Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Neata fetele,
Mai nu stiu daca este cu ochisori sau nu dar deja sunt in Z35 si nimic.Mai dar sa nu am eu nici o simptoma,nimic?
Nu stiu ce sa mai zic ca ma apuca nervi.
V-am spus ca ieri am mai facut un test care a iesit tot negativ?
anca
poze nunta
X-ray spune:
da mai anca ne-ai zis....
dar nici pe asta nu l-ai facut de dimineata,asa-i?
era clear blue?
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
X-ray spune:
nu stiu daca va aduceti aminte dar va scriam in postarile trecute ca am avut teste pozitive de ovulatie in z12,13,14....ciudat nu?
chestia e ca ma inteapa ovarele de ieri mereu...
azi sunt z18 si devine chiar enervant...
poate am racit asta imi mai lipsea....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
truth spune:
buna, fetelor, va urmaresc de ceva timp si vad ca va confruntati cu aceleasi probleme ca si mine si poate impreuna cu voi imi va fi mai usor.
eu, Z2 si dupa 7 luni de incercari am hotarat sa vedem ce zice si doctorul... am programare pe 15.11.
Sunteti toate niste dragute cu gandurile voastre, zile bune si zile rele, sperante si dezmagiri, dar si mai ales cu sfaturi si suport moral. Va pup si sper sa ni se indeplineasca dorinta - in luna aceasta... ca eu nu mai am rabdare!
noela_carmen spune:
revin cu niste explicatii.
sa nu se inteleaga ca mucusul a aparut in ziua 2! a aparut prin zilele 6-7,a tinut vreo 4 zile, si in ziua 2 din 4 a fost ceva mai mult, adica ziua 8-9 a ciclului,nu mai tin minte exact , pen' ca nu mi-am notat si nici nu am mai numarat.nu i-a depistat prezenta imediat, pentru ca eu inca mai aveam ceva roze pe hartia ig., mi-a atras atentia ca aluneca si ca era cam mult
Avalon iubita, tu esti mult mai "scolita" ca mine in probleme acestea, totusi zic si eu...ma gandesc ca ai avut productie babana la stimulare, si poate ca se mai odihnesc si ele(ovarele) saracele, sau daca ai patit ca mine...n-o sa stii niciodata daca ai ovulat sau nu. la mine durerile au fost de "vina" ca mi-am dat seama, pentru ca nu aveam de gand sa mai fac inca un test in aceeasi zi, sau poate chiar nu ai ovulat inca.
offffffffffff...
Anca, te-am intrebat daca ai facut ceva teste de ovulatie luna asta, ca sa poti depista ovulatia, ai fi avut acum mult mai putine dubii.
daca ai ovulat tarziu, e normal sa-ti "intarzie"si sa n-ai inca simptome. trebuie neaparat sa faci niste verificari ca sa poti taia de pe lista niste necunoscute.
dar poate esti insarcinata, si atunci nu o sa mai fie cazul
Avalon spune:
Sunteti dragute ca ma incurajati, si cautati explicatii, dar pentru mine e clar:
-temperatura era peste 37 dupa ovulatie (cam la 2-3 zile dupa, creste treptat) fara utrogestan, de fapt asta era pentru mine semnalul ca pot incepe sa iau progesteron si ca ovulatia s-a produs, uneori nici dupa ce aveam confirmarea la eco nu luam utrogestan (ca sa nu mai spun ca eu nu am luat in fiecare luna, ci in lunile cu stimulare mai mult);
-ovarele simt ca lucreaza, dar din 2 in 2, adica azi le simt si zic ca gata, se apropie, a 2-a zi nu mai simt nimic, liniste totala... e o degringolada totala cu mine luna asta, nu mai inteleg nimic;
- e adevarat ca cel mai acut le-am simtit in primele zile de ciclu, si a fost total atipic de data asta.
Singurul lucru ce ma nedumereste este faptul ca as dormi non-stop, (eu care sufar de insomnii de obicei), acum rup patul dormind
mi_a spune:
Fetelor, v-am citit explicatiile cu f mare atentie!
Auziti aici mostra de ovulatii atipice: conform metodei observatiei pe care o aplic de cateva luni(din pacate de pomana) inainte de ov imi scadea f brusc temperatura la 36,3 36,4 dupa care urca dupa ov la 36,9 37 37,1 . Testele de ov. Dr.Sigur nu mi-au aratat niciodarta o banda test la fel de intens colorata ca cea de control, ci putin mai deschisa. Cu toate acestea , ecograful si TB au confirmat ov., care a aparut in z 14, 13 , 12 , dar cu o DPO destul de naspa: 13 z , 11 z luna trecuta. Luna aceasta test de ov fffff pozitiv , cu linia test mai intens colorata ca cea de control in z 10 adica ieri , ceea ce inseamna ca ovulez azi, insa TB nu mi-a scazut decat 0,1 azi , de la 36,7 la 36,6 , nu ca in lunile trecute. Sunt curioasa cat o sa fie DPO luna asta ca luna trecuta am avut ciclul la 23 z .Am facut un test de ov acum 5 min si a iesitnegativ. Am uitat sa va spun ca de cand am facut tratament 2 luni cu closty nu mai stiu cum arata albusul , ca nu i-am mai vazut fatza!
Nu stiu daca am explicat suficient de bine , insa prin ceea cew am scris vroiam sa intaresc ceea ce au scris fetele mai sus si anume ca organismul asta e tare ciudat si naiba stie cine il mai intelege , ca eu nu!
la toata lumea!
Roxali spune:
Noela si la mine la fel tot durerile, in generel la stangu imi dau de banuit ca as ovula...si patitii ca si tine mai devreme cu 2 zile...deci nu santem ceas....
Ali
ancadragoman spune:
Alina testul nu l-am facut dimineata si era un test barza.
Noela am facut 8 teste de ovulatie incepand cu Z12 si niciunu poz.Asta sa fie oare?
anca
poze nunta
chivutamonica spune:
stati asa sa va spun eu temp.in Z15,era dim.la ora 10=37,1
ora17=39,8
ora22=37,1
Z16=dim.ora 8=37,1
dragile mele,cind sotul a vazut 39,8,a fugit ca a zis ca-i ard pe...dar cei acolo draga la tine,cuptor?
in viata mea n-am avut asa tem.ca in ziua de vineri.
Ce parere aveti? Noi am bine ca doar ce era de facut.
Va,MONI