** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 27
cristinamaria spune:
Buna dimineata!
Oau.. cat ati scris...O sa icerc sa o iau pe rand:
In primul rand
pt Arthurana! Ai vazut ca e bine ! Si vei vedea ca va fi si de acum incolo!! Si au am aflat inca din sapt 12 (
si vi-am si scris....) ca am baietel
!!
Vali5 eram in 12s+4z cand mi-a spus la eco! Am Vineri programare si abia astept sa vad iar!!!
Pepsi eu am facut dublu test in sapt 11 ! A iesit OK si nu mai fac si triplu! Ce sfat pot sa-ti dau este sa-l faci in sapt 15 !Ca laborator de genetica iti recomand Medlife( nu Geneticlab unde mie mi-au gresit grav cariotipul si nici CMU pt ca se pare ca au ceva probleme la softul de interpretare! Asta stiu eu nu-i musai sa fie adevarat!!
Androix vin si eu cu o intrebare off topic dar v-am tot intrebat si nu m-am lamurit: eu stiu parola dar habar n-am cum pot face modificari in lista!! 
cristina
15+
pauly spune:
cristinamariafelicitari pentru baietel.primul nostru baietel.ca fetite avem doua deja a mamicilor Essea si ManuC1010.
felicitari mamicutelor.
8+
Vali5 spune:
Buna dimineata, burticute!
Sunt suuuper fericita si incantata ca mi-am vazut puiul la echo. Este asa frumusel bebicul meu si mi-a facut cu mana, dadea din picioruse, i se vedea inimioara batand, deschidea si inchidea gurita, ce mai... o intreaga activitate la mine in burtica si eu tot nu realizez acest lucru. Dr mi-a zis ca sunt cu plata pozele dar imi da una fara bani si cand m-a vazut inauntru la echo in ce hal faceam ("ia uitati dl dr, a dat din picioare", "ce frumos e!", "nu-mi vine sa cred!" etc) mi-a dat 5 poze cu bebicul. Cand o sa imi repar scannerul o sa va arat si voua poze. Nu a putut sa imi zica sexul pt ca tinea picioarele apropiate si nu se vedea. Asta e, sunt fericita ca este bine! In schimb sotul...: "luna viitoare mergi iar la echo sa vedem ce avem. Eu nu plec la munte pana nu stiu ce o sa fie" (vrem sa plecam de revelion la munte).
In rest, nu m-a suit pe masa decat sa imi palpeze burta sa vada daca e totul ok, nu mi-a facut si tuseu vaginal, a zis ca nu e nevoie decat de pe la 36 saptamani. Mi-a spus si de acest echo ca nu este necesar, doar daca vreau eu sa il fac (bineinteles ca eu am vrut sa imi vad puiul). Mi-a explicat ca pe parcursul sarcinii sunt necesare 3 echo: cel de la inceput sa se vada daca este prin bine embrionul si activitatea cardiaca, la 5 si la 7 luni. Restul doar daca vrea pacienta. A fost foarte dragut, l-am tocat cu toate intrebarile mele si mi-a raspuns calm si frumos la toate. Sunt in al 9-lea cer!
As bea o bere de fericire!
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cristinamaria
am baietel!!
felicitari!!!

pauly, zau, de la Elevit s-au intensificat senzatiile...

gata, am anuntat la serviciu si deocamdata, reactia a fost buna. deocamdata.
vali, ma bucur pt tine!!!!
Mos Craciun in...pantaloni scurtiVine bebe !
8 +
moberi spune:
Salut fetelor!
Va citesc deja de vreo citeva saptamini dar nu am avut timp sa scriu.
DN:20.05.1977,UM :23.08.2006, DPN:30.05.2007, deci sunt pe undeva pe la saptamina 10...e al doilea bebe , dar am mari emotii si astept cu nerabdare sa depasesc primul trimestru.
Pentru fetele din cluj-napoca:voi la ce medic mergeti?Sa ne auzim cu bine de-a lungul odiseei...si la cit mai putine evenimente neplacute.
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Saptamana viitoare ma duc si eu la inca un eco. La 13,5 saptamani si sper sa aflu si eu ce sex are bebe meu. Insa eu stiu ca va fi baietel.
Liviana aproape am terminat amenajarea apartamentului. In camera lui bebe este deocamdata biroul cu calculatorul si o canapea verde (ca o sa avem mare nevoie de ea cand vine bebe) si loc pentru patut.
DidiAlex eu sunt cea cu apartamentul pe Ileana Cosanzeana (paralela cu Fat Frumos si perpendiculara pe Petre Ispirescu)
.
O sa va pun poze cu casuta noastra. Si pozele lui bebe. Da tre mai intai sa vine netu acasa. Ca de la serv...
Hai pupici,
Mica
12+
pauly spune:
vali5 ma bucur ac ai venit cu vesti bune.ma emotionez cand spui ca bebe da din gurita si din manuta...intotdeauna sunt bucuroasa cand povestiti de bebei.
raza de soare bine ca ti-ai rezolvat problema cu serviciul.normal ca trebuie sa reactioneze bine ca doar ai bebe.
Essea ce fain ca te-ai putut vopsi..eu mai am de asteptat putin.
pupici
8+
Vali5 spune:
Am terminat cu fericirea mea si am reusit sa citesc cele 3 pagini scrise de voi de cand am plecat eu ieri. Fetelor, da' ce viteza aveti la scris!
Sunt si eu de acord sa scriem cu rosu intrebarile arzatoare.
Arthurana, ma bucur ca nu au fost vesti proaste si sper din tot sufletul sa fie bune si rezultatele pe care le astepti. Sa ne tii la curent! (nu la 220V)![]()
andradap, bine ai venit in odisee! Felicitari pt cele 3 luni implinite si o sa treaca si raceala aniversara!
Pepsi, eu nu ti-am raspuns referitor la triplu test pt ca nu stiam ce sa raspund. Eu nu stiu mare lucru despre acest test, asa ca... decat sa vorbesc prostii, mai bine tac.
Eseea, sa-ti fie de bine! (tunsoarea si vopsitul)
Raza de soare, cum ai formulat tu acea chestie oficiala prin care anunti ca esti insarcinata? Si eu trebuie sa dau maine sefei mele.
Carrie, deci suntem doua care ne-am vazut aseara bebicii la echo! 

pauly, sper sa dormi mai bine la noapte si sa te odihnesti!
Pupici la toata lumea!
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
cristinamaria spune:
Pauly si eu m-am bucurat cand am aflat de vionicul meu !!
Vali5 ma bucur tare ca sunteti bine!! Off abia astept sa ma duc si eu Vineri la eco!!
cristina
15+
pauly spune:
cristinamaria ti-am pus caruciorul cu bebe pe listuta.ce frumos arata , avem deja trei carucioare.
va pupic fetelor si aveti grija de voi
8+