Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144
Raspunsuri - Pagina 24
amameda spune:
Tu vrei hotomano, sa-mi stric si dupa-amiaza! Da-i pace ca acusica ma controleaza ce fac. Pacat ca nu am gasit si ceva sugestiv pt o injuratura mica printre maimutele ,ca sa pastram decenta.
MEDA
amameda spune:
Acu pe bune stii cand ai ovulat, ca imi amintesc ceva cu multe teste negative...
MEDA
Andra M spune:
Mai Anca mey, acum 1 luna aveam si eu aceeasi problema si am cautat pe net si am gasit raspunsu si apoi am scris si pe DC, DA ITI SCRIU SI TIE....
UTROGESTANU e progesteron, progesteronu, creste endometru si fixeaza o eventual sarcina. Mensta se declanseaza de scaderea progesteronului.
Deci natural progesteronu e secretat de corpul galben, care e foliculul care a eliberat ovulul, Corpul galben traieste 14 zile, daca dupa 14 zile nu e sarcina ca placenta sa secrete ea progesteron, scaderea nivelului de progesteron declanseaza mensta.
utogestan doua pastile nu cred ca e suficient sa cresca asa mult progesteronu ca apoi scaderea lui sa-ti declanseze menstra. Eu am luat 20 pastile de duphaston( progesteron de sinteza) si apoi dupa 3 zile mi-a venit ciclul.
Daca nu e sarcina si vrei neaparat sa-ti vina ciclul repede, mie imi facea injectii cu progesteron.
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
ancadragoman spune:
Mai cam din ziua 12 am facut teste si nu s-a pozitivat niciunu pana in ziua 20,deci daca am ovulat a fost dupa 20.Nu?
anca
poze nunta
Andra M spune:
Rog fetele care mai stiu, daca am gresit ceva, in afara de ortografie sa ma corecteze...
ancadragoman spune:
Andra multumesc,intrebam ptr ca dr mi-a zis sa iau 5 si daca nu vine sa mai iau 5.
anca
poze nunta
Andra M spune:
Anca, da cat ti-a zis sa astepti sa vina ciclul dupa primele 5?
AngeliquedeS spune:
2 urogestan este putin, tb mai multe, minim 5, este mai puternic decat duphaston. Cu 10 duphaston luate 1 pe zi vine sigur. De obicei e posibil sa vina chiar de la a 8-a pastila de duphaston, caz in care nu se mai iau celelalte. Daca nu vine 5 zile dupa oprirea duphastonului poate fi sarcina... sau nu... cum am patit si eu, caz in care se mai ia progesteron. Sper ca v-am fost de folos.
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere