Am cumparat niste mobila second si as vrea sa stiu cum sa o dezinfectez - cine stie poate sunt microbi ceva, sau carii si alte animalutze.
Stie cineva?
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
cred ca merge si cu aparat din acela de curatare cu jet de aburi, daca poti imprumuta de la cineva...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani cred ca merge si cu aparat din acela de curatare cu jet de aburi, daca poti imprumuta de la cineva... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
E bun si ala (aparatul, nu fierul de calcat ) cu conditia sa nu fie o mobila mai pretentioasa/ fragila.
cred ca e important de stiut daca mobila permite un jet de abur (in principiu mobila e din lemn). Daca are carii, nu se sperie de apa, exista solutii speciale, dar eu una am renuntat la un obiect primit pt ca pana la urma nu-mi garanta nimeni ca le extermina (chiar avea carii) si am preferat sa arunc cufarul si sa-mi fac unul nou. Ca sa-ti dai seama, uita-te cu atentie dupa mici santulete pe care bestiutele le sapa in lemn, daca ai si parchet in casa sau alte lucruri din lemn la care tii, uita de ele. Cu orice ai stropii noua mobila, retine ca lemnul pastreaza mirosurile, solutiile anti-carii sunt destul de toxice (si urat mirositoare). Concluzia o tragi tu.
Bucurie!