Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Ralu ma bucur ca-ti place. Iti dai seama ca sotului i se umple inima de fericire sa auda ca ii este apreciata munca.
Cat despre carut, ce sa zic? Noi l-am primit de la nasi..asa ca nu stiu cat a costat. Ei mi-au zis ca e practic si intr-adevar asa e. Si eu am mai vazut mamici cu carut d-ala. Stiam ca si voi aveti, caci vazusem pozele.

Eu maine ma duc la controlul de 6 sapt. Sper sa fie ok...
Voi ati fost?

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

cata, iti zic eu:costa in jur de 3 mil. noi l-am luat mai ieftin vreo 2.800.000 din obor, in cora de ex era 3mil parca, prin carrefour tot asa....e practic ca se face si landou si leagan si scaun de masina (noi am reusit cu greu ca nu stiam exact cum se scoate, dar acum am prins smecheria si merge).

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LILI am vazut pozele lui Mathias si este foarte foarte dulce! Asa blondutz si cu niste mici falcutze adorabile !

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara la bucuriile de sept-oct......am ajuns si la scutece...bun asa...de acum vom fi impreuna o perioada mai lunga...
intrebare...voi faceti baita BB-usului si pe cap in fiecare zi?
BB Lucas e tare cumintel si are colici doar cand si cand...depinde de zi si de starea lui..ieri de ex a fost tare agitat toata ziua dar azi a fost un ingeras cumintel de mai mare dragul....mai nou i-si arunca suzeta din gurita si i-si baga pumnuletul ori degetelele...depinde ce nimereste....ma cam lupt cu el sa-i scot manuta si sa-i pun suzeta la loc...
Fetelor toti BB-usii nostri sunt adorabili...ma delectez si eu cu pozele voastre in fiecare zi si binenteles si cu ale mele..tare i-mi place sa ma uit la el de la nastere pana acum..peste 7 zile implinim si noi 2 luni si nu-mi vine a crede...cat de repede a trecut timpul..va pup si numai sanatate mamicilor si bb-usilor

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by gripo

CUCUOANCEA, si eu ma uitasem la pozele tale; frumoase foc fetele tale, dar ce m-a frapat cel mai tare a fost figura ta, mi te inchipuiam altfel.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Multumim mult!
He, he, simpatic! Si cum eram in inchipuirile tale? Chiar sunt curioasa...E interesant ce spui...
Marina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am inceput sa stilizez prima pagina...dupa capul meu...sunt deschisa sugestiilor si reclamatiilor ulterioare.

Vorbeati de mamici care nu prea au mai scris...si Sephora e una dintre ele.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heiiii mamici !!!

Iata-ne in mod simbolic si la scutece ca in practica am trecut demult!!! Eu cel putin schimb la pampersi...pt ca bubulina noastra face kk cam la fiecare masa. Pe voi va aud ca ii stimulati sa faca si noi facem prea des. Dar am inteles ca cica poate sa aiba si 10 scaune pe zi...auzi.

Asa ca nu ma mai mir ca e papacioasa si ma papa la cate 2 ore...pai daca isi goleste stomacelul...

Cucoancea eu v-am spus de batista bebelusului sa stii ca este nemaipomenita. Uite ca pe Floricika am convins-o si a fost ff multumita. Nu stiu daca tu ai luat dar daca nu te sfatuiesc...stii ce scoate? Si nu se introduce in nas...adik nu traumatizezi bb cum face pompita aia...Cat despre constipatie...cred ca tre sa beau mai multa apa...ca uneori cam uit sa ma hidratez.

Eloise mersi pt raspuns

Raluca te lasa inima sa o lasi plangand...pe mine nu ma lasa deoarece tipa pana se invineteste si nu mai are aer...Esti tare haioasa cum ai povestit...am avut si eu o zi in care am zis ca nu mai poooot dar mi-a trecut!!

Multumim tuturor pt complimente si numai bine

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

nu stiu ce sa fac...sa mai lasam toate datele alea...x cm, x kg, cezariana...natural ???

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by inni

nu stiu ce sa fac...sa mai lasam toate datele alea...x cm, x kg, cezariana...natural ???

Poze
Poze Ami

Da, da, eu zica ca sunt interesante...Cel putin pentru mine

Marina

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Inni eu le-as lasa...am mai vazut si la alte subiecte...acum cum credeti...

Alexuta noi ii facem masaj inainte, apoi la baita fol Sampon si gel KLORANE BEBE, unghiutele i le tai in somn cu o forfecuta cu varf rotunjit de la NUK.

Mamilili este adorabil bb tau

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput