** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna gravidutelor,

ce mult a-ti mai scris..mie oricum i-mi place sa va citesc.vreau sa va multumesc pentru incurajari, intotdeauna am emotii cand trebuie sa-l vad pe bebe.
dar dupa cum vad si voi sunteti tot timpul in alerta, va pipaiti sanii, va monitorizati greturile....asa fac si eu.
iar despre luna decembrie si miscatul bebeului... doamne ce emotionant, sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa e simtim puiutii.
eu astazi m-am simtit mai ciudat, greturi mai putine,in schimb dureri de cap...si parca i-mi ardea.m-am simtit si foarte slabita de puteri..dar acuma mi-am mai revenit.
va pup burticutelor

7+

Mergi la inceput

msemcu cred ca metoda ta e foarte buna, sa o luam treptat , sa ne bucuram de fiecare moment al sarcinii, ca de restul are grija Doamne, Doamne.
chiar discutam cu sotul meu aseara, sunt cuminte, pap bine , ma odihnesc cand simt nevoia...deci am grija de mine( sunt convinsa ca si voi sunteti la fel de grijulii)....deci nu putem face mai mult de atat, deci in concluzie ...., trebuie sa credem in Dumnezeu si ne va ajuta sa avem sarcini usoare si puiuti sanatosi.va pup pe toate
musete si eu vreau sa simt simptomele de sarcina tot timpul, si eu am asteptat mult aceasta sarcina
.
ps.am o presimtire ca totul va fi bine cu noi toate
si i-mi place la nebunie ca "se simte" din nou atitudinea pozitiva printre noi.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

da da da ... tare-mi place atmosfera asta plina de optimism. sper sa o pastram cat mai mult si mai ales sa nu mai parasim nici una odiseea. sa stam aici pana la finalul celor 9 luni si sa ne bucuram impreuna de fiecare clipa de sarcina.

sa va povestesc ceva haios, in ton cu atmosfera. intr-o seara vine pupicu sa ma ia de la serviciu. si toata lumea sare pe el: felicitari in sus si in jos, sa fie sanatos, sa fie frumos, sa iti iei concediu de paternitate ca pe adina nu vrem s-o pierdem, etc. saracul era asaltat. cand se mai terminase cu felicitarile, apare in birou un alt coleg care incepe: "o, taticule, felicitari! sa fie sanatos...". pupicu, intr-o secunda, ii da replica: "da, sanatos sa fie, ca destept si frumos oricum o sa fie cu asemenea parinti". m-am albit la fata si toata lumea a inceput sa rada, inclusiv el care atunci realizase ce spusese.

pupici pe botici

7+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Multumim pentru noul capitol!

Eu plec acum acasa si va pe toate. Sa aveti grija de voi! Fetele care mergeti la echo maine, multa bafta, sa va vedeti mogaldetele si va astept cu vesti bune.

Pupici la toata lumea!

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va pup fetelor!
Exact cand sunteti voi mai optimiste am cazut eu in butoi. Cu sarcina se pare ca e bine, dar ma paste o noua internare pentru ca altfel nu obtin concediu medical si mi-e groaza...Avem o perioada proasta si din punct de vedere financiar, cu ai mei ma cert, cu soacra, tot asa dar nu chiar pe fata...cu sotul si cu el cateodata...Asta trebuia sa fie cea mai frumoasa perioada din viata mea si e asa urata din cauze externe si a problemelor mele...

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici.

Si eu sunt bucuroasa ca mi-am vazut bebele care facea tumbe pe la mine prin burtica. In cateva minute i-a facut doctorita 3 poze, in 3 pozitii diferite. Asa ca m-am mai linistit pentru moment pana la urmatoarea ecografie. Atunci imi voi face si triplu test si ma voi programa si pentru ecografia morfologica.

In rest eu, desi maine intru in saptamana a 13-a, tot nu ma simt bine. Spunea cineva ca dimineata pe stomacul gol vomita bila. Eu in fiecare dimineata cred ca vomit lichid din acela din stomac...Am niste simptome foarte ciudate: mi se acumuleaza aer in stomac, de fapt il simt undeva in gat si pana nu vomit nu imi trece greata. Cred ca e aerofagie sau ceva de genul asta. Se mai confrunta cineva cu asa ceva, ca este extrem de neplacut si nici nu cred ca pot face ceva ca sa ameliorez. Pana si noaptea am un fel de sughit .
Citeam pe aici, pe site-uri, ca in sapatamana a 13-a incepi sa te simti mai bine, dar eu nu imi fac sperante, avand in vedere ca in ultima perioada am inceput sa vomit in fiecare zi, mai rau decat la inceputul sarcinii.
Dar ma consolez cu gandul ca e bebe bine si incerc sa fac fata.

Madi

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Chiquitita, tell me what’s wrong..
You’re enchained by your own sorrow..
In your eyes there is no hope for tomorrow..
How I hate to see you like this..
There is no way you can deny it..
I can see that you’re oh so sad, so quiet...

Hai mai chiqui, nu mai fi tristuta, o sa fie bine. Patreaza-ti optimismul si credinta in Doamne-doamne caci toate problemele au si o rezolvare. Te rog sa-ti revii pt puiul tau.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

lbelciug iti multumesc mult. Ai fost o super dulce cu versurile. Chiar am ras cand le-am citit . E greu, incerc, dar chiar am o perioada oribila...

8

Mergi la inceput

chiqui incearca sa nu te mai certi cu nimeni, bbeul tau are nevoie de o mamica linistita , ca el sa se poata dezvolta.
totusi singura modalitate de a-ti lua concediu este de a intra in spital?cred ca si asta te necajeste, cui ii place in spital..dar gandeste-te ca o faci ptr ca bebe sa fie bine.te pup si ai grija de tine

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hehe, Chiquitita, vezi ca noi doua avem acelasi DPN. Asa ca.... I am watching you.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput