Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 5
matahut spune:
Itzy, am batista bebelusului...Fara ea nu stiu ce m-as fi facut. Dar Marucai trebuie sa ii bag un pic si in narita ca altfel nu ies mucisorii ascunsi mai in spate. Ea are f.f.f. multi...
Hai ca poate de data asta imi merg pozele!!!!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
inni spune:
Ok...eu vroiam sa le scot. Bine ca nu am facut-o.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
itzy-bitzy spune:
Voiam sa va intreb in perioadele de veghe ale bebeilor ce fac stau si se uita ore in sir pe pereti ? Ca la noi se plicitseste repede si trebuie intretinuta ca plange. LA VOI CUM E?
Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
inni spune:
daa..la mine se mai uita si singurica....dar o tin in carucior si cam stau pe langa carucior..ca sa ma vada...ca altfel ma striga
Fratilor...cred ca fac noaptea alba...doarme de la 16.30..si e ora 22.00 si ea nu s-a sculat inca.
Ileana, Simona...ma bazez pe voi la noapte.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
matahut spune:
quote:
Originally posted by inni
daa..la mine se mai uita si singurica....dar o tin in carucior si cam stau pe langa carucior..ca sa ma vada...ca altfel ma striga
Fratilor...cred ca fac noaptea alba...doarme de la 16.30..si e ora 22.00 si ea nu s-a sculat inca.
Ileana, Simona...ma bazez pe voi la noapte.
Poze
Poze Ami
Si a mea doarme de la ora 17!!! Cu 2 pauze de masa timp in care nu a deschis ochii decat sa se asigure ca vin titile...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
Oanacn spune:
Bine v-am gasit la scutece!!!!!
Din pacate eu am inceput deja serviciul si nu prea mai am timp destul, dar de citit tot va citesc .
Puiutul meu parca stie si a inceput sa se trezeasca o singura data noaptea sa pape, prima tura de somn e de 6 ore, asa ca f obosita nu sunt.
M-am incapatanat sa-mi fac singura invitatiile de botez, cu poza bebelusului si acum imi pierd o gramada de timp si cu astea, sper sa le termin mai repede
ca m-am saturat.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Susa spune:
Fetelor ca sa ma mai laud un pic am mai facut niste pozici frumoase chiar acum..daca aveti chef sa le vizionati sunt mai jos...pupici
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
adameasca spune:
Inni, nu te baza pe mine in seara asta ca-s chioara de somn. Iar am adormit incercand sa adorm fata asta seara si ea se enerva ca nu o mai legan. Adevarul este ca cele 2 sapt in care a stat Luk acasa si nu s-a mai dus la gradi m-au cam obosit, recunosc. Plus matza asta mik care mai mult nu doarme ziua... Acuma a adormit maimutza si cred ca in maxim un sfert de ora ma duc si eu la nani.
Marina, am vazut pozele, ai doua fete minunate. Ana e in lista mea de preferinte cu carliontii aia, pe cuvant.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Inni, vin si io ca o soacra si-ti zic sa lasi numerele capitolelor in lista pe mai multe randuri, ca e labartzata rau prima pagina si e la fel de lata cand dau reply.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
inni spune:
s-a labartat acum de la floricelele alea...nu de la capitole...ca de cand am pus floricelele s-a facut asa.
reparam acum ca am vz si eu.
ia si tu o floricica
Poze
Poze Ami