta iti doresc,calm atat cat se poate
ana,rroxmultumesc de grija.La o clinica privata am fost la recoltare.Si eu le-as reface,dar in nici un caz nu acum.Pur si simplu nu-l pot supune la inca un asemenea tratament.Venele sunt ascunse si fffffffffff greu de depistat din cauza ca e grasut.
Incerc,cum spuneam,cu calciurie si fosfaturie,apoi cu pediatrul si vedem.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ariadna Ma bucur ca ai scris. Adorabila Sonia. In multe dintre acrtivitati l-am regasit pe Brien(poate o sa ma inarmez cu rabdare si o sa va rezum macar,cateva din noutatile din evolutia lui).Ma bucur ca ai revenit .Tu cum esti? Va imbratisam!
rrox, ce ai decis pana la urma cu dentistul?Imi pare rau,n-am nici o parere avizata,de aia nici n-am scris nimik.
geani,am spus-o si repet.Daria e adorabila. Frumoasa si isteatza foc.Excursia binemeritata,pitoreasca.
cenia sarcina usoara cumnatei.Felicitari.Si tie suflet usor,intoarcere usoara la servici

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Raresionut: multumesc de ginduri frumoase
daria: ca de obicei esti o draguta
de cind merge la gradi DAvid a capatat o mai mare rabdare de se juca cu lego sau sa "scrie". pina acum nu avea rabdare.astazi mi-a desenat pe cearsaf cu carioca. daca era alb...semana cu foaia,deci mami e vinovata!
incerc sa optez pentru scoaterea gratiilor de la patut, dar se foieste intr-un stil....salteluta de la patut s-a lasat in mijloc, e de la firma "durflex" am comandat-o pe net.ma duc sa caut alta si o sa lipesc patutul de patul meu sa vedem varianta asta. as vrea sa o intreb pe Ligia de unde a cumparat sorterul, am cautat peste tot in Iasi, poate gasesc pe net!
e clar: sunt in priza, va rog sa ma scuzati.
plec prin oras, pa pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cenia
Citi colegi s-au perindat pe la departamentul administrativ s-au plins ca e greu sa lucrezi cu programatorii,cica ar fi ciudati. Majoritatea sunt introvertiti, dar eu m-am impacat bine, am colaborat ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Fetelor, va scriu pe fuga ca tb sa vina Codrut de la scoala...Thea se uita la reclame, moartea ei, asa ca sper sa am 5 minute...Va multumesc pt raspunsuri, nu sunt o eroina, incerc doar sa rezist cum pot...si daca nu ma vait la voi atunci la cine, cine sa ma inteleaga?
Nino, inteleg ca ai hotarat sl duci pe Alex la soacra chiar daca nu prea ii convine?Tot e bine ca ai unde, eu n-am nici socrii nici parintiIti doresc succes, sa fie bine si pt tine si pt Alex
Multumesc de raspunsuri pt lapte, inteleg ca indicate ar fi cele cu termen de valabilitate mic, mai mult decat Dorna de ex care are termen mare.O sa vedem, mai intreb maine si dr, ca merg sa iau trimitere sa merg cu fata la ortoped...sa stau eu linistita ca e totul ok
Nu mi-a spus nimeni nimic de faza cu olita.Chiar nu a trecut nimeni prin asa ceva sa ma ajute si pe mine?
Ce ma bucur ca se incalzeste.....
Hai ca sar de la una la alta dar nu pot sa nu va spun..tocmai am primit telefon ca azi la ora 7.45 mi s-a nascut al doile fin, la maternitatea Elias...Se va numi Gabriel Andrei...Nu stiu detalii, nici greutate , nimic, aflu mai tarziu....ii doresc sa fie sanatos si norocos, si fericit alaturi de parintii lui...
Va mai scriu, plec ca a venit Codrut de la scoala....

Mergi la inceput

cenia, sorterul l-am luat de la noi din oras de la un magazin, e no name

gegea, da, tot de la Quelle am comandat caciulitzele!
Nu am apucat sa vad pozele, dar o voi face. Eu chiar asteptam sa le faci publice si tu spui ca nu avea rost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Danutza draga,ai motive sa-ti faci aceste analize?Andrei al meu areSd.Poti citi "povestea noastra" de la semnatura.Sora mea a nascut in Italia;a spus ca are nepot cu Sd si au sfatuit-o sa nu faca amniocenteza ca este periculos pt fat.Pt mai multe detalii poti intra pe www.sindromdown.ro.Aici gasesti multe persoane(chiar si din SUA),care si-au facut foarte multe analize.Aceste analize au iesit bune si copilul s-a nascut bolnav.Nu vreau sa te sperii,dar am ajuns la concluzia ca doar D-zeu va sti ce va fi.Poti sa-ti faci analize ca sa te linistesti.Dar roaga-te la D-zeu pt copilul tau si va fi bine.
pt voi si pe bb-ei.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput