Concediu fara plata

Concediu fara plata | Autor: saddie

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare. Cum se stabileste perioada de concediu fara plata la care avem dreptul? Depinde de angajator sau exista ceva stipulat in Codul Muncii?
Intreb lucrul asta pentru ca mie la servici mi s-a spus ca am dreptul numai la o luna de concediu fara plata dar cateva zile mai tarziu vorbind cu o colega, mi-a spus ca ea isi luase trei luni de fara plata cu un an in urma.
Ma poate ajuta cineva?

Mersic

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Durata concediului fara plata se stabileste prin acord intre tine si angajator.Poate ti-a spus o luna seful tau pentru ca doar atat este de acord sa iti dea! In C.Muncii nu e stipulata nici o durata.

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Kriss, mersi frumos de rapsuns. Asta vroiam sa aflu, pentru ca mie imi bagasera o poveste ca dupa o luna sunt obligati prin lege sa-mi desfaca contractul de munca iar eu nu gasisem nimic in C. Muncii care sa spuna ca nu am voie mai mult de o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

quote:
Originally posted by saddie

Kriss, mersi frumos de rapsuns. Asta vroiam sa aflu, pentru ca mie imi bagasera o poveste ca dupa o luna sunt obligati prin lege sa-mi desfaca contractul de munca iar eu nu gasisem nimic in C. Muncii care sa spuna ca nu am voie mai mult de o luna.

Poate sa-l suspende.

Ai grija, s-ar putea sa fie precizat ceva in Regulamentul Intern

Maria si Ilinca
La plimbare

Slabeeeeesc

Mergi la inceput