Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)
Raspunsuri - Pagina 25
Raluca_u spune:
Lucia ce ma bucur ca te-ai hotarat sa le mai scrii si fetelor ce mai faci.
pupici multi si mai scrie si pe aici nu doar pe mess.
Raluca
39 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
luciaro spune:
Raluca,
, o sa mai scriu ... pana luni la pranz, ca pe la 17-18 trebuie sa merg sa ma internez...
Lucia
38+ si
Serban-Alexandru
a_deju spune:
fetele, am tras o portie zdravana de sarmalute cu al meu sot care abia ce-a venit de la partida saptamanala de fotbal, si-acum gata, la cabana plapumioara ![]()
va pup, va doresc o noapte frumoasa si calduroasa, fara emotii![]()
Deea
32+ , viitoare mami de Eric
PICS
ERIC
dortmund
aelita spune:
alexandra,hahaha,cica nu are cum sa prinda anestezia ca ea nici nu face !!
cum facem sa -ti scoatem morcovii aia??
si eu am avut zi de plictis.chestia e ca in zilele cand maapuca asa,ma plictisesc nu pt ca nu am ce face,ca as aveaaaaaa,dar efectiv mi-e lene sa fac ceva,si stau si stau si ma plictisesc!! ciudate fiinte mai suntem.adica ne plicitsim ca nu avem chef de nimic.
nici sa mananc,nicisa fac curat,nici sa ies,nici ...
si eu ma gandesc ce e cu Piscotica,mai e un pic si face 2 luni bebelusul,s-a nascut parca pe 17 sept,nu? sper sa fie bine amandoi!!
almo,felicitari,sa iti creasca fetita mare ,sanatoasa sifrumoasa!
Dolores,mereu ma gandesc la tine! cred ca iti e foarte greu sa astai in spital..in asteptare. multa rabdare sisa iasa totul bine!!
mayaione,FELICITARI !!
ce grasunica e fetita!!!! sa iti traiasca!
promit ca am sa caut mesajele mironei si am sa vad cum stau lucrurile cu lista si tot ce trebuie,sa invat sa fiu de folos.
danidani,nu e f mare tensiunea,trebuie sa bei lichide multe si sa stai linistita,sa nu mamanci nimic care creste tensiunea.
nu iti fa griji,la spital vor controla ei tensiunea pe timpul nasterii!
a deju,mergi cu mine pe mana!
cu inducerea nasterii,intr-adevar,se face dupa 10 zile de la DPN,nu mai devreme.
alexandra,iar plangi,iubire??? ce sa iti dau eu sa iti treaca?
am stat la bucatarie,ca a facut al meu fritouri,fericit ca de ieri mananc friptura!!! de 7 luni nu am mancat,si ieri m-a pacalit si am mancat doua,in viata mea nu am mancat doua ,abia ciuguleam.eram certata rau cu fripturile,si azi,de fericire,a facut el ,si am stat pe langa el sa il tin de vorba.
cristina,daca zici ca multe de la voi nasc peste termen..o fi clima,mancarea..?
roxanica,la mine de vreo saptamana scoate un picior,ca e ca o grisina,vizibil rau,al meu a pus mana si a sarit de frica! deci iti dai seama cat de rau era,parca aveam un os care-mi iesea din burta.in rest,spatele sau curul sau ce o scoate,se vede de mult,numai ca macar vad asa rotund ,dar cand scoate grisnia,mori!!si e de o saptamana ina celasi loc,acolo simt intai cand iminge,apoi ma uit si ma sperii.daca pun mana,e o senzatie de alians,ca e tare,efectiv un os!undeva in partea dreapta,spre ficat,il tot cauta sa-i dea cu calcaiul.eu zic ca e talpa,pt ca e asa un oscior cam de 2-3 cm sa zicem.spatele sau ce e,e cam pe mijloc.habar nu am cum o fi asezat cu totul.
andicu,felicitari pt sarcina,sa dea Dzeu sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa mergeti cu bine pana la final!!
a deju,nici eu nu stiu cum e cu vregeturile,cand se vad.ca eu deocamdata nu am nimic,dar nu cred eu sa scap,cred ca se vor cunoaste dupa.
panaa
,mai ai un pic!
Raluca,foarte bine ai facut c anu ai provocat nasterea! copilul nu era pregatit sa iasa,lasa c aii sta maibine la caldurica,se mai hraneste !
si eu vreau explicatii cum e cu circulara de cordon!! cum se nasc ei,ce riscuri sunt.cine se pricepe??
luciaro,bine ai revenit!
31+
Cleomoni spune:
Buna seara,
Fetelor i-am transmis CUSCREI mele DOLORES toate gandurile voastre bune, si i-am povestit cum unele dintre noi suntem intr-o pasa proasta si ca
dar ea a spus asa:
SA VEDETI VOI CE VA ALINIEZ EU PE VOI SI VA BAT PE TOATE, IA SA VENITI VOI SA STATI MACAR O ZI IN SPITAL ASTEPTAND ASTEPTAND SI STAND AICI FARA TELEVIZOR FARA NIMIC.......offf
Cleo 37+ saptamani 
aelita spune:
dolores,iti promit ca pana vii tu acasa,nu mai plange niciuna pe aici,ca le iau pe toate de motz!!!
m-ai atins la punctul cel mai sensibil: televiozorul!
cu dureri mai stau,mai treaca mearga,dar fara tv,fara calculartor,eu fac crize de abstinenta acolo,vad soricei pe pereti !
of,saracuta de ea,cum o sta ea acolo!!
intru sa caut instructiunile alea lasate de Mirona,sa vad daca gasesc ceva.sa fiu si eu de folos cumva.
31+
dianocica spune:
panaa chiar esti gata? iti tin pumnii. de cand am aflat ca nasti la bucur ma simt de parca ne am sti de o viata, colege de camera...iti tin pumnii si tine ne la curent. stiu ca sunt egoista dar sper ca te pui repede pe picioare si intri sa ne povestesti cum a fost. vezi, eu te am crezut, am luat o de buna, ca maine-poimaine e gata...
dianocica,
34s
aelita spune:
am citit instructiunile lasate pe yahoo,cu deschiderea unui nou cappitol
am o problema,insa,nu m-am logatniciodata cu userul comun,care e ?????? pt a intra la forum,nu la yahoo.
mami_n-d_06 spune:
sunt Aelita.
am gasit userul si am dedus parola,am reusit sa intru.
am citit instructiunile,drept sa spun mi-e frica sa incerc,sa nu fac tampenii.
nu mai e nimeni pe aici sa ma salveze ??
as schimba eu capitolul,cand ajungem la pag 20,dar as vrea sa mai fie cinev pe aici cand fac treaba asta.
Aelita
dianocica spune:
aelita, daca nu reusesti il iau eu pe iubi maine dimineata sa ne ajute. ii dam noi de capat. am reusit treizeci si de saptamani burtoase si ne face un subiect nou? stai linistita, o rezolvam dimineata.
dianocica,
34s