** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 28
cristinamaria spune:
quote:
cristinamaria ti-am pus caruciorul cu bebe pe listuta.ce frumos arata , avem deja trei carucioare
merci mult!

cristina
15+
cristalina spune:
Neata burtici!
Pepsi, eu fac triplu test saptamana viitoare, la 15+ saptamani. La Medlife. Am facut si dublu test in saptamana 11 si a iesit bine, da' eu sunt mai paranoica...:)
(recunosc ca nu am apucat sa citesc ce ai scris dar m-am gandit ca intrebai de triplu test si zisei sa ma bag in seama).
Ma duc sa citesc sa vad ce s-a mai intamplat. O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
poohy spune:
Buna fetelor!
Eu nu raspund la unele intrebari pentru ca pur si simplu nu stiu ce sa zic.
Am fost ieri la consult cu rezultatele de la ecografie, si a vrut doctorul sa ii vada inima lu' bebica (semi-ecografie pe burtica), numa' ca nu stiu cat a reusit, ca se invartea in continuu ca un titirez nu alta :)))
Am intrebat de intepaturi in vagin, sau in zona, si a zis ca sunt ok (atata timp cat nu sunt ca niste contractii sau cu adevarat dureroase)
Si mie mi-a zis ca pot sa masor translucenta nucala daca vreau (cand am intrebat eu), si la fel, pot sa fac si triplul test. M-am programat peste 2 saptamani pentru masurarea translucentei nucale, dar de triplu test nu stiu daca sa fac sau nu... Al meu sot vrea, eu nu stiu
Doctorul nu mi-a zis decat ca nu fac parte din grupa de risc dar daca vreau pot sa fac testul...
Fetelor, voi ce stiti despre controlul colului? Trebuie controlat si la sarcina atat de mica - sau de la ce varsta a sarcinii? Am vazut ca unii doctori recomada din saptamana 30 si ceva in sus, voi stiti altceva? (oricum, am vazut ca la ecografii - cel putin transvaginale, se consulta si colul)
pupici,
11+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by cristinamaria
Vali5 ma bucur tare ca sunteti bine!! Off abia astept sa ma duc si eu Vineri la eco!!
cristina15+
O sa vezi ca te vei intoarce vineri de la echo fericita si convinsa ca bebe tau e bine!

Valentina
14+http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
cristalina spune:
Poohy, ca sa fiu plastica...Mie nenea doctorul imi cauta ficatii cu degetele la fiecare vizita
...Si cand e bebe mai mare doareee...
Cred ca vrea vada ce si cum cu colul, asta inteleg...da' cu ficatii mei ce-o avea?!
Fiecare cu apucaturile lui...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Raza de soare, cum ai formulat tu acea chestie oficiala prin care anunti ca esti insarcinata? Si eu trebuie sa dau maine sefei mele.
m-a invatat o mamica de pe forum, pe care-o iubesc mult.
si pt tine si pt cine mai are nevoie...
adresa ar trebui sa sune cam asa:
Catre
..........
Subsemnata....., angajata a .... in functia de ..... va informez prin prezenta ca sunt insarcinata, varsta sarcinii fiind de peste....saptamani. Din aceste considerente va rog sa luati toate masurile necesare in vederea aplicarii dispozitiilor legale in vigoare cu privire la ocrotirea maternitatii la locul de munca.
Anexez prezentei adeverinta (sau scrisoare medicala!!!) de la medicul de familie care atesta cele mai sus prezentate.
Cu multumiri
.......
bafta!!!asadar, tb o hartiuta de la med de fam (plus una de la ginecolog, dupa ea scrie med de fam, da' nu e asa importanta...); doar cea de la med de f tb anexata adresei tale!
Mos Craciun in...pantaloni scurtiVine bebe !
8 +
mica0307 spune:
Mercic Raza si eu aveam nevoie de o adeverinta. Ar trebui sa cam anunt si eu la serviciu.
Chiquitita tu mai stai in pat? Sau deja ai inceput serviciul???
Mica
12+
lbelciug spune:
Ancamari, multumesc pt referintele privind dr Radoi. Din descrierea ta nu m-am lamurit daca ti-a dat trimitere la eco pt verificarea translucentei nucale. Asta se face pana in max sapt 13 si 6 zile. Daca nu ti-a dat trimitere, nu cred ca e bai, nu toti doctorii o recomanda.
Chris27, transaminazele mari arata probleme cu ficatul, nu are legatura cu sarcina. De ce crezi ca ai putea sa o pierzi? Ia nu te mai gandi la prostii si pastreaza-ti optimismul.
Irinuca_usa, la sarcina anterioara mie doctorul mi-a spus ca fetitele sunt mai "gretoase" decat baieteii, insa amandoua stim ca nu se aplica la toate persoanele. Deci nu poti ghici sexul doar prin prisma intensitatii greturilor. Inimioara e normal sa-i bata tare acum la varsta asta gestationala asa mica. Pe parcurs va mai scadea.
Wow, Essea, chiar de la 11 sapt le-a spus Iosup sexul? Chiar se vede asa devreme? Sunt impresionata. Ce bine ar fi sa-mi spuna si mie pe 22 la eco! Esseea, te rog sa-mi mai spui la ce varsta a sarcinii ti-a facut Iosup eco morfologica. Merci.
As avea si eu o intrebare: pe langa Elevit, voua v-a prescris doctorul si Acid folic? Mie asa mi-a dat si sunt nedumerita caci Elevit contine si a.f...
Vali5, felicitari, ma bucur nespus pt fericirea ta. Ah, ce pofta de bere mi-ai facut!
Raza, referitor la formularea anuntului, eu as scoate partea cu "luati toate masurile necesare etc". Poate ar trebui mentionat strict care e masura necesara in cazul in care la munca va expuneti la riscuri. Eu de ex. lucrez in IT si nu ar avea sens sa specific acest lucru. In fine, a fost doar un comentariu pt fetele care vor copia acest sablon.
Moberi, bine ai venit in grupul nostru!
Mica, felicitari draga mea. Ma bucur ca ati amenajat cat de cat dormitorul lui Bebe. Ce norocoasa esti ca ai 3 camere! Neaparat sa ne arati pozele cu apartamentul cel nou. Pupici.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
addinel spune:
buna burtici!
m-am gandit mult daca sa scriu acest mesaj sau nu. m-am gandit insa ca nu e cinstit sa las lucrurile asa si m-am hotarat sa va scriu.
in primul rand nu reusesc sa inteleg de unde s-a iscat vartejul acesta. mesajul meu a fost unul pasnic, de incurajare. nu am spus niciodata ca nu inteleg grijile pe care si le face o proaspata mamica insarcinata si am precizat chiar ca si eu am avut, la inceputul sarcinii, tot felul de ganduri negre, ajungand chiar sa fac o psihoza. propuneam doar sa fim mai optimiste si sa ne inconjuram, noi pe noi, de lumina si caldura si liniste, pentru binele nostru si al bebeilor din burtici. de aici si pana la faptul ca vreau ca lumea sa isi cenzureze grijile... e cale lunga. prefer astfel, pentru linistea mea, sa cred ca s-a facut o neintelegere. ar fi pacat sa fie altfel...
in al doilea rand: va rog sa ma treceti la loc pe listutza. nu stiu cine si de ce m-a sters, insa nu vreau sa dispar de acolo. semnificatia disparitiei de pe listutza ma paralizeaza. nu e cazul sa nu mai fiu acolo, indiferent daca mai sunt sa nu activa la acest subiect, inca sunt o mamica de mai-iunie 2007.
in ultimul rand imi cer scuze daca am jignit pe cineva, nu aceasta a fost intentia mea.
numai bine!
8+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
mica0307 spune:
Addinel ma bucur ca ai revenit. Nu am citit mesajele si nu prea stiu ce s-a intamplat. Am inteles insa pe parcurs. Tu trebuie sa fi aici printre noi. Eu nu am parola asa ca le rog pe fete sa iti treaca din nou datele.
Fetelor nimeni de aici nu incearca sa fie rautacios. Poate doar se interpreteaza. Hai sa terminam cu prostiile. Suntem mamici ce naiba.
Mica
12+