Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Intru rapid , e 2 noaptea si eu bantui pe net(randul meu e mai pe urma ce sa fac)Dupa ce cateva zile am avut un program de somn bun ,din nou ne-am dereglat si ne culcam la 12 noaptea.
Am inceput sa-i dau vitamine,sper sa manance mai bine.De 2 zilenu vrea nimic ce-i dat cu lingurita ,indiferent ce e,mananca catevalingurite cu chiu cu vai,dupa inclesteaza gura si nu-i chip sa-i mai dai.Daca ii dau bucatele cu mana i le bag in gura vrea.Azi a mancat :jumatate banana,o felie de paine cu unt si miere,cateva ling, de ciorba,omleta din 1 ou cu aproape 1 felie paine,cateva ling.lapte cu cereale si 250ml lapte dimineata si 100ml lapte seara.

Imi pare rau ca nu pot sa raspund fiecareia in parte,dar sunt alaturi de voi.

DANUTA alunga gandurile negre,fi optimista,sunt sigura ca va fi bine si vei avea un baietel sanatos!si lui Mihai.

DARIA da noi eram cei din mall,voi unde erati,de ce nu ati venit la noi la masa mi-ar fi placut sa ne cunoastem?
Imi pare rau de chinul cu recoltatul de sange,noi am fost norocosi data trecuta la analize ,i-au gasit vena din prima.Lui Brien cel destept si politicos mai nou.Alicia repeta dupa mine cand salut pe cineva la revedere ,ea zice avedee.

ARIADNABR ce frumos povestesti de Sonia,e o scumpa.

NINO,CRANGUTALIL si eu ma regasesc in povestirile voastre si va inteleg ,Alicia e numai dupa mine si la baie mergem impreuna,mai o las cu sora-sa(care nu mai sta la noi din lipsa de spatiu,dar vine zilnic,sa stea pe net din pacate )sa se joace cat mai fac una alta,mai cu sotul.Oricum cu ei nu sta mult timp ca se plictiseste,doar de mama nu se plictiseste niciodata.In weekenduri incerc sa o mai duc la ai mei,ma enerveaza ca se cam fofileaza mai nou,ei dar asta e alta poveste.Sunt si eu destulde stresata,mai tip la ea si am observat ca ma imita si tipa si ea la noi.

Ma duc la nani sa nu mai pot.

CARMEN SI ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza dragele mele. L-am expediat pe tati la Carrefour si noi am ramas acasa ca nu prea aveam chef de cumparaturi astazi.
De-ar sti el ca eu stau pe net in timpul asta!

mamacita, am admirat pozele, acuma s-au vazut! Ce pot ca sa mai spun, e un dragalas. Si e o combinatie reusita intre tati si mami, are forma fetei lu tati , dar are trasaturi si de la mami . I-am comandat si eu caciulitza din aia cosmonaut lui Radu, si ma gandeam ca acolo nu scrie nici o marime. Dar daca ii e buna lui Alexut (care e capos din poze) cred ca ii va fi buna si lui Radu. Sper sa vina inainte sa se termine iarna.
Mi-au placut tinutele lui Alex, mi-a placut si de bona, si am observat ca pulpitele alea grasane inca le mai are Alex!

Cum au reactionat copilasii vostri la prima ninsoare de anul asta? Ca al meu a plins cand l-a nins pe fatza prima oara. Pana acum nu pare ca e f fericit de schimbarea asta de anotimp, mai ales cand il imbrac cu atatea haine.

danutza, triplu test prost suna f cunoscut sa sti! Exact la cantarirea de care spunea rrox am ajuns si eu in urma cu 2 ani. Si am hotarat : amniocenteza. Nu regret nici in ziua de azi.

Va ca a venit tati

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici

Azi este cam liniste pe aici dupa cum se vede.

Ieri a adus-o tati pe Dodo de la bnici.A facut febra de joi noapte.I-am dat nurofen si i-am pus la 2 noaptea supozitor.Este reactia vaccinului.Luni sper sa scapam.Ziua este vesela,dar noaptea face febra si plange,cred ca ne chinuie si un canin.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Daca nu are febra ziua pot s-o scot putin la soare(20min)?

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

ligia, de unde ai comandat caciulitele tip cosmonaut? Tot de la Quelle? Si eu am cautat si colindat magazinele in acest scop, dar degeaba.
Sa stii ca Daria nu a reactionat nicicum la ninsoare, atata ca o deranja putintel si facea grimase, dar nici nu prea am avut parte de fulgi de zapada "adevarati".
ionela, sanatate Dorei! Eu zic ca e ok sa o scoti afara, nu are ce sa-i strice putina aerisire, mai ales daca e controlat.
Te rog insa ceva... fara suparare. Nu poti cupla mesajele pe care le scrii? Vad ca scrii la interval de 1-2-3 minute, deci nu se pune vorba ca vrei sa transmiti ceva ce ai uitat in prima postare. Sau inca esti in goana dupa puncte?

O duminica frumoasa tuturor!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Gegea- ma bag si eu in ciorba: si dc. scrie la 1-2-3 minute care-i faza? Ma simt si eu in aceeasi situatie... de multe ori sunt uituca si nu am spus ce era mai important. Ei na, si daca are puncte f. bine...cu atat mai mult!

Rrox- iti multumesc! Esti dragutza cu mine!

Ionele -cred ca poti sa o scoti linistita la soare!

Caramella- naspa cu nesomnul! Poate-i de la dintzi (sa nu-mi spui ca-i are deja pe toti), poate e schimbarea cu programul de iarna. Al meu baga 3 ore de somn dupa-amiaza, ceea ce face sa adoarma mai tarziu, dar la 10 cel tarziu e in pat. ma bucur ca nu se mai trezeste noaptea, decat f. rar.

Cenia- eu nu am facut vaccinul antigripal - cred ca scrie si pe propspect la contraindicatii, nu?!

Mamacita -l-am admirat pe Alexutu- e mortal cum sta el pe poante. Si ce bulanase are iti vine sa-l mananci nu alta.E f.reusita poza cu basca in oglinda, super!

Mergi la inceput

Gegea -apropos, unde-i Parisul? Noua nu ne arati poze de acolo? Sper ca nu te-ai suparat! lui Shirley Temple.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

coco, nu era nici o faza, scrieti cum vreti si cat de des vreti. Personal, consider cam obositoare insiruirea de 1/2 propozitii cel mult, mi se pare mai "economica" varianta comasarii ideilor, mai ales cand nu se pune vorba de omisiune in precedenta intrare. Atata tot...
Poze din vacanta nu am pus pe forum, nu am considerat ca mai e de actualitate. Dar, daca esti dornica sa vezi Parisul (si nu numai), uite aici.

EDIT: am editat si mesajul catre Ionela, am adaugat un emoticon cu gura pana la urechi, nu de alta, dar nu vreau sa sune a mustrare; e doar o pura observatie si rugaminte, in acelasi timp.

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Fetelor multumesc mult pentru sustinere si mai ales pentru intelegere. eram sigura ca mai sunt si altele in situatia mea, dar se pare ca eu am cedat mai repede. va pup pe toate si va doresc multa putere in continuare sa va puteti ocupa de toate.

eu se pare ca maine voi primi un raspuns daca il primeste sau nu... soacra-mea nu era foarte incantata de solutia gasita de mine... dar asta e... sper sa se impace cu ideea.

Coco ideea e ca Ionela asa ne scrie mereu in mesaje de doar 2 randuri ca ne-a anuntat ca are nevoie de puncte ca sa isi schimbe glow-ul... dar cateodata e obositor atata tot. la tine probabil a fost din cand in cand sa uiti ceva si sa revii cu un mesaj. sper sa fie tot fara suparare, nu ii iau apararea nimanui....

acum incerc sa vad niste poze..daca mai pacalesc sotul sa mai stea cu Alex ...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Ok, boss-thk Nino!

al meu pui s-a trezit asa ca-s bussy...

Niciodata Parisul nu e demodat Gegea, nu am apucat sa vad decat 40 poze, ce super zoo, ce sa mai discutam...

Mergi la inceput