Ajutor Rezultat Papanicolau

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Camelia, hai ca ma faci sa rad
Plangi acu pt un papanicolau din iulie 2005 si mai ales ca a urmat dupa aceea o sarcina si nastere care este o baie de hormoni si-ti rezolva o gramada de chestii...
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa refaci testul papanic. si sa faci neaparat HPV componentele alea IGG si IGA, nu mai stiu exact cum se numeau dar stiu ca una iti indica daca ai avut candva acest virus si probabil ca se va pozitiva cu o anume valoare (e vorba de anticorpii prezenti cu care ramai dupa o astfel de infectie) dar mai importanta este aia parca IGA care certifica daca mai ai in prezent infectia. Eu sunt sigura ca-ti va iesi zero in prezent.
Dar, desigur, trebuie sa te supraveghezi daca ai fost odata contaminata cu HPV. Doctorii au fost linistiti pt ca sa stii ca sunt mai mult de 100 de tipuri din neamul acestor HPV, inclusiv niste vegetatii sau negi care se cauterizeaza si sunt destul de banali asa ca nu te mai prapastui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

pt toate fetele interesate-am avut aceeasi prob acum 5 ani, hpv ,herpes simplex ,papa nicolau cIII-cIV cu modificari de celule .tratament amindoi la d-ra Badea (fff buna),teste la inst.de virusologieStefan Nicolau (baba novac)sos. Mihai Bravu nr 285 la d-ra Dragodan Viviana-Adn-hpv(pcr)genotip 16(f grav)si herpes simplex ,retestare la 6 luni ,biopsie neaparat si intr-un final ERAD(rezectie de col cu biopsie) si am scapat.
hei ce ziceti? nu disperati se poate !retestare in fiecare an .
multa rabdare (cca 1 an pe la dr) si liber la dupa 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

fetelor ce ma fac?am facut papanicolau pt ca de obicei fac investigatii dar acum rezultatul este acesta
: -satisfacatoare pt evaluare
-caracterizare generala :modificari celulare benigne
-modificari reactive asociate cu:inflamatie
-evaluare hormonala:pattern hormonal compatibil cu varsta si anameza
-citodiagnostic babes -papanicolauclasa:pap 2 suspiciune de infectie HPV,rog repetare peste o luna ,frecvente celule cianofile si mai departe nu inteleg,dar doctora mi-a recomandat sa facem citologie in mediu lichid cu tipaj viral iar maine dim am programare pt HPV din cunostintele voastre ce imi puteti spune despre interpretarea testului,sunt tare disperata.
la secretia vaginala in afara de candida nu au fost alte modicari,va multumesc mult si astept raspuns
sanatate

oprescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna ziua doamnelor! Am facut si eu un Papanicolau si rezultatul este :
- frotiu satisfacator,profil progesteronic, flora de tip Lactobacil, negativ pentru leziune epiteliala... sa inteleg ca e cat de cat ok? Nu stiu ce e cu Lactobacilul ala si cu profilul progesteronic si am cautat pe net, dar nu am gasit mare lucru. Poate stie cineva sa ma "descurce"...Merci mult anticipat.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Hai bebe, vino la mami !

Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

L5845 - si eu am facut de curand un PAP si mi-a iesit II. Dr.ginecolog mi-a zis ca este ok si sa-l repet anul viitor pe vremea asta. Legat de bacili gramm mi-a spus ca mi-au iesit din cauza ca nu ma mai spalasem in interior de cateva zile, dar ca nu este nimic grav. Mi-am cumparat irigator Tantum Rosa, pliculete de Femigin B parca le spune pe care le dizolv in apa si imi fac spalaturi interioare cu aceasta solutie (doar de 2 ori pe sapt). In plus dr.ginecolog mi-a recomandat gelul LACTACID pe care sa-l folosesc in loc de sapun.

Sper ca te-am linistit cu bacilii astia

Numai bine va doresc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schumpi2007 spune:

Buna Anastacia

Sper sa vezi mesajul meu!!
Ma confrunt cu aceleasi probleme cu care te-ai confruntat tu...pls HELP...spune-mi si mie ce ai facut.

multumesc mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

schumpi, anastacia nu cred ca mai acceseaza acest forum. prin urmare ti-am trimis adresa ei de e-mail s-o contactezi direct. bafta!
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput