** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Fetelor, care imi spuneti si mie impartirea exacta a sarcinii, adica atatea saptamani cate luni inseamna etc. Am vazut ca parerile sunt impartite. Adica cele trei trimestre impartite in saptamani.
8+

Chiquitita,calculul sarcinii in luni si in saptamani este asa:
Luna 1.= 1-4 saptamani.
Luna 2. = 5-8 sapt'
Luna 3. = 9-13 sapt'
Luna 4. = 14-17 sapt'
Luna 5. = 18-22 sapt'
Luna 6. = 23-27 sapt'
Luna 7. = 28-31 sapt'
Luna 8. = 32-35 sapt'
luna 9. = 36-40 sapt'

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
vad ca nu prea sinteti pe aici.
eu va doresc zile fff bune si bebei cumintei
grasunei si frumusei.
in primul rind sanatosi.
azi nu m-am miscat din casa si am constatat
ca nu prea am avut greturi.
dar a aparut foamea. este normal sa vina
o pofta de mincare la 9 sapt .....of doamne.....
ce ma fac......
va pup , IULIA9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Ieri seara(vineri) am primit un mesaj de la doctor pe robot ca sa-l sun ca trebuie sa vorbeasca cu mine.
Aici in America, cand rezultatele la analize sunt ok, nu te suna ci sunt inregistrate intr-o casuta vocala.
Acestea sunt ultimele rezultate care trebuia sa le primesc, teste genetice pentru Tay-Saks, si altele. Sunt teste care se fac obligatoriu pentru cei de origine evreiasca.
Va dati seama ce am simtit cand am primit mesajul vineri stiind ca pana luni dimineata nu pot afla despre ce e vorba.
Sunt fiarta!!! Acum este sambata seara deci mai am doar duminica.
Toti din jur incearca sa ma incurajeze dar eu stiu sigur ca daca nu era ceva aiurea cu rezultatele doctorul nu suna...
Probabil ma vor trimite la amnio, si daca bebe are si el una din bolile respective, nu am nici o sansa sa pastrez sarcina. Toate bolile genetice de care vorbesc sunt f. comune la evrei, si toate sunt groaznice, sistemul nervos central nu functioneaza cum trebuie, deci nici o sansa ca bebe sa traiasca dupa nastere mai mult de cateva zile..max luni..
NU AS FI FACUT ACESTE TESTE DACA SORA SOTULUI MEU NU AR FI PURTATOAREA UNEIA DINTRE BOLI (se numeste Gausher), SI SOTUL EI LA FEL. Are doua fetite si ele nu au boala ci sunt doar purtatoare...
Sotul meu a insistat sa facem testele si am acceptat.
Sper sa fie doar o sperietura si totul sa fie bine, dar...
Pana luni voi astepta!!! Nu am de ales!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Arthurana, trebuie sa fi optimista! Pentru bebelush, stai linistita pana luni. Noi suntem alaturi de tine

10+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Arthurana, iti tin pumnii sa fie totul bine. Fii tare, mai ai putin de asteptat si sa dea D-zeu sa primesti numai vesti bune.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Arthurana ma rog sa va fie bine! Incearca macar sa ramai optimista! Eu nu inteleg despre ce teste vorbesti??
Doxinu ti-am raspuns si la subiectul deschis de tine! Daca ai repetat hcg-ul la o sapt incearca sa faci un calcul aproximativ: de obicei se dubleaza valoarea la 2-3 zile!
Gina M multumim pt tot! Tu ce mai faci? Cum esti?

cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

arthrana sa te ajute Dumnezeu sa treci peste asta cu bine.

fetelor eu m-am trezit cu o greata groaznica . era sa vomit in alimentara...am fost sa fac niste cumparaturi cu sotul meu, am venit acasa si m-am pus in pat, cand stau la orizontala ma simt mai bine.nu cred ca ies in graba.chiar ma gandeam ca maine ma duc la doctor sa fac o analiza a secretiei si sper sa nu-mi fie asa de rau pe acolo, ca altfel nu cred ca ma duc.

pupici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Hei! Ce mai faceti dragele mele?
Vad ca nu s-a trezit lumea pe aici! Eu sper ca totul e bine si bebeii cresc linistiti...
Draga Arthuranaiti tinem pumnii si suntem alaturi de tine!
.
Cat despre mine pot sa va zic ca parca incep sa se mai amelioreze lucrurile. Greturi mai am doar dimineata si nu toata ziua ca pana acum. Iau Elevit de vreo 2 saptamani si ma simt parca mai bine. Mi-a dat doctorul, ca parca veam o usoara anemie de fier (o povetse mai veche cu fierul asta). In rest ieri am baut primul pahar de bere(tare imi era pofta). Doctorul mi-a zis ca se poate, dar doar un pahar nu mai mult.
Sper tare mult sa fi trecut de perioada critica si sa ma linistesc si eu, caci tare frica mi-a fost de primele trei luni. Cred ca luni o sa anunt si la servici, caci a inceput s ase cam vada...ce-i drept!

Cu drag,
eu 14+

P.S. Sunt tare fericita azi de dimineata, nu stiu ce am... Poate doar gandul ca bebe creste acolo linistit ma face sa ma simt extraordinar!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetelor,

am si eu o intrebare, pana nu de mult eram foarte balonata, burta cam de 5 luni...dar treptat s-o dezumflat, intrebarea e si la voi a disparut balonarea?de constipatie nu am scapat.
inca ceva ciudat, nu mai simt gustul la mancare asa cum il simteam,inafara de dulce si acru care le simt la fel.am senzatia asta de cateva zile si asociata cu greata nu ma prea lasa sa mananc.

cheburaska abia astept sa trec si eu de perioada asta mai dificila, sa ma pot bucura cu adevarat de sarcina ca si tine.ma rog la dumnezeu in fiecare zi sa ma ajute sa mai treaca o saptamana si inca una si tot asa, pana atunci savurez fiecare simptom.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor,

Pauly si eu am avut o intamplare nefericita, azi , am incercat sa salvez un caine lovit de masina(nu de mine, Doamne Feri!) si a fost prea tarziu, am asistat la agonia lui si sunt terminata, dintotdeauna am fost f sensibila la suferintele animalelor dar acum cred ca sunt la extrem...nu am putut manca nimik si ma simt horror.trebe sa fac sa-mi revin cumva!

Androix, si eu am avut si am migrene, mie mi-a pus ca numai paracetamol si daca e ff acut port si un algocalmin dar mai bine jumate.

Creola tu cum te mai simti?

eu maine seara ma duc la control, am mari emotii ca de obicei.

va pup

Arthurana, ne rugam ptr tine, doamne ajuta-ti!!eu nu cred ca e o problema, fii increzatoare!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput