Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Felicitari pentru Almo si Mayaione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa le fie bebelushii sanatosi,papaciosi, iar ele sa se refaca repede si sa vina sa ne zica.....
Of,v-ati pus pe nascut serios, nu gluma.Ramona, Roxana.....se umple de bebei pe aci,mai e si Lorym,indata imi vine si mie randul,ca abia astept.
Danidani74,ce se intampla, mai mamica, aici , in Uk? Toate gravidutele pe care le stiu eu au nascut peste DPN.De ce e oare asta? Vorbeam si cu sotul meu,si el zicea ca e de vina vremea,ca sa vezi explicatie de atotstiutor.
Lasa, nu fi suparici, indata o vezi pe fetita,stai linistita. Cu tensiunea,incearca sa te linistesti,daca nu ai proteine in urina, albumina, ca mine, nu ai de ce sa iti faci probleme,mai ales daca bebelina e miscareata.Eu am abia 37 de saptamani, insa pe mine nu vor sa ma lase pana la 40 de saptamani,ca se tem iar de preenclampsie.Eu am avut tensiunea mare, mare, acum cateva zile, si au aparut si proteinele in urina,iar cu prima fetitra am avut minunea aia de preenclampsie,asa ca cei de aici sunt avizati. Iti doresc numai bine, si sper sa nasti cat de repede4, ca stiu ca e grea asteptarea.
Pupici la toate

37+,Iasmina Timeea si bebe georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

buna seara, mamici si burtici!!!
Felicitari ALMO si MAYAIONE!!!
Dandusa, ai venit acasuca??? esti probabil ocupata cu fetita ta.
A_deju, ce grasunel e baietelul tau!!! Al meu are la 34 de sapt. si 5 zile 2,100 kg, dar las' ca il roaga mami frumos in fiecare zi sa mai creasca si sa vezi ca va ajungem pe toti din urma.
Nu mai plangeti, fetelor!!!!

ROXANA 35+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Hai sa va mai intreb eu ceva, asa ca sa va distrag atentia de la tot felul de deprimari, ca vad ca ne bantuie zilele astea..
Imi spunea o cunostinta care a nascut de curand, ca ea in ultima luna cand misca bebelusul vedea asa concret cate un piciorus, cot, genunchi si putea sa-l tina in mana. Acum, nu zic, si eu simt acum parca tot mai clar piciorusele, funduletul, da e asa o senzatie, nu pot sa spun ca se vede prin burtica, conturul clar al respectivei parti din corpul bebelusului. Voi vedeti asa prin burtica ??? Ati priceput? Ca m-am exprimat cam aiurea...

ROXANA 35+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara mamici si burtici!
Ma bag si eu la voi in gashca pentru a o felicita pe Miro :

Felicitari Miro! sa-ti traiasca printesica mamico! sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati de ea! am aflat de la Mishulina vestea cea mare si m-am grabit sa te urez! si sa-ti mai spun ceva: ai nascut exact azi, cand am aflat si eu ca sunt insarcinata dupa al2lea FIV! acum, cu voia lui Dumnezeu, voi ajunge si eu la Odisee, ca mamica de iulie 2007. si refacere rapida si mult laptic ptr Karina!

Nastere usoara fetelor si bebei sanatosi si mancaciosi !!!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

roxanica, nu stiu ce sa zic... o fi prea devreme la mine pt asa ceva, eu inca nu-mi dau seama cu ce loveste (bine, de-acum o sa stiu, ca am intrebat-o pe dna dr care e exact pozitia grasunului in "pachetel"), cu atat mai putin sa si vad vreo forma conturandu-se... si mama mea imi povestea ca-i trageam niste pumni, de putea sa-mi numere degetele prin burtica, acum nu stiu daca chiar asa o fi fost. dar nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa-i vad piciorusul sau manuta intr-o seara, ca si-asa tati se sperie de miscarile mai bruste ale grasunului, si ma tot intreaba "nasti??? crezi ca nasti???" ....

Deea 32+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by andicu

Buna seara mamici si burtici!
Ma bag si eu la voi in gashca pentru a o felicita pe Miro :

Felicitari Miro! sa-ti traiasca printesica mamico! sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati de ea! am aflat de la Mishulina vestea cea mare si m-am grabit sa te urez! si sa-ti mai spun ceva: ai nascut exact azi, cand am aflat si eu ca sunt insarcinata dupa al2lea FIV! acum, cu voia lui Dumnezeu, voi ajunge si eu la Odisee, ca mamica de iulie 2007. si refacere rapida si mult laptic ptr Karina!

Nastere usoara fetelor si bebei sanatosi si mancaciosi !!!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

BRAVO ANDICU, FELICITARI, sa ai o odisee frumoasa si sa decurga totul ca la carte!!!!!

Deea 32+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Andicu sa fie intr-un ceas bun si sa finalizezi si tu cu bine odiseea in iulie Ma bucur de fiecare data cand aflu ca cineva a reusit cu mari eforturi sa isi vada visul cu ochii

Ramona 39s2z Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

roxanica nici eu nu pot sa zic ca vad clar contur de manuta sau de piciorus. soacra-mea imi povesteste ca ea vedea la alex, de unde cred ca pot trage concluzia ca s-o vedea la copilasii mai grasunei, nu la pisica mea care e mai micuta.

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Andicu,felicitari pentru minunata veste! Sa sea Dzeu sa ai o sarcina usoara,fara peripetii,si o nastere la fel de usoara, si un bebe asa cum ti-l doresti.
Fetelor, eu vad talpitele Georgiei foarte clar sub coaste. imi arata cate un piciorus, si se intinde, mititica,de uneori imi vine sa ma intreb cat o sa mai reziste burta mea in tensiunea asta.Precizez ca inca nu am nici o vergetura,pe nicaieri.

37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Almo si Mayaione, FELICITARI sa va traiasca bb si sa va bucurati de ei. Va urez refacere rapida si va asteptam cu povestile.

Galerie HAI FETELE cine mai doreste cine mai pofteste.....

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput