** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salut!
arthurana
Chris toata lumea imi spune: sa stii ca faci fata. Sper!
Cristinamaria felicitari pt baietel!
Mica, eu nu cred ca mai pup servici pana cand nu se intoarce uterul sau deloc.
Azi am luat prima tableta de Elevit. Sunt curioasa cum ma simt.
Va pup. Ma scuzati daca am uitat pe cineva.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Vali5 , poohy si Carrie, ma bucur ca aveti vesti bune de la dr si eco!

Moberi, bine ai venit!

Ibelciug,, eco morfo la Iosup am facut-o la 14 sapt si 5 zile dupa UM. Masuratorile lui bb ( diferitele organe) erau intre 14 sapt si 2 zile si 14 sapt si 5 zile.

Anuntul la serviciu eu l-am formulat asa:

Domnule Director ,

În conformitate cu prevederile art.2, lit.c din „O.U.G. nr.96 /2003 privind protecția maternității la locurile de munca”, vă aduc la cunoștință faptul că sunt însărcinată în x săptămâni. Atașez alăturat adeverință medicală care atestă cele menționate mai sus.

Semnătura

Referitor la vitamine, eu nu iau, cel putin deocamdata. Iau doar Biomarin Plus si Magne B6. Mai iau alternativ polen si laptisor de matca. In primul trimestru am luat puternic tratament de sustinere.

15w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Androix, Lbelciug, multumesc mult... la noi ar fi cam la limita dublul test, 13 sapt. si 5 zile, dar merge... Am vorbit la genetic lab si am facut programare atat pt. dublu, cat si pt. triplu.

Eseea, masurarea translucentei nucale (eco) mi-o va face Tutunaru peste o saptamana (la 13 sapt. si 5 zile). Iosup va face doar eco morfologca, prin sapt. 15 iar cu eco de la Iosup merg a doua zi la genetic lab pt. triplu test. Cred ca si Tutu se pricepe sa masoare pliul, eu am incredere in el, sper sa nu ma puna pe jar...

Vali, ce emotionant...ma bucur mult pt. tine, cred ca au fost niste momente superbe cand ti-ai vazut puiutul si abia astept sa vad ceva poze!

Didi, intr-un fel mesajul tau m-a facut sa ma hotarasc cu testele, initial nu vroiam sa fac triplul test sub nici o forma, fiindca auzisem ca poate da erori si n-as vrea sa ajung la amniocenteza, dar pana la urma or fi stiind dr-ii nostri de ce ni le recomanda... Ce-i drept, e un stres in plus, dar m-ar mustra constiinta sa nu-l fac.

Raza, multumim pt. modelul de nota, chiar este util

Pauly, la un moment dat va fi obligatoriu sa-ti vada si colul. Este adevarat ca la eco se poate vedea pozitia si lungimea lui, dar un control clasic ar putea da si alt gen de informatii cum ar fi daca este inchis, daca prezinta cumva inflamatii etc...

Aaaa, sa nu uit: fetelor, stiti cumva eco morfologica la Iosup (sapt. 15) se face clasic pe burtik sau endovaginal?

Pup fetele si aveti grija de burticile frumoase

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by mica0307
Hai sa terminam cu prostiile. Suntem mamici ce naiba.

pt asta!!!

addinelu', ma bucur k m-ai ascultat; locul tau e aici!!! wlcm bck!
lbelciug, e ceva general...fiecare scrie dupa cum doreste/are nevoie.

ref la Elevit+acid folic: in Elevit a.f. are doza fff mica, pe cand in tubul de a.f. clasic, pastiluta are 5 mg. eventualul surplus se elimina. prea mult nu strica, prea putin, nu e bine.
mie dr mi-a zis a.f. simplu, la inceput...si de-acum si Elevit.

fete, da' dak nu iau Elevit (incerc sa-l las cateva zile, sa vad cum ma simt fara), are ceva?

edit: ref la modelul de adresa, cu placere, sper sa va fie de folos!!!

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe ! 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Amely, stiu ce spui tu, am trecut deja prin procedurile astea. Am spus ca la mine T nu a masurat pliul nucal. Am fost la el la 12 sapt, chiar am insistat pt asta. A zis ca dureaza mult ( doar stii ce grabit e!) sa-l prinda intr-o anumita pozitie, ca bb e neastamparat, etc etc si ca o va face iosup la eco morfo. Atat T cat si Iosup m-au asigurat ca nu e prea tarziu la 14+ sapt. Nu vreau sa te pun deloc pe jar, la mine asa a fost.Poate la tine va fi altfel, mai putin grabit.

Eco la Iosup se face abdominal, nu tb sa bei apa inainte. De altfel, si la T de pe la vreo 12 sapt tot abdominala va fi.

15w

Mergi la inceput

Eseea

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Raza, merci pt raspunsul cu Elevit+a.f..Eu am hotarat sa iau numai Elevit. La prima sarcina nu am luat deloc a.f., insa atunci si acum consum multe fructe.
Amely, eco morfologica se face numai pe burtica. Eco transvaginala se face doar cand sarcina e f mica, pt a se putea vedea detaliile mai bine. Asa ca, de acum incolo n-ar mai trebui sa faci decat eco prin burtica.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Raza, merci pt raspunsul cu Elevit+a.f..

cu multa placere!

fetelor, bantuind pe net dupa info, am gasit un site cu ff multe info si explicatii pe saptamanile de sarcina, altele decat ce am gasit pana acum.

rog moderatorii sa nu ma traga de urechi, ca nu doresc deloc sa fac reclama! in plus, acolo NU e forum.

este vorba de copilasul.com

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe ! 8 +

Mergi la inceput

Deci de acum numai pe burtik... super veste, Liviana! si asa nu prea ma omoram dupa transvaginale... si banuiesc ca nici voi!

Sunt bucuroasa ca mi-au iesit bine analizele de coagulare a sangelui, facute la Coltea.

Ufff, au mai ramas emotiile legate de dublul si triplul test... Dar impreuna trecem noi peste toate emotiile, nu-i asa?

Pupicei la fete!

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Raza de soare, multumesc pentru formularea acelui anunt pt munca

addinel, bine ai revenit!

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput