Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)
Raspunsuri - Pagina 28
asiza spune:
quote:
Originally posted by ramsan
Asiza m-am exprimat eu gresit cred... ups...
Ea urmeaza pe 7 nov. sa nasca prin cezariana dar pentru ca ea intra pe forum luni pana in pranz si dupa aia pleaca la Cernavoda sa se interneze, m-am gandit sa-i facem galerie... macar una micutza
PS: voi edita mesajul meu ca sa nu inteleaga lumea gresit.
Ramona39s3z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
aaaa....Sigur ca facem galerie...

pentru Lucia!!! 
Oana
32+ cu
Denis CristianDisney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
dianocica spune:
ramsan ma bucur ca esti in forma, cu moralul ridicat.
eu inca ma chinui cu niste poze pe mailul comun...vroiam sa vedeti si burtica mea dar se pare ca mai dureaza
tehnologia asta....
dianocica,
34s
dianocica spune:
panaa nu te gasesc in nici o poza. o sa ma apuc sa strig prin bucur....
dianocica,
34s
iasmi spune:
Buna dimineata gravidutelor!
Am intrat sa va salut apoi ma intorc pe unde am ramas cu cititul!
quote:
eu cand a facut asa in burta,de am zis ca iese,am facut-o purcea si s-a potolit.a ramas ta-su cu gura cascata si mi-a zis ca de ce ii zic asa fii-sii!!
Aelita m-ai facut sa rad in hohote de tineam burtica cu mainile ca prea sarea in sus de atata ras. Ce promta ai fost. Eu la asta nu ma gandisem! O sa avem niste bebeline fortoase!Te pupic!
Ma duc sa-mi reiau pagina de citit si mai revine. Va
!iasmi
34 cu
- Bianca Gabriela
cristina1974 spune:
Buna dimineata, gagici!
Am intrat sa va salut, si sa vad care e miscarea pe aici.Sunt un pic suparata, ca iasmina mea tuseste de vreo saptamana si ceva, si nu se mai termina.Am dus-o la medicii de aici, care sunt extrem de atotstiutori.Cica n-are nimic,daca nu face febra, si ca o sa treaca totul de la sine. Nu mi-ai prescris nimic, nici macar un banal siropel de tuse,asa ca a trebuit iar sa fac investigatii si sa-i cumpar de la mine putere sirop pt tuse uscata, care intre timp a devenit cu expectoratie,apoi sirop pentru tuse din astalalta,si tot ma doare sufletul cand o aud cum face,mai ales noaptea. Gradinita asta, mama ei,ma baga in boale, ca din octombrie pana in aprilie copiii sunt raciti si tusesc pe 16000 de voci, fiecare in legea lui.Iar oamenii de aici, in loc sa-si tina copiii acas daca sunt bolnavi,nu au nici cea mai mica problema si-i aduc asa, ca de la unul se imbolnavesc toti,si se repeta istoria pana in primavara.Of, si s-a lasat un frig, de dimineata iarba era inghetata in gradina,si este asa si acum, chiar daca soarele e sus pe cer si e deja 9 si jumate.
37+, Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
nushulica spune:
buna ziua burtici si mamici!!! dau buzna la subiectul vostru desi sigur nu ma stiti nici una
sunt prietena ca lory am sunat-o acum sa vad ce face si surpriza
.... VINE BEBEEEEEEEE!!!! i se rupsese apa...sau parca asa ceva ea era agitata pe picior de plecare la spital si eu m-am emotionat cand mi-a zis si nu am inteles exact
dar sigur naste(cum a zis si ea pana la noapte naste)

MULTA BAFTA LOREDANA SI MULT CURAJ!!!!
HAI CATRINEL RIANNA!!!!
INGRID
cristina1974 spune:
Aoleooooooooooo,naste si Lorym!!!!!!!!!!!!!!!!
HAI ,LORYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa ai nastere usoara,fara prea multe dureri, sa fii calma, si curajoasa, ca oricum, tu esti tare ca fire,si sa-ti vezi fetita repede,repede. Iar pentru Catrinel Rianna,numai bine, o viata plina de bucurii,sanatate si tot ce este mai bun pe lume.
Bafta multa si Luciei,ii tin pumnii sa fie totul ok si la ea.
Na, ca iar vin bebei!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo,mamicile!
37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
fatima spune:
aelita, bravo pt. initiativa..
esti o
albinuta neobosita si acasa si pe forum..stii ca ai toate respectele mele de mult, de la ciorba aia de burta..
si eu ii simt piciorusul bebelinei exact ca si tine, in acelasi loc..imi iese prin piele, ca un guguloi, in dreptul ficatului..e calcaiul, stiu de la eco, pt. nu si-a schimbat pozitia deloc de cateva luni..isi mai ridica uneori picioarele in sus, in coaste, dar nu pt. mult timp, ca nu prea are loc asa..si de cate ori i-l iau in palma si-l mangai, se intinde ca o pisica..
luciaro, mult curaj saptamana viitoare..+9 kg doar? deci tot asa micuta si slabuta ai ramas? norocoaso..
ramsan, mami, dar pe baietelul Luciei nu-l chema Serban-Alexandru? sau am
eu?
panaa, felicitari pt. dop!!
vreau si eu un dop ceva, acolo, cat de mic, o contractie mai dureroasa, o scurgere de lichid..eu nu experimentez nimika din toatea astea..
se pare ca gandacelul meu n-are nici un gand de iesit..cu frigul asta..o inteleg..
asiza, haioasa tehnica ta de ridicare din pat..
eu folosesc tehnica-balansoar..imi incovoiez spatele, si trag de cap in sus pana ating cu piciorele pamantul..nu prea imi reuseste din prima..
fetelor, am si eu o intrebare..daca are idee cineva..poate mio, daca mai e pe aici..se poate transfera concediul de ingrijire a copilului de la un parinte la altul? adica sa intru eu initial pentru cateva luni si apoi sa-l continue sotul?
fatima
38+ si
eva ioana
marinelaf spune:
Cristina sanatate Iasminei.
Nu-mi vine sa cred ca te confrunti cu aceeasi problema ca si in Romania. Am tot vorbit cu mamici care se plingeau ca puiutii lor sint vesnic bolnavi de cind merg la gradinita din cauza ca unii parinti isi duc copii bolnavi la gradi.
E posibil sa se intimple acelasi lucru si in U.K.?
Chiar eram revoltata ca sint parinti asa inconstienti mai ales ca si eu vreu sa o inscriu pe Andreea la gradi din toamna. Toata lumea ma sfatuieste sa nu o dau inca si sa o mai las putin tocmai din cauza asta. Mare dilema.
marinela 32+
si
Andreea
marinelaf spune:
HAI LORIM sa-ti ti cit mai repede comoara in brate, nastere usoara!

marinela 32+
si
Andreea