Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina si eu zic ca ar trebui sa iasa maine..

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dar chiar nu ai nimic,ceva simtome...ceva....???

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Doar azi dim camd m-am ridicat din pat am avut ameteala si stare de voma.Atat...
Mai mult ca sigur nu e bb...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

adevarul e ca autoprotectia asta psihica pe care ne-o facem e ffff buna.si pe mine ma dor sanii de mor,nu pot sa-i ating,dar nici nu vreau sa ma gndesc ca poate...am muscat-o de destule ori si doare rau...
deja ma interesez de clinici de infertilitate,de HSG,IA...urmatoarele 2 sapt le am ff pline,dar apoi merg sa vorbesc cu ginecologul meu sa vedem incotro....

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Asa este ,sa stii ca luna asta nici nu am cautat simptome si nici nu le caut.
Pe la 7 o sun pe doctora sa vad ce spune si ea si poate ma duc la un control cand o fii de garda.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaonyx spune:

Buna seara, fetelor!
Anca, eu cred ca de data asta vei avea o mare bucurie... Adica asa sper si ma rog pentru tine sa fie asa. Eu sunt in Z15, mi-am facut TO de 4 zile incoace si nimic, nimic... Ma mir pentru ca acum ar fi fost momentul ovulatiei, avand in vedere ca am un CM ceas de 28 de zile. Sper sa nu am vreo raceala. E posibil ca ovulatia sa se produce mai tarziu decat 2"normalul"?
catre toate aspirantele!

Mergi la inceput

oana ovulatia se poate produce si mai tarziu.
dar poti incerca sa faci 2 teste de ovulatie pe zi,adica in jurul orei 13 si seara,astfel incat esti sigura ca nu pierzi momentul.
chiar noela scria mai sus ca a facut 2 pe zi si a fost unul pozitiv si altul negativ in aceeasi zi.
nu te lasa!
fetelor va doresc o seara placuta si o saptamana usoara in care sa auzim numai vesti bune!

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

dj_mama,daca iti spun ca atunci asa a fost ca sotul printre alte cuvinte a zis sa mergem la doct.iar seara avusem 37,1
acum dinou duminica dim. tot 37,1 vad ca a ramas asa dar ce-a fost in Z15 dupa masa ,asta nu pot sa stiu,eu am crezut ca nu vad bine si i-am dat si la sotul sa se uite.
De durere nu mai persista ca tin regim si numai ceai de sunatoare beau de citeva zile.In spate nu ma doare deci nu pot fi rinichii,doamne fereste,asta imi mai lipseste de fapt nu vreau sa ma doara nimic dar eu cred si conluzia mea este ca eu nu am facut pauza asa cum trebuie la trat.si c-am am exagerat.A inceput sa ma doara de cind mi-am facut ceai de BU,pastile de BU,mai luam Vitex,vitamine,acid folic,ulei de peste.Cred ca ceaiul de BU,mi-a facut scirba,nu prea imi mergea pe git,acum sunt in pauza totala nu mai vreau sa iau nimic poate prin ianuarie sa las ficatul sa respire,ca e timpul.
Deci inca odata sustin ca asa a fost temp.
Te,Moni
ancadragoman,cum te mai simti,sper sa fi bine,iti tin pumnii,doane ajuta.

Mergi la inceput

Oana,Chivuta va pup si va multumesc din suflet pentru sustinere.
Am luat un test sa il fac maine dimineata ca nu ma reusit sa dau de doctora.
Mai nu am gasit la nici o farmacie Clear Blue,am luat Sure Check.E bun?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca am tot vazut reclame la sure check. Sper sa fie bun si sa arate II Iti tin pumnii

Poze Laura

Mergi la inceput