Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Angelique multumesc.
Andra nu a zis decat sa iau 5 si daca nu vine sa mai iau 5,nimic altceva

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

anca, cat esti? deja Z40, cat?

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Anca, nu am experienta . Mie mi-a venit ciclul mereu fara tratament.
Cred insa ca Andra are dreptate. Testul de ovulatie din ziua 20 era pozitiv pozitiv sau cu indulgenta pozitiv? Ai facut cate 2 pe zi? Cum a fost cel din ziua 21?

MEDA

Mergi la inceput

Sunt in Z 40.
Am facut teste de ovulatie pana pe 20 si ultimul avea a doua liniuta f palida.Cate unu pe zi am facut.
Am ovulat mai tarziu sau nu am ovulat deloc?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,am o mica durere in partea dreapta jos,oare ar putea fii ovulatia?Sunt in ziua 12.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Testele din zilele anterioare zilei 20 nu aveau decat o liniuta.? In z20 ai avut sau nu doua linii de intensitate egala sau cu linia de test mai puternica decat cea de control? Dupa z 20 de ce nu ai mai facut? Raspunde-mi la toate intrebarile ca sa inteleg. Temperatura bazala? Dureri de ovare?

MEDA

Mergi la inceput

Z18,19,20 a doua liniuta mult mai palida decat cea de control.Nu am mai facut ptr ca am crezut ca am ovulat inainte sa incep sa fac testele.
Temperatura bazala nu mi-am luato niciodata iar dureri de ovare am avut si inca mai am de cateva zile(cam de 4 zile)

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Foarte aiurea. Ai stricat niste teste de pomana. E posibil sa fi ovulat inainte de a face teste, dar la fel de posibil e sa fi ovulat mai tarziu de z20 (ceea ce eu cred). Daca ai fi ovulat inainte de 18 +16 cea mai lunga faza luteala=34 si atunci beta HCG-ul ar trebui sa fie deja detectabil si sa ai un test de sarcina pozitiv. ( Dar realitatea bate teoria...) Daca ai ovulat dupa 20 cum cred eu ,>21+16 =>37 adica aproape de ziua in care esti,z40. In zilele urmatoare daca ai reusit sa ramai ar trebui sa fii fericita posesoare a unui test de sarcina pozitiv sau in cel mai rau caz nu. Toata polologhia asat e valabila doar in cazul in care ai ovulat, daca nu....
Ai avut CM si mai lungi? Este prima data? Ai facut Eco si s-au evidentiat foliculi?
Eu sunt un exemplu graitor de ovulatie in z 22- 23 in ultimul timp. Dar daca imi aduc bine aminte si Noela ti-a spus ca poate ovulezi mai tarziu,nu?

MEDA

Mergi la inceput

Estecel mai lung CM din viata mea si eco nu am facut.
Asa este si Noela mi-a spus ca s-ar putea sa fii ovulat mai tarziu.Cat despre teste sa stitii ca era prima data cand faceam si nu prea stiam cei cu ele.Deci ar trebui sa mai astept cu testul sau sa fac azi unu?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Anca, spune cand ai prestat ca sa vedem daca avem de ce sa ne legam la cap.

MEDA

Mergi la inceput