Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

vergeturile pe burtica apar din timpul sarcinii, sau dupa ce nastem??? daca am scapat pana acum fara, pot sa respir usurata, sau nu e inca timpul pierdut?? voi ce stiti?

Deea 32+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

FELICITARI ALMO, FELICITARI MAYA!!!!!!

Mirela 37+ Ana

Mergi la inceput

Fetelor, cred ca sunt si eu pe ultima suta de metri, desi maine fac 38+......
DE CE? Pai, am fost azi la "ultimul" control si...... am " colul scurtat, admite 2 degete..".....adika AM COLUL DESCHIS!!!! Mi-a zis dr.ca de acum.....poate veni bb...... avem prezentatie craniana (nici o surpriza, avand in vedere ca de vreo trei luni am sarcina coborata), la mine - in mod particular - este foarte coborata in bazin -, avem 3.400 gr si......gata de iesit. Asa ca......

Mirela 37+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Andicu felicitari si fie ca odiseea ta sa se incheie cu bine in iulie 2007.

Roxana eu ii vad piciorusele sub coaste in partea dreapta si spatele si funduletul in stanga - asta cand se intinde. si eu mai prind cateodata talpa in palma si imi e tare draga.

Raluca 38 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

mi-am amintit si eu sa schimb semnatura ca de suntem mai mari de ieri.
Panaa incepem galeria?
eu nu ma mai pronunt in privinta mea ca de la 33 de saptamani tot se pregateste sa vina Adinutza mea si uite ca am ajuns aproape de DPN. am ajuns la concluzia ca am facut f bine ascultandu-mi doctorita si nu m-am luat dupa altii care erau de parere ca nasterea ar fi trebuit provocata.

Raluca 39 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Aaaaa, si bb are circulara.....dar dr.a zis ca este o situatie foarte intalnita....si ca oricum in timpul travaliului suntem monitorizate.... Si faza tare, am intrebat-o la sfarsit ce sa fac acum ca am colul deschis, sa stau cuminte, sa...... la care dr.foarte simpatica: NU! De acum poate sa vina oricand.....este in grafic! Asa ca..... stau si "ma monitorizez".......

Mirela 37+ Ana

Mergi la inceput

Sper sa ma "prind" cand o fi.......

Mirela 37+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Buna,

Pt ca azi e ziua revenirilor, nu pot sa nu ma inscriu in tendinte... ma numar si eu printre cele care n-au mai scris de muuuuuuuult, desi am mai citit, uneori pe sarite... greu se tine pasul cu voi... desi stau acasa de pe 16 septembrie... cu unele din voi am mai tinut legatura pe messenger... dar am zis sa mai scriu totusi si pe forum, mai ales ca si odiseea mea se apropie de sfarsit...

Noi suntem bine, la 36 sapt. jumate aveam 2,600 kg, sper sa mai fi luat ceva intre timp... Pana la 28 sapt am fost la control la dr Tutunaru, despre care am numai cuvinte de lauda, dar distanta (locuiesc in Cta) m-a facut sa renunt la el din pacate, iar saptamana viitoare voi merge sa fac cezariana la Spitalul din Cernavoda. De ce cezariana? Pt ca am facut niste operatii de miopie si as risca dezlipire de retina in cazul unei nasteri normale. De ce Cernavoda cand eu locuiesc in Cta? pt ca e mai curat acolo (fetele din Cta stiu despre ce vorbesc) si am o doctorita in care am incredere. Asadar, marti va fi ziua cea mare si pt noi... sa ne tineti pumnii. O sa fac anestezie epidurala. A propos, ca s-a tot discutat despre nastere normala cu epidurala, dar la cezariana ati auzit sa nu prinda epidurala???

In rest sarcina pot sa zic ca a decurs ok, acum pe ultima suta de metri ne cam confruntam cu dureri de mijloc uneori, cu maini si picioare umflate... drumuri f dese la toaleta nu facem noaptea (numai unul!), mai contractii BH...dar rezistam, chiar si fara No-spa uneori... A, si duminica trecuta raportam +9 kg (intre timp probabil s-au facut 10).

Si bebele meu e f activ in continuare, simt adesea un piciorus in partea dreapta, si saptamana asta intr-o seara la dus chiar am avut senzatia ca am prins talpita (l-oi fi gadilat? )

a propos de tema zilei, nu pot sa zic ca am dat in branci cu pregatirea sanilor, mi-am luat Garmastan de pe la 34 sapt, dar nu o folosesc in fiecare zi...plus ca mie mi se pare ca mameloanele sunt destul de formate...

in rest ne pregatim, bagajul e aproape gata (dar tare nu-mi vine sa-l termin, desi chiar trebuie zilele astea), imi mai propusesem sa fac un milion de treburi in casa, le vad, dar ce sa fac, nu am avut intotdeauna chef

Va pup pe toate, felicitari proaspetelor mamici, bebelusi sanatosi si mancaciosi, si bafta multa celor care se apropie de marea intalnire...

Sper (dar nu promit!) ca pe viitor sa fiu mai activa pe forum,

Lucia38+ si Serban-Alexandru

Mergi la inceput

MULTI PUPICI, MULTA SANATATE SI PUTERE PENTRU KOKORINA!!!
DANDUSA BINE AI VENIT ACASA!!!! Sper ca urarile noastre sa va gaseasca sanatoase si sanatosi (mami, crinuta si tati)si fericiti!!!! Asteptam cu mult drag si interes primele impresii ca mamica.....

Mirela 37w6d Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Chiar asa....Dandusica, pe unde esti mami? Ai ajuns acasica? Sper din tot sufletul ca fetita este sanatoasa si papa asa cum trebuie sa pape o printesica de 3.800kg la nastere.Imi inchipui ca esti obosita,si ca esti super ocupata cu floricica ta. Stiu cum este,te inteleg.Oricum, iti urez numai bine,sa te obisnuiesti cat mai repede cu noile indeletniciri,sa te refaci si sa ne impartasesti si noua din trairile tale,la inceput de cariera de mamica.

37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput