Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144
Raspunsuri - Pagina 23
amameda spune:
La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica.Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa le indeplineasca toate dorintele.
Cu drag,
MEDA
Gabitzu37 spune:
'Neatza dragele mele! Va multumesc mult, in numele tuturor Gabrielelor si Mihaelelor de pe DC, pentru caldele urari primite de la voi! Si eu va doresc voua sa fiti sanatoase, iubite si sa va impliniti toate visele, incepand cu cel mai important: !!!
DJ_Mama, pentru raspuns, l-am tratat si pe el saracutzul! La el iese negativ, la mine slab pozitiv... Oricum, la urmatorul tratament, il voi indopa si pe el, din nou...
Roxali, si pe tine, acum fug pe pagina cu pricina!
Pentru toate Mihaelele si Gabrielele de pe DC si pentru toti Gabrielii si Mihaii aflati in calitate de soti ai fetelor de pe DC: numai sanatate, bucurii si sa vina odata!!! Pana atunci, si pentru ziua de azi!
Va doresc o zi frumoasa!
Gabi
amameda spune:
Mai, fetelor cu "endometrul" larg nu v-ati trezit? Chiar asa nici un semn ?
Noela,Avalon, Floricica, voi sarbautoriti de dimineata si pe mine m-ati lasat sa bantui DC. Pe Mami o mai las sa doarma ca ea a patrulat asta noapte.Mami cand te trzesti sa pregatesti ceva muraturi pentru petrecarete si ceva de dres.Pupici.
MEDA
amameda spune:
Mai, ce sa fac te primesc. Esti tu fata buna dar stai prost la capitolul teste. Ti-am scris la barza.
MEDA
ancadragoman spune:
Vin si eu cu o intrebare:nu trebuia sa imi vina dupa 2 pastile de urogestan?
Sau dupa cate vine?
Deja am 2 intrebari
anca
poze nunta