Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 11
rrox3 spune:

Sper sa tin minte tot ce vroiam sa va scriu, am citit repede, repede si n-am notat nimic...
Gegea cum de ti-a trecut prin cap sa nu ne arati pozele?! Abia astept sa le vad pe indelete, inca n-am apucat, dar sigur nu ratez.
carliontatei de la carliontata mea ![]()
A, sa nu uit, lumea obisnuieste sa calatoreasca intens cu copilasi mici si foarte mici, in special americanii. Umbla si cu cate 2-3 piticoti, dintre care un bebe sub un an si bat Europa... si se simt foarte bine
I-am intalnit peste tot. Si Ioana a fost la 5 luni in varful muntelui (a urcat cu telecabina totusi
) si la 1 an si4 luni in Grecia cu masina. Sper doar sa ne tina buzunarele sa continuam tot asa.
Rresionut sa-ti traiasca finuta! 
Danuta sa fie bine!
Si eu stiu ca si Ana71, doctorul Pop e considerat un soi de guru al ecografiei, daca reusesti ar fi bine sa ajungi la el.
lui Mihai cel cuminte, suna foooarte bine cresa!!
Niccelmic multumesc pentru precizari! Eu le dau fetelor suplimentul de fluor, zymafluor mai exact. Ioana ia inca Vigantol, pana la primavara si o sa ia calciu sirop 10 zile la 2 luni, respectiv in noiembrie, ianuarie, asta fiindca la analizele recente i-a iesit calciul cam la limita, desi in intervalul acceptat ca fiind OK. In plus ea bea putin lapte. Offtopic: Cici e alintata si mama, iar fetele chiar asa ii spun, la sugestia mea, n-am vrut sa se simta bunica batrana ![]()
Cenia o sa fie foarte bine si cu David la gradinita - o sa vezi ce mandra vei fi, o sa invete foarte repede, foarte multe - si cu tine la serviciu cu "ciudatii" aia de programatori ![]()
![]()
Crissa si eu credeam ca amniocenteza e suficient de sigura... desi eu am refuzat sa fac triplul test, am preferat sa fiu optimista (stiind de rateurile testului respectiv si nevrand sa-mi asum riscul unei amniocenteze). M-ai luminat si pe mine.
lui Andrei! Sper ca i-a trecut raceala!
Ligia toti copilasii, cel putin pana pe la 4-5 ani, trag numai la copiii mai mari decat ei si nu arata pic de interes fata de cei mai mititei (exclud aici fratiorii, acolo e alta poveste). E un instinct foarte bun dealtfel, isi cauta modele si invata. Copilasii mai mari, in special fetitele vor sa se joace si cu piticoti, sunt dornice sa copieze comportamentul mamelor
Eu, in prezent, am ambele modele ![]()
Anca Micaela ce simpatica e Ema pe camp cu floarea ei mare!
Ma bucur mult ca ne mai scrii, poate ne povestesti mai multe, nu ne arati doar pozici. Zi-ne de Ema si de tine! 
Mamacita am aruncat un ochi si in septembrie sa vad bona cea mult-laudata
si mi-a placut! Arata foarte in regula si argumentul forte ramane cum arata Alexut
Foarte bine! 
Daria multumesc pentru grija, a ramas ca mergem la tanti stomatolog recomandata de Ana. Sper sa capatam o plomba totusi
Felicitari lui Brien pentru "mecs!", uitasem sa-ti scriu...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Marox Bine ai mai venit pe la noi!
Si Ioana a inceput s-o imite pe sora-sa, ia carti si citeste pe limba ei foarte serioasa
, sare ca o mingiuta si canta cum a invatat-o Mariuca si alte nazbatii d-astea.
frumosilor tai!
Hai sa va zic si cum se juca Ioana asta-seara inainte de culcare: isi luase doi pisici (de jucarie, d-aia pe care apesi si piuie), un el si o ea, si ii tot pupa botic in botic. Cand m-a vazut, mi-a aratat ca unul e mama si unul e tata si se iubesc de zor ![]()
S-a si culcat cu ei in manute 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
danuta_t spune:
Gegea, am vizitat si eu Parisul impreuna cu voi. Frumoase poze, iar protagonista carliontata o papusica tare dragalasa.
Ariadnabr, ce frumos povestesti tu despre Sonia. Parca nu pusca deloc cu contabilitatea. Esti sigura ca asta-i viitoarea cariera ?
Mi-au placut fazele cu miorlaiala si cu fardatul. De mica stie ce trebuie facut sa joace baietii pe degete. La fazele cu activitatile casnice, si cu gunoiul il regasesc si pe piticul meu. Dar cu un limbaj mai redus, ca doar e baiat.
Noapte buna !
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
pisicuta si matei spune:
HI!
Am mai aparut si noi!
In sfarsit am facut si noi ROR-ul astazi si Matei ca un adevarat barbatel nici macar nu a scancit la vaccin.Sigur ca eu am pierdut momentul
ca eram la training,dar mi-au povestit cu lux de amanunte ce eroi sunt ei doi
.Pana acum nu a facut febra si sper sa fie totul ok pana la capat.
In rest tocmai ce i-am cumparat o jucarie vuitoare
-un crocodil care canta si se misca aiurit si da din coada si cilpeste pe o melodie care te scoate din mintei.Si evident ca este atractia momentului jucaria asta-chiar daca nu se mai joaca cu ea trebuie sa cante
si daca o oprim incepe scandalul
.Tati o opreste,mami o deschide la insistentele piciului pana reusim sa il convingem ca nu mai functioneaza jucaria
.
Multi
si sper sa mai revin.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
cenia spune:
SAlut
DAvid cind merge la gradi, plinge cind il ia autobuzul dar cica doar citeva minute. cind opreste la ceilalti copii sa ii ia, tace si se uita curios. avem muci si tusim in continuare.
am o intrebare: lucreaza cineva in HR(resurse umane)? As vrea sa stiu unde se fac specializari pe domeniul asta.
Marox: mersic de incurajari! referito la ce spunea sefa ta,daaca al meu merge deja la gradinita, inseamna ca a scapat? glumesc, desigur. stiu ce implica colectivitatea! dar eu sunt incintata de progresele pe care nu le-ar fi facut acasa. seara era plictisit, obosit. acum e mai tandru, ma stringe in brate mai bine dispus, nu reuseste sa fie plictisit de toate obiectele din casa! la aceeasi bani ajungeam si cu bona, dar nu e posibila aceasta varianta asa ca defilam cu ce avem~!
Ligia: eram sigura ca ai sa reactionezi! sper ca nu te-ai suparat! vad ca te-ai amuzat chiar!!!sau tu Roxx!!! dar in pauza de tigara ce se discuta? ozn-uri pe care noi, cei normali nu pricepem!
Pisicuta: ma gindeam la tine ca ai inceput serviciul si nu ai mai prea trecut pe aici.sper sa am timp sa trec si eu mai des dupa ce incep serviciul!!
la lac
niste poze
raresionut spune:
si de la noi, caci de cand cu prezenta la cursuri, nu mai apuc sa scriu decat la1/2 norma.
Niccelmic
, multumim si pentru ca nu te-ai suparat
, iar teoria suna bine( chiar o stiu pe de rost), practica domnule, ma omoara.![]()
![]()
Danuta, 
mi-a placut tare mult cum prezinta situatia fiecarui copil si personal te rog sa mai postezi info crese, caci deja incep sa inclin pro cresa, in detrimentul bonei, cred ca sunt si eu adepta socializarii in grupuri de varste apropiate, oricum vreau sa incerc, cu toate ca familia nu e de acord.
Laura, Marox, Rrox

Anca Micaela si noua ne-a placut poza cu Ema 
in care tine floarea pe ogorul cel pustiu.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
danuta_t spune:
Crisa-77, multumesc de cuvinte. Ai dreptate, si sincer te admir pentru puterea si taria de caracter de care dai dovada
. Tinem pumnii sa fie totul OK la control, sa ne dai si noua de veste.
Cenia, da de ce crezi tu ca programatorii sunt asa de incuiati
? Si eu lucrez in acest domeniu, dar nu cred sa fi scapat pe-aici pe forum subiecte IT. Si noi suntem oameni, nu vorbim doar de biti si pointeri.
Ieri l-am recuperat pe Mihai de la cresa cu 39,5 grade. Descoperisera si ei in urma cu juma de ora ca are febra. Il tineau dezbracat, ii dadusera un suc de portocale si un supozitor Novocalmin. Medicul lor era deja anuntat si ne asteptau. Au fost foarte draguti, l-a luat una din patroane in brate din dormitor pana jos (deja ma apucau ametelile cand vedeam scarile in spirala si eu pe tocuri, cu burtica si cu 12 kg in brate
). Mi-a strecurat un biberon cu apa in buzunar
, l-au imbracat, l-a pus pe Mihai in bratele sotului ei care m-a dus la medicul cresei (cateva case mai incolo). A stat cu noi, mi l-a pus apoi in scaunelul de masina, s-au purtat admirabil. Eram tare speriata, exceptand o insolatie, noi n-am avut experiente de-astea. Si Mihai era cam plantuta
. Dar acasa, la 38,5 grade avea chef de joaca: prinselea, de-a v-ati ascunselea, incerca sa faca tumbe prin pat
. N-ai fi zis ca-i bolnav. Diagnostic - rinofaringotraheita virala.
Acum sta acasa cu bunica, sub tratament (tocmai ce venise bunica din Sibiu si era necajita ca nepotul e la cresa si ea sta singura in casa).
Vroiam sa-i mai zic Ceniei, ca tare ieftina e gradi la voi. Noi platim 185 euro pe un program de 9 ore/zi. Dar nu trebuie sa ducem absolut nimic (pampers, jucarii, mancare, etc). La programul asta, o bona la noi e minim 7 milioane si ajunge pana la 12. Asta daca gasesti pe cineva dispus la program asa de lung. De obiecei renunta repede.
Ana, Rrox, m-as duce eu la guru Pop, dar e cam departe de Timisoara
.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by laura72
Mamacita
Ai dat testarea,cum a fost,dificila?nici nu stiam ca ma asteapta asa ceva la intoarcere.trebuie sa pun mana pe carte.
Laura, scuza-mi indiscretia , sa intelegem ca esti medic si nu ai spus nimic pana acum?
(Cred ca v-ati dat seama ca sunt mai curioasa din fire. Sper sa nu deranjeze intrebarile mele)
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
Laura72, ma bucur ca inaintati cu amenajarile. Cat despre ajutorul mamei, ce sa zic, pacat ca nu e mai mare. Am vazut multe mame/soacre care gandec la modul : daca eu mi-am crecut singura copilul, poti si tu!
Nino, parerea socrelei e mai putin importanta. Nu-i convine ca-l duci la cresha, ghinion
. Apropo, va primesc la cresha , ce zic?
danutza, esti o norocoasa cu cresha asta se pare. Si la prima a fost bine, si acuma. Mihai e norocos si asta e tare bine! Cum se mai simte? Mai face febra? Cu buni cum se impaca?
Cat despre remarca ceniei cu programatorii, pe mine m-a amuzat copios. Tre sa recunostem ca toata lumea ne priveste ca pe o specie aparte. hehe.
Eu primesc cu amuzament atat remarcile referitoare la ingineri cat si la cele la adresa programatorilor.
cenia, daca ai probleme cu ciudatii de programatori just
![]()
Evident ca nu m-am suparat!
nicelmic, eu lui Radu ii dau FlurVigantolleten. Supliment de calciu nu i-am dat deloc. I-am facut analizele si a iesit ok! E adevarat ca el si mare consumator de lactate si brinzeturi!
Si nu fi suparata, ca e clar ca la medicina, fotbal, calculatoare si masini se pricepe tot omul ![]()

. (pt ca esti mau nou venita mentionze ca este o gluma , ca sa nu o interpretezi ca o ironie, ca am mai patit-o)
Marox, bine ai revenit! Imi lipsesc postarile tale si povestile despre "pieile rosii"
de la voi din casa!
pisicutza bine ca ati scapat de ROR, barbatii se descurca bine singuri, nu trebuie sa-ti faci probleme. Bravo barbatelului!
gegea, da , bila neagra era pt tine
pt ca ti-a trecut prin cap ca nu ne-ar interesa pozele cu carliontzata la Paris.
Am admirat pozele si Daria e superba ce sa mai spun, m-a cucerit!
De oanamaria_luiza ce mai sti? Ca vad ca ne-a parasit!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
Anca Micaela , ma bucur ca ne mai "vizitezi" din cand in cand!
Am vazut si pozele. Cele 2 floricele (Ema si floarea soarelui) pe camp sunt superbe! Pacat ca a treia floricica (tu
) nu pre te vezi in poze!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)