Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianocica, nici eu n-am experimentat patania ta, insa vorba lui Chris, poate vreo contractie falsa...daca a trecut, nu-ti face probleme...
Mio, parca azi mergi la ultimul control, nu???? Hai cu vesti!
Andicu, felicitari!!! ...Sanatate multa si o sarcina usoara!!!
Lory, cum esti??? Oare mai apuci sa mergi in Metro in dimineata asta (ca parca asta-ti era problema, nu?) ...
Roxana, asadar pe 9 nov e marele eveniment!!!! Tinem pumnii si asteptam vesti!
Chinico,
Marcela, pe unde esti, ca tare demult n-am mai auzit de tine!!! Sper ca totul sa fie ok!

quote:
Azi e ultima zi de munca, o fii de-ajuns ! Nu stiu ce-or zice sefii, ca ieri sefa s-a manifestat taaare sentimentale cu mine...`yoy, nu vreau sa pleci, ce fac yo fara tine ?` la care eu i-am spus ca daca ea vrea eu mai pot tzine sarcina fro 2 ani

Dbunny, ...mooorrr de ras cu tine!!! Esti mortala! Spor la cumparaturi!
Meli, ce faci? Te inscrii si tu in randul mamicilor tahicardice??? Puls cam mare la 140...eu am avut zilele trecute 130 si tare m-am speriat...da' in rest, e relativ ok pentru sarcina...undeva intre 90-110...sper sa n-o mai ia razna...Ai grija de tine si intra mai des sa scrii. Vii luni la gimnastica...sau poate miercuri? Miercuri la teorie trebuie sa aducem si taticii...abia astept sa vad despre ce-i vorba...

Va pup pe toate...

Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Sunt o mamica de septembrie-octombrie si mi-am facut in sfarsit timp pentru a va ura nasteri usoare si bebei sanatosi, iar celor care deja au nascut, felicitari iar bebeii sa va umple viata de soare!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Multumim frumos...sa-ti traiasca si tie fetita draguta, sa fie sanatoasa!

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

'Neata!
DIANOCICA: Intr-adevar, nu cred ca mai am mult.....azi-noapte am descoperit pe tamponul zilnic celebrul DOP!!! Este inconfundabil - pentru mine care inca dinainte de sarcina am tot avut o secretie .....care s-a "accentuat" pe parcursul sarcinii - in special dimineata.... Este cam cat o aluna, mucilaginos, si compat, nu intins ca o secretie vaginala.....si putin colorat....
Asa ca .....va tin la curent....

Mirela 37w6d Ana

Mergi la inceput

Am uitat: de azi suntem mai mari.

Mirela 38w Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata, burtici!

Am o stare de zile mari... mai am maxim trei zile pana la momentul asteptat. Inca mai pierd cate putin din dopul ala... da mult mai este si asta...
Cine boceste? Cine are o stare nasoala? Vin acuma si va gadil si va spun bancuri ca sa radeti de sa va prapaditi

Lory pe unde umbli??
Panaa incepem si pentru tine o micutza galerie
Lucia facem galerie iar pe 7 nov. cand se va naste minunea Paul Tudor, sa fie bebe sanatos, iti tinem pumnii sa te refaci repede, sa ai laptic mult si bun pt. bebe si tot ce este bine si frumos sa vi se intample voua
Lia chiar ma gandeam la tine ca esti cap de listutza si tu tot nik, nici un semn sa vina cu bine si sa fie sanatoasa bebelina ta
Asiza si eu fata harnicutza...

Ramona 39s3z Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

panaa iti tin pumnii. ma bucur mult pt tine.iti dau un mesaj pe pm cu tel meu, daca ai nevoie de absolut orice sau doar vrei sa vezi o fata de la dc cand esti in spital da un tr, eu oricum o sa trec zilele astea pe la dr mea. m am emotionat tare de tot.sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si scurta si un bebe sanatos. stiu ca ma grabesc cu urarile dar . ti am zis, m am emotionat toata. multi

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Lexi iti multumim frumos pentru ca te-ai gandit sa ne sustii moral. Dupa cate am observat eu, am cam inceput unele dintre noi sa cadem in butoaiele de melancolie, plangem de sare camasa de pe noi... asa ca aveam mare nevoie de o vorba buna din partea unei mamici mai experimentate decat noi
Sa-ti fie sanatoasa mandretea de fetitza si sa iti bucure sufletelul in fiecare zi
Panaa am inceput bine galeria, nu?? Ce zici nastem o data amandoua?

Ramona 39s3z Rares Mihai

Ramona

Mergi la inceput

DIANOCICA: MULTUMESC pentru incurajari si ...pentru telefon. Chiar vroiam sa iti dau nr.meu de tel. .......Poate vizita ta la dr.va coincide cu perioada cand voi fi la spital...
RAMSAN: N-ar fi o idee rea.... Mai ales ca de cand am intrat pe acest forum m-ai incurajat mereu.... Ne facem galerie reciproc...

Mirela 38w Ana

Mergi la inceput

ramsan, mi-a scapat ceva??? A nascut Lucia??? unde, cand, cum???? Parca era programata sapt viitoare, nu?

pentru Maria, de Tomalavinia...sa-ti cresca fetita mare si sanatoasa, iar tu mai hai cu vesti pe la noi!!!!

Disney bb

Mergi la inceput

Asiza m-am exprimat eu gresit cred... ups...
Ea urmeaza pe 7 nov. sa nasca prin cezariana dar pentru ca ea intra pe forum luni pana in pranz si dupa aia pleaca la Cernavoda sa se interneze, m-am gandit sa-i facem galerie... macar una micutza
PS: voi edita mesajul meu ca sa nu inteleaga lumea gresit.

Ramona 39s3z Rares Mihai

Ramona

Mergi la inceput