Mentruatia intarzie desi am folosit contraceptive

Mentruatia intarzie desi am folosit contraceptive | Autor: Adrianai

Link direct la acest mesaj

Ce sa fac, am cam intrat in panica. Folosesc contraceptive de cateva luni, dar acum menstruatia intarzie sa apara. Ce sa fac?

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

un test de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Anticonceptionalele sunt niste hormoni, paote ca ti-au modificat data menstruatiei. Daca le-ai luat corest nu ai de ce te teme.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Vezi ca unele contraceptive, daca nu se potrivesc nivelului hormonal normal al tau, pot sa duca la lipsa totala a menstrei (daca ai in exces unul dintre hormoni, dar nu mai stiu acum exact daca era vorba despre estrogen sau despre progesteron). Oricum, ar fi bine sa faci si un test de sarcina, pentru ca asa scrie si in prospect, daca nu iti vine ciclul sa consulti un medic inainte de a incepe noua folie. Daca tu esti sigura ca le-ai luat asa cum trebuie (la ora fixa si n-ai uitat nici una) ar fi mai posibil sa fie din prima cauza pe care ti-am spus-o.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Faci un test de sarcina si daca e negativ, urmatorul pas e sa renunti la pastile. O luna, doua stai fara pastile, sa-si intre corpul in ritmul lui si pe urma mergi la ginecolog sa-ti recomande ce sa iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Pastilele le iau de mult cam de 2 ani. Cu pauze la 6 luni de 3 luni. Le iau la aceeasi ora in fiecare zi( imi pun ceasul sa sune la ora respectiva). Pana acum venea ceas la 3 zile dupa ce terminam folia. Luna asta a intarziat o zi si m-am speriat. Acum s-a rezolvat a venit azi dimineata.
Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Adriana, ma bucur ca s-a rezolvat. Se mai intampla sa intarzie sau sa vina mai repede, de la efort, emotii, stres.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Alinutza: data viitoare sa nu te sperii daca iti intarzie cu 1 zi sau 2, pt in prospect scrie ca menstruatia poate veni la 5 zile dupa administrare. Mie una imi venea dupa 6 zile sau chiar 7. Depinde foarte mult de organism.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Acum m-am linistit de tot.
Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput