Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Stai sa-mi sun soacra sa o mai inreb odata.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Meda suna sa vedem ce zice.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Tu vrei hotomano, sa-mi stric si dupa-amiaza! Da-i pace ca acusica ma controleaza ce fac. Pacat ca nu am gasit si ceva sugestiv pt o injuratura mica printre maimutele ,ca sa pastram decenta.

MEDA

Mergi la inceput

Acu pe bune stii cand ai ovulat, ca imi amintesc ceva cu multe teste negative...

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Mai Anca mey, acum 1 luna aveam si eu aceeasi problema si am cautat pe net si am gasit raspunsu si apoi am scris si pe DC, DA ITI SCRIU SI TIE....

UTROGESTANU e progesteron, progesteronu, creste endometru si fixeaza o eventual sarcina. Mensta se declanseaza de scaderea progesteronului.
Deci natural progesteronu e secretat de corpul galben, care e foliculul care a eliberat ovulul, Corpul galben traieste 14 zile, daca dupa 14 zile nu e sarcina ca placenta sa secrete ea progesteron, scaderea nivelului de progesteron declanseaza mensta.
utogestan doua pastile nu cred ca e suficient sa cresca asa mult progesteronu ca apoi scaderea lui sa-ti declanseze menstra. Eu am luat 20 pastile de duphaston( progesteron de sinteza) si apoi dupa 3 zile mi-a venit ciclul.
Daca nu e sarcina si vrei neaparat sa-ti vina ciclul repede, mie imi facea injectii cu progesteron.

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Mai cam din ziua 12 am facut teste si nu s-a pozitivat niciunu pana in ziua 20,deci daca am ovulat a fost dupa 20.Nu?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Rog fetele care mai stiu, daca am gresit ceva, in afara de ortografie sa ma corecteze...

Mergi la inceput

Andra multumesc,intrebam ptr ca dr mi-a zis sa iau 5 si daca nu vine sa mai iau 5.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Anca, da cat ti-a zis sa astepti sa vina ciclul dupa primele 5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

2 urogestan este putin, tb mai multe, minim 5, este mai puternic decat duphaston. Cu 10 duphaston luate 1 pe zi vine sigur. De obicei e posibil sa vina chiar de la a 8-a pastila de duphaston, caz in care nu se mai iau celelalte. Daca nu vine 5 zile dupa oprirea duphastonului poate fi sarcina... sau nu... cum am patit si eu, caz in care se mai ia progesteron. Sper ca v-am fost de folos.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput