Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Hai, mai, Monica ... Cum 39.8? Adik aproape 40? Pai daca e in relatie cu durerile alea si ai vreo infectie la rinichi? Ca ziceai ca si urina e modificata. Te mai doare ficatul? Durerea e dreapta fata sau spate? Daca e in spate poate fi de la rinichi ci nu de la ficat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Hop si "babatia" de mine sa o felicite pe Mirona.Iubita, sa va traiasca ingerasa, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de toate frumusetile si bucuriile pamantului.

Doamne, surioara de ai sti cat de dor imi e de tine!!!! Si nu numai.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele.
Eu azi Z37 si nimic,mai incolo o sun pe doctora sa vad ce zice si ea..

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

In sfarsit, temperatura mea a sarit la 36,9 azi ziua 19. Daca a fost ovulatie la mine luna asta, atunci a fost una parshiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lasa avalon bine ca a fost,si nu se stie niciodata....
anca azi mergi la farmacie,iei un test clear blue si-l faci dimineata cu prima urina.daca ai avut ovulatie tarzie, si ai si prestat in perioada aia,hcg-ul apare mai tarziu.
pe mine iar ma inteapa ovarele....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai fetelor raspndeti-mi si mie ca nu mai inteleg nimic...Adik sa va explic pe 20 oct Z1...totul bine, normal trebuia sa ovulez pe Z15, dar dupa cum am postat si mai devreme am ov cu 2 zile mai devreme...ok dupa cum zicea si Noela nu suntem ceas...am prestat serios, chiar mai mult dacat serios...dar dupa 2 zile ce vad pe chilotel niste pete rosalii adica ce putea sa insemne:ramasite de CM sau veneau rushii...azi rushii nu erau(aia rosii),dar cercetand mai adanc se mai vedea un picut de rosé...de nidare nu poate fii vorba dupa 1 zi ovulatie(as vrea eu)...dureri nu am imi simpt doar sanii tari deci...ce inseamna asta ...precizez ca nu am luat nici un fel de medicament sai naturiste, doar cate o cana de ceai cand si cand de ceai verde

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Roxali, nu te speria, uneori ovulatia poate sa fie un pic mai 'violenta' in sensul ca atunci cand foliculul se sparge pot avea loc niste rupturi foliculare care provoaca o mica sangerare. Am avut si eu asa ceva o data acum vreo 2 ani. Nu se intampla nimic rau, stai linistita.

Mergi la inceput

roxali cum zicea si avalon e de bine!
pai se traduce cam asa ai ovulat ,s-a rupt foliculul,acum ovulul merge la intalnire....poate multe dintre noi avem teste pozitive de ovulatie,adica =ovulatia SE VA PRODUCE,dar daca folicolul nu se rupe e cam degeaba....baga cat cuprindesi sa auzim de bine!

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina am inteles sa traiti.
Ma duc azi sa iau un test si il fac maine dimineata.
Clear blue gasesc la orice farmacie?
Cam cat costa?
Pu[ici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

cam in jur de 15 ron,cred...dar cred ca e cel mai sigur.
sa nu uitam maine ai fi z38,deci ar cam fi cazul sa se pozitiveze odata!

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput