Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Iaca-ta-ma-s, nu v-am parasit! Ligia, gand la gand, pentru azi mi-am planificat sa mai scriu ceva pe forum. Am fost tare aglomerata la serviciu, azi tocmai am avut o sedinta cu seful, acum profit de pauza de masa si imi mananc cele doua sandwichiuri in front of the computer ca sa citesc ce ati mai scris. Sper sa revin si cu raspunsuri.
Sa va zic cate ceva despre noi. Sapt trecuta a fost liber pe 1 si 2, eu mi-am luat si pe 3 si uite asa am petrecut 5 zile in familie, am fost mama full-time. Concluzia: tuturor care mai stati acasa cu piticii, e mult mau usor la serviciu (chiar daca in ultima vreme mi-a trecut os prin os, mi-a amortit fundul pe scaun si mi-am spart creierii cu statistica)...Dupa 5 zile cu Rares m-am intors la serviciu epuizata fizic dar as putea spune ca putin mai relaxata psihic si oarecum eliberata de stressul pe care-l acumulez zilnic. Darrrr, nu cred ca i-as mai fi facut fata lui Rares acasa. Duminica dupa-amiaza am cedat si i-am dat doua palme la fundulet... peste pampers nu cred ca a simtit, s-a uitat pret de vreo 2 sec la mine dupa care a revenit la starea initiala, dar eu inca ma gandesc la gestul pe care l-am facut. In rest ne-am plimbat cat am putut de mult, cate doua iesiri pe zi chiar daca e suficient de frig; l-am lasat sa mearga pe jos, de manuta cu noi sau nu, era super incantat, uneori alerga inaintea noastra dar se tragea repede inapoi cand i se parea ceva suspect. La capitolul mancare am incercat sa-i dau pentru prima data ficatel de pasare si esecul a fost total. Alintatul cu amandoi si harjoneala cu ta'su au fost la ordinea zilei, maraielile si plansul de seara ne-au "incantat" de asemenea. Am observat ca atunci cand ii spuneam sa mergem la culcare incepea sa se joace mai cu spor si cu jucarii carora nu le dadea atentie pana atunci; se vedea clar ca era obosit-rupt dar si cheful de joaca si energia cresteau instant cand pomeneam de somnel. Eu m-am gandit ca a inceput sa realizeze ca mersul la culcare inseamna sa nu mai stea cu noi si el ar vrea sa petreaca cat mai mult timp cu noi de aceea incepea sa se joace ca prin minune.
In fine, nu ma mai lungesc cu povestile, incerc sa citesc din urma.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Crisa, bine ai revenit. lui Andrei si parintilor lui. toata admiratia si respectul meu pentru taria si puterea voastra de lupta.
Niccelmic, bine ati venit!
Nastasika, deci pana la urma l-au diagnosticat pe Tavi cu astm? Nu e prea devreme la varsta asta? Poate ca alergia la proteina din lapte v-a cauzat toate problemele! Ce tratament mai urmati acum? Sanatate multa va dorim!
Rox unde-s pozele? In link-ul de la semnatura cel mai nou album e din august. Aud si eu pentru prima data de tratamentul asta, chiar sunt curioasa ce va spune si doctorita recomandata de Ana.
Ligia, DVD-ul cu little einstein l-ai cumparat sau comandat pe net? Daca e ultima varianta de pe ce site? Ati rezolvat problema cu DVD-ul? Au iesi maselutele?
Danuta, fii barbata! Sincer nu stiu ce sa-ti spun, cred ca sentimentele care te incerca pe tine acum le-as intelege perfect doar daca m-as gasi in situatia ta, iar atunci nu stiu ce as astepta sa aud de la cei din jur...de fapt cred ca nu as spune la prea multa lume...Sunt alaturi de tine, cu gandul, te incurajez in gand sper si ma rog sa fie totul bine.
Cum e Mihai? Mai are febra?
Zuzu, tu pe langa doi pitici mai si inveti? Jos palaria! Chiar m-am gandit la tine zilele astea...cum te-ai descurcat cu Bubu insarcinata fiind...Deci Bubu a inceput sa le zica in greaca,
Daria, despre recoltatul sangelui n-am cuvinte...despre "mesc"
Crenguta, deci asa e cu doi si fara ajutor...eu obisnuiesc sa-i spun sotului (care nu prea e rabdator din fire)ca rabdarea o sa i-o educe copii, Rares deja a inceput...ce povestesti tu acolo mi s-ar fi parut SF inainte de a-l avea pe Rares dar in multe din ipostaze imi recunosc boierul.
Nino, nu mai adaug nimic la ce ti-au zis fetele decat ca sunt absolut de acord. Ai gasit cresa/gradinita pana la urma?
Ariadna, m-a impresionat vocabularul Soniei. Tu vorbesti in romaneste cu ea, sau aude numai engleza?
Mai Geani, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit de peripetia de pe autostrada. Pe langa masina stricata si lipsa cazare...Pai si ce ati facut in noaptea aia? Trebuia sa va intoarceti la noi...desigur faptul e consumat, sa stiti de alta data, ui parca nici nu-mi vine a crede.
Cenia, spor la lucru si distractie placuta lui David la gradi! Avantajele gradinitei nu le mai spun ca stii tu bine, un singur lucru ma gandeam: sa te pregatesti psihic petru evetuale viroze.
Marox si cum face Alex ca pieile rosii?

Acum sa trimit si mesajul. Imi cer scuze daca am omis pe cineva, am citit si scris super repede. Ma intorc la munca acum. Poze sper sa vad in vreo pauza.

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

...am uitat, Geani o votez pe Daria de cate ori mi-aduc aminte, ca tare mi-i draga in poza aia...daca iese castigatoare sa ne trimiteti si noua un numar din revista.

poz(n)ici
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Fetelor multumesc in continuare de sfaturi si de sustinere... se pare ca totusi nu am noroc.... nu am gasit loc la cresa unde am intrebat.... mai incercam ceva.. dar e cam greu peste tot e ocupat, si nici nu prea cunoastem pe cineva ca sa ne facem o intrare.

saptamana asta incerc sa o maia duc pe maica-mea la mine..si poate saptamana viitoare il dau la ea.... daca se acomodeaza...
spun asta pentru ca duminica a stat Alex cu soacra-mea de la 8.30 dimineatza pana la 14.30. cand am venit mi-a zis ca la pranz abia mancase cateva linguri de ciorba... si nu reusise sa il adoarma de pranz.... noroc ca am ajuns acasa mai devreme... ca era posibil sa am treaba pana mai tarziu...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Originally posted by oanamaria_luiza

...am uitat, Geani o votez pe Daria de cate ori mi-aduc aminte, ca tare mi-i draga in poza aia...daca iese castigatoare sa ne trimiteti si noua un numar din revista.

poz(n)ici
varsta lui Rares

Eu am ratat ideea! Unde o votezi? ca sa votez si eu!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

http://reclama mascata la alt site = avertizare.ro/?bbstar=show&offset=144

Ligia uite aici...din ora in ora poti sa votezi..

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Buna ziua,se vede ca dorm copilasii s-au apucat mamicile de scris.eu de citit si am ars carnita .
Ligia ma=i nu ma supar,dar nu sunt medic,ci mult mai neinteresant contabil.da sa stii ca am facut 2 ani liceul sanitar.nu am continuat ca nu suportam mediul,slabisem vreo 5 kg si mi se parea ca anumite alimente seanama cu ce vz prin spital si nu puteam manca.eram doar o pustioaica atunci.am terminat un lic. teoretic si apoi postliceala de conta.da am ramas cu niste cunostinte de medicina mai stiu sa fac o injectie,sa masor tensiunea etc.am si uitat mult.iaracum lucrez in spital,ca contabil. i=am si facut trat injectabil lui George ca noaptea si la 6 miera greu sa ma deplasez.a fost mai greu sa il pot intepa dar era spre binele lui.
intrebarea se referea la faptul ca am lipsit mai mult de un an.si asta sigut e la bugetari .
sapt.trecuta am fost pe la serviciu si am constatat ca nu a mai ramas nimeni din cele cu care am lucrat.una a plecat in Italia,iar cealalta a nascut si ea.au venit 2 pers. noi.una o stiam si mai tanara dar a venit si o tanti la vreo 50 cu niste aere de sefa.nu mi-a placut deloc,sper sa ne intelegem totusi bine.
revin mai tarziu ma ducsa=i fierb alta carnita.acumi -am scris ligiei sa nu moara de curiozitate.
va sarut pe toate si pupici picilor.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

upsss.... nici nu m-am gandit ca e reclama....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc in continuare pentru complimente,m-am umflat,stiti voi deja,cu heliu
niccelmic,Alexut este chiar un copil foarte serios,greu il faci sa rada[se pare ca eu am talentul asta],dar zambeste mult celorlalti la care tine si afiseaza o mina fericita a carei cauza imi place sa cred ca este rodul comportamentului nostru de parinti model.
Ma bucur ca,dupa o perioada de stress in care actionam exact ca-n povestirea crenguteilil,doar ca eu am un singur copil,nu doi,dupa perioada de acomodare cu bona si cu faptul ca dispar zilnic cateva ore,ne-am destins amandoi si ne merge bine,exact cum imi doream si nu indrazneam sa sper.Va doresc tuturor acelasi bine!danuta,nu am apucat sa te felicit,cresa suna de filme,excelente conditii!De Mihaita cel cuminte,sensibil,delicat si prietenos ce sa mai vorbim?!Multi pupici ii adresam!Chiar povestea o mamica de pe topicul constantencelor,care este educatoare in State,in California parca,de conditiile spartane de acolo:desi toti copiii sunt muciosi si tusesc,asta la o temperatutra-acum,in nov.-de 30 grade!,li se fixeaza aerul conditionat ca la carte,la 18 grade!!!Si sunt culcati pe niste saltele minuscule de pe care aluneca in cel mai bun caz pe covor,daca nu pe gresie!Si acolo isi are si ea baietelul,care tocmai a racit si el in conditiile de"manual de cresterea copiilor"Cel putin la temperaturi stiu si recunosc ca am facut rabat si compromisuri:nu l-am tinut sub 20 grade decat afara,bine incotosmanat.
laura,nu stiu daca testarea se aplica la toate profesiile si la toti angajatorii,dar la mine pot sa spun ca a fost o formalitate:subiecte strict din meserie,nu ca la examenele celelalte,muuulta teorie.Deci,daca nu ti-ai uitat meseria,e floare la ureche.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by Marox

Ai mei sint bine, deocamdata, bat in lemn, nu s-au imbolnavit prea tare. Au crescut...Daca era o vreme in care ma plingeam ca Julia nu prea are de-a face cu frate-sau, acuma, gata, vrea sa il imite in tot. Aveau dreptate mamicile care mi-au spus ca o sa vina si momentul asta. A inceput sa se spele si ea pe dinti pt ca-l vede pe Alex, mai haios e ca vrea sa scuipe dar nici nu stie si nici nu ajunge la chiuveta, asa sa face doar "ptiu, ptiu" cu capu'n sus. Alex incearca sa decupeze, bineinteles ca vrea si ea. Alex sare pe pat, hop si miss. Alex face ca pieile rosii...incepe si don'soara. Dar cel mai nostim e atunci cind incep sa cinte: fiecare pe vocea lui, intr-o cacofonie care de fiecare data ma duce cu gindul la "Muzicantii din Bremen" (un catel, o pisica, un purcel si nu mai stiu ce au facut o orchestra, va imaginati rezultatul!).

Mamacita, parafrazindu-l pe Lenin care zicea "invatati, invatati, invatati" eu iti spun profitati, profitati, profitati de zilele frumoase in care Alexutu zice "da". Ca si cind o sa descopere puterea lui "nu" si-o sa vi-l decline la toate genurile si la toate formele si pe toate vocile.....Acu' nu ca nu-si manifesta el deja opozitia, il cunosc de atita vreme si stiu c-o face, insa e mai frumos cind auzi un "da" si nu un "nu. In rest, l-am admirat si eu in poze, am vazut ce smecheras e si ce mare a crescut. Si la ochi ce-a patit, ca n-am fost pe faza?

Hihihi,cred ca sunt bestialai cu show-ul lor!
Si cu Alexutu' ai dreptate,de aceea ma si bucur ca nu stie inca sa spuna"nu",ci doar il aplica
La ochi...o neatentie de o fractiune de secunda a mea si a cazut cupilu'cu fata in noroiul cu coji de castane,nici nu mai vreau sa-mi amintesc,a fost horror.In ciuda toaletei atente si corecte,ochisorul tot a trebuit mentinut cu picaturi cu antibiotic si pansat 2 zile,apoi inca vreo cateva sensibilitate exagerata si iacata ca a trecut,au ramas doar amintirile.Noroc ca el a fost cuminte si vesel!N-am sa uit cum,cu fetisoara plina de noroi din care nu se zareau decat gurita plangand si firisoare de sange datorate loviturii si buza umflata,imi arata manutele ca...el este murdar si sa-l curat

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput