Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144
Raspunsuri - Pagina 21
oana_r spune:
hai andra,sparge gheata
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
AngeliquedeS spune:
Fetelor, vad ca vorbiti de progesteron asa ca ma bag si eu Unei prietene i s-a prescris progesteron pe parcursul sarcinii, de cate ori avea contractii si rezultatul a fost ca ea a avut probleme mari cu ficatul si bebele s-a nascut cu "mocheta" pe spate! Dar dupa cateva saptamani mocheta (parul) a cazut....
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
noela_carmen spune:
Ancutza draga mea, macar o bana eco ar trebui sa faci, desi daca ai avut ovulatie tarzie, e devreme si pentru test si pentru eco...
mai asteapta putin, 2-3 zile si pe urma vei vedea ...recunosc ca eu mai sper
Avalon, poate ca ma repet, pentru ca stiu ca am mai spus lucrul acesta. n-am luat in viata mea nici o pastila care sa contina hormoni. mi-a bagat o data, mai demult un medic in cap, ca hormonii astia pot fi extrem de periculosi, chiar daca nu "dor", pot zrduncina echilibrul hormonalrau de tot. si pentru ca imi era teama ca totusi nu fac bine refuzand orice tratatament, am facut analizele hormonale, si se pare ca intuitia mea a functionat si de data asta. la momentul respectiv nu aveam probleme. cred ca am sa repet luna aceasta progesteronul in ziua 21. dar iar sunt in ceata, daca am ovulat in ziua 12 ramane valabila ziua 21???
amameda spune:
Asa se intampla Avalon cand ai dr. pe unul cu renume mai ales prof. ,nasti cu sotul ca el nu vine. Iaca vezi de unde au aparut 2 din cele 4 pasarici- de la progesteron ( ca restul de 2 le avem din nastere cu totii).
Apropo de Sumamed- zic nu dau- e un medicament f. laudat, usor de luat,scump si de cele mai multe ori fara efectul scontat. Luati antibioticele numai dupa antibiograma. Antibioticele uzuale, prafuite si ieftine sunt inca f. eficiente la noi in tara. Goana dupa "daca e scump e si bun" a ajuns sa perverteasca dr.
Avalon iubita ,iti respect punctul de vedere care e corect ,dar nu te supara pe mine fiindca sunt cam smucita la lucruri din astea. sa ma ierti.
Andra iti tinem pumnii.
MEDA
amameda spune:
Noela, nu ai ce face? Parca nu de f. mult timp ti-ai facut hormonii. Trebuie sa supravietuiasca sistemul sanitar dar nu numai de pe urma ta. Ia vezi tu ce frumoasa-i viata! Ce se aude in paradis despre interventie? Da sau mai vedem?
MEDA
noela_carmen spune:
mai nu stiu daca Angelique are dreptate, dar uite ca nepotica mea s-a nascut cu par foarte mult.are pe picioruse si pe urechiuse pufutet negru, pe cap o claie de par(asta chiar n-ar fi rau),si mamica a luat tot la sfatul medicului duphaston pana in luna a 7-a! am citit si eu prospectul si mi s-a parut tare ciudat ca inca-l mai ia, pentru ca nu mai ajuta cu nimic sarcina, si am luat mamica de manutza si am dus-o la alt medic care i l-a interzis. ea il tot lua de frica pentru ca la inceputul sarcinii a avut iminenta de avort.
noela_carmen spune:
Meda, sar'na, sar'na ca ma mai zgudui!!!!
nu ma mai duc, si asa nu eram convinsa!
trebuie sa ma mai traga cineva din cand in cand de urechiuse, ca sa goneasca pasarelele, ca altfel risc sa adun stoluri!
mai mult de 2 mari si 2 mici nu se admit!!!
amameda spune:
Fetili, voi vorbiti de perisorul cu care se naste copilul pe corp si ala este normal. Se cheama lanugo si cade dupa nastere.Daca e vorba de par care ramane si e in cantitate prea mare atunci e alta mancare de peste! Vorbim de hirsutism care poate fi dat de un dezechilibru hormonal(prea multi androgeni). Nu stiu daca tratamentul cu progesteron in timpul sarcinii poate da asa ceva. Poate stie Avalon.
Bine asa Noela, dar cu raspunsul cel mai important te faci ca ploua.
MEDA
Avalon spune:
De ce sa ma supar Medutzo, nu am de ce... intr-adevar si eu merg pe principiul (gresit, dealtfel) ca 'ce-i scump e bun', incerc sa ma tratez, primul pas spre indreptare e constientizarea.
Si zici sa nu-i controlam pe dansii la corazon ca sunt insensibili? Ei da, cunoastem noi care e calcaiul lui Ahile al domnilor si care e organul cu care iau dansii cele mai rapide decizii.
Noelo, vezi sa nu faci ca mine care imi repetam hormonalele din 2 in 2 luni de frica menopauzei premature si a FSH-ului care vezi-Doamne poa' sa creasca peste noapte la valori cu 2 cifre (Dj mama stie bine ce stoluri de pasarele aveam eu in creieras). Acu' mi-a trecut si numai pentru ca am vazut ca sunt buna de ouat
Bravo Andra! Sper sa ovulez si eu secolul asta...
Editez: se pare ca intr-adevar hormonii androgeni (care sunt secretati intr-o cantitate mai mica si in organismul nostru) sunt responsabili de pilozitatea in exces, in special testosteronul. S-au facut niste studii si femeile de succes, cele care ocupa functii de conducere au ceva mai mult testosteron decat celelalte, casnicele sa zicem. Deci doamnele cu initiativa dau mai mult de furca cosmeticienelor... desigur, nu este vorba de podoaba capilara, ci de alte parti ale corpului unde noi nu ne dorim niciun firicel de par.
Gabitzu37 spune:
Avalon, abia acum am reusit sa intru din nou pe DC (am mult de lucru), multumesc mult pentru raspuns. Voi incerca si cu sumamed, poate scap...
Gabi